تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: درخواست کرک وسریال movie edit pro 14 plus

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض درخواست کرک وسریال movie edit pro 14 plus

باسلام وتشکر در صورت امکان من سریال برنامه movie edit pro 14 plus رو می خواستم لازم به ذکر که این برنامه برای هر نوع خروجی گرفتن یک سریال مجزا می خواد.ورزن کامل برنامه منmovie edit pro 14 7.5.2.12 plus میباشد.

حـــــرفـه ای Alastoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

برای این ورژن من این کرک رو پیدا کردم ولی تست نکردم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز با تشکر از زحمتی که کشیدی این کرک برای نصب برنامه به درستی استفاده شد فقط هنکامexport کردن برای هر نوع خروجی یک serial number می خواهد .یعنی بدون این سریال نامبر برنامه عملا کارایی ندارد اگر فقط سریال mpeg رو هم پیدا کردی ممنونت میشم .داخل kegen که شما زحمتش رو کشیدید سریال برای mpeg2بود ولی کار نکرد.

حـــــرفـه ای Alastoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

MAGIX Movie Edit Pro 14 PLUS d-version v7.5.2.12 Cracked By TE :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    »» برنامه رو در حالت Trial نصب کنید. پس از پایان نصب برنامه رو ببندید و فایل MovieEdit.exe موجود در پوشه کرک رو در محل نصب برنامه کپی کنید تا جایگزین فایل اصلی بشه. برنامه رو اجرا کنید و در قسمت Enter activation code یک کد دلخواه رو وارد کرده و Activate رو بزنید. برنامه کد رو قبول میکنه و بسته میشه و شروع به آپدیت به نسخه ی Full میکنه. پس از اینکه آپدیت کامل شد به قسمت Help و Activate additional functions برید و روی هر کدوم از اونها که خواستید اکتیو کنید کلیک کرده و مثل قبل با یک سریال دلخواه اکتیویت کنید. ممکنه در بعضی مواقع پنجره وارد کردن سریال بیاد که در این صورت هم از هر سریال دلخواه می تونید استفاده کنید.
    در ضمن بخشی از ویژگی های برنامه نیازمند دانلودهایی هستند که رایگانند. برای اضافه کردن این موارد به Help » Free download باید برید.

+++++++++
    چون برنامه رو ندارم نمی دونم که اون مشکل سریال mpeg با این کرک حل میشه یا نه... امیدوارم که درست بشه... امتحان کنید.

موفق باشین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز نمی دونم با چه زبونی میتونم از شما تشکر کنم فقط میتونم براتون آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی رو داشته باشم واقعا ازشما ممنونم.هر کجا پسورد خواست هر عددی وارد کردم قبول کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •