سلام
من بعد از اينكه اولين جلسه ي 2 ساعتم رو در كلاس مكس رفتم تونستم اين طرحو درست كنم
اگه ميشه شاكالاشو بگيد
ممنون
![]()
سلام
من بعد از اينكه اولين جلسه ي 2 ساعتم رو در كلاس مكس رفتم تونستم اين طرحو درست كنم
اگه ميشه شاكالاشو بگيد
ممنون
![]()
استادتون زیاد براتون مایه نگذاشته ولی بازم عالیه
.
راستی قوانین میگه باید یک تصویر از حالت wire frame هم بعد هر کار بزاری
سلام
نسبتا خوبه ,سعی کن که خوب یاد بگیری راستی اون عکس سومی اگه وقتی مدیفایر Lathe رو بهش می دی گزینه Flip Normal(اگه درست گفته باشم)رو بزن بعد Segment اون رو هم زیاد تر کن,امیدوارم روز به روز پیشرفت کنی
با تشکر
سلام دوست عزیز
خیلی قشنگ شده
البته رندر اول خیلی تاریکه ....رندر دوم خیلی قشنگ شده....
فکر کنم درسی که داده در مورد lathe باشه....درسته...
در کل کارت خیلی خوب شده...ولی به نظر من به صحبت های استادت بسنده نکن ...هر دفعه که میری پیشش چیزی رو انجام میدی بیا و خودت چنتا چیزه دیگه بساز اینطوری هم دستت با object ها راحت تر میشه... هم مدل سازیت سریع تر میشه....
منتظره ادامه ی کارهات هستم....
موفق باشی
راستی دوست عزیز سعی کن سوالاتتو اینجا مطرح کنی ....مطمئن باش با تمرین کارهات توپ میشه....
چطوری اقا امیر.............ظاهرا داری میری کلاس............خوب دیگه اول راهی.........امیدوارم موفق باشی........ولی دوستان درست می گن...بهتره که تنها به استادتون بسنده نکنی.............البته الان هم چون اول راهی نباید ازت زیاد انتظار داشت............این کاری هم که گزاشتی هیچ مشکلی نداره چون فقط یک لاینه که lathe شده...پس هیچ مشکلی نمی تونه داشته باشه...........به امید خدا وقتی دستت روون شد کاراتو همینجا بزار تا ما هم روش نظر بدیم............امیدوارم موفق باشی..............راستی من یک فایل فارسی pdf واست گزاشته بودم......دانلود کردی...........ادرسش رو تو تاپیک اولت گزاشتم........زیاد حرف زدم دیگه...موفق باشی.........
کارت قشنگ شده اما به قول این دوستمون گزینه ی flipnormal رو بزنی بهتر میشه.
اما به نظر من آموزشگاه جز ضرر چیزی نیست.
فکر کنم الان شما داری مدیفیر ها رو یاد میگیری..... این Lathe خیلی کاربرد داره... حتی تو شکل های خیلی پیچیده....
برای سومین کارت رو خود Lathe کلیک کن تا زرد بشه بعد یکم جابجاش کن تا تصویر بهتری به دست بیاری.... ولی دو تا اولی خیلی خوب شدن....
آفرین به کارت ادامه بده امیر
برای شروع خوبه
براي كار اول خيلي خيلي خوبه آفرين.
منتظر كارهاتون هستم.....
موفق باشي..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)