سلام
من برای انتخاب یکی از این دو زبان شک دارم :
asp.net یا php ؟
ممنون می شم نظراتتون را با دلیل و علت مطرح کنید و بگید کدام را یاد بگیرم بهتر است.
سلام
من برای انتخاب یکی از این دو زبان شک دارم :
asp.net یا php ؟
ممنون می شم نظراتتون را با دلیل و علت مطرح کنید و بگید کدام را یاد بگیرم بهتر است.
سلام
اگر سزچ کنید، بارها سوالات این تیپی مطرح شده و بچه ها بحث کردند.
منابع برای یادگیری ASP.NET بیشتره ولی خب توی پیاده سازی خیلی با هم دیگه فرق ندارن (یعنی Coding توی هر دو به یه مقدار علم نیاز داره) البته PHP از نظر اجرایی بهتر جواب میده (مثلا سرعت بهتری داره)؛ ولی در حالت کلی خیلی فرق نمی کنه. البته این رو هم بگم؛ من اگه بودم ASP.NET رو انتخاب میکردم...
100 % php
ویندوز داره در اداره های ایران به کلی حذف میشه
همه جا داره لینوکس میشه
پس php اینجا میتونه خیلی بهتر باشه
سینتکس های php شاید 2 برابر asp باشه
php اپن سورس هست که شما هر اسکریپتی بخوای میتونی سریع پیدا کنی
در کل asp راحت تر از php هست
در حاله حاظر بیشتر سایتهای ایرانی که وابسته به اداره ها نهادها و .. هستن همه با asp.net نوشته شدن
این منو به تردید میندازه
من خودم asp رو انتخاب کردم
اما در آینده سراغ php هم میرم
این سؤال رو اگه در انجمن طراحی سایت مطرح میکردی بچه ها میتونستن بیشتر کمکت کنن
محیط وب وابسته به سیستم عامل نیست , اگر وابسته بود تا الان PHP نابود شده بود .
در مورد مقایسه اینها هم بارها تو این فرووم در موردشون بحث شده PHP خوبیش اینه اپن سورسه و از این جهت شاید یکمی دستتون باز تر باشه و بعضی جاها کارتون راحت تر باشه , ASP.Net در عوض پشتیبانی غولی مثل ماکروسافت رو داره و IDE خیلی قوی مثل Visual Studio .
سلام
هر کس این جمله را به شما گفته، شما فقط از او یک نمونه بخواهید، نمیخواهد فوج عظیم اداره هایی که در حال پاک کردن ویندوز هستند را نام ببرد، فقط یکی را نام ببرید کافی است.
من که هر چه میبینم، غرق شدن بیشتر در ویندوز است.
کسانی هم که به توهمی به نام سیستم عامل ملی دل خوش کرده اند، بهتر است ....
من خودم یه بخش نامه دیدم در مربوط میشد به شهرداری های کل کشور
که نوشته بود رو بیارین به لینوکس و ویندوز رو کم کم حذف کنید
منم شنیدم که قراره از این لینوکس فارسی نسخه شریف بعضی جاها استفاده بشه ولی هنوز خیلی کار داره این پروسه حداقل چندین سال زمان میبره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)