کاربر Id را در محل مخصوص وارد می کند و روی دکمه "نمایش مشخصات" کلیک می کند چگونه می توان مشخصات فرد ثبت شده با این مشخصات را بدست آورد
کاربر Id را در محل مخصوص وارد می کند و روی دکمه "نمایش مشخصات" کلیک می کند چگونه می توان مشخصات فرد ثبت شده با این مشخصات را بدست آورد
لطفا اگر کسی یاد داره کمک کنه!
سلام
چه مسئله....
خوب این id حتماً primarykey یک جدول است، کافیست سطر جدول را با کمک دستور SELECT-WHERE به دست آورید.!
حالا با کجاش مشکل دارید؟؟؟؟؟؟ با اجرای دستور sql یا نمایش؟؟؟؟؟
ببخشید سئوال من خیلی احمقانه بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by M-B-M; 22-07-2008 at 00:21.
سلام
من همچین جسارتی نکردم.
شاید من خنگ باشم، بهر حال شخص منفرد من، متوجه نشدم مشکل شما از کجا سرچشمه میگیرد.
یاد جمله ای از اویلر افتادم که در خصوص فهم مسئله قبل از حل آن تأکید میکرد.
دو سئوال دارم، ممنون می شم پاسخ دهید
1. زمانی که از این دستور استفاده می کنیم چطور بفهمیم که جند رکورد برگردانده شده است (TableAdapter خاصیتی به نام Count ندارد)
2. مقادیر فیلد های دیگر آن را چطور بدست آوریم
سلام
1- datatable.Rows.Count
2- متوجه نشدم! فیلدهای دیگر چه هستند؟! هر داده ای که باید نمایش داده شود را لود کنید؟!!!!
البته راه اصولی برای برگرداندن یک سطر واحد استفاده از DataTable و DataTable و DataSet نیست.
شما میتوانید با دستورات SELECT مناسب، همراه با WHERE و به کمک شی DataReader سطر بازگشتی را خوانده و نشان دهید.
موفق باشید.
ببینید اسم دیتابیس من DB است و اسم جدول من Customer
من از این Query برای برگرداندن سطر مورد نظر استفاده می کنم
SELECT CuId, Date, Time, FName, LName, Gen FROM Customer WHERE (CuId = @CuId)
حالا می خواهم ببینم با این دستور
1. آیا رکوردی برگردانده شده است یا خیر (Count)
2. مقدار فیلد های دیگر آن (Date, FName, LName, ...) را در textBox مربوطه نمایش دهم
یک درخواست دیگر هم اینکه
در صورت امکان طریقه اتصال به پایگاه داده Sql برای استفاده از شی DataReader را کامل توضیح دهید (ConnectionString)
سلام
اگر بخواهید از DataReader استفاده کنید، میتوانید به کد نمونه زیر دقت کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما مهمترین قسمتش رو یادتون رفت توضیح بدین! خود ConnectionString (من از Sql خود C# استفاده می کنم. ConnectionString را چگونه باید مقدار بدم که روی هر کامپیوتری اجرا شود)
یک سئوال دیگه هم اینکه: Command با Readaer چه تفاوتی دارد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)