تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 38

نام تاپيک: بازی آنلاین worms2 . یک بازی جذاب ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی worms2 یک بازی بسیار جذاب 2 بعدی است که می توانید آن را به صورت آنلاین هر کسی از هر کشوری که مایل باشد با شما بازی کند ، بازی کنید . این بازی به صورت آنلاین به دو روش BnG و Roper بازی می شود . در ادامه توضیحاتی می دهم .

لینک دانلود از سایت persiangig (مستقیم) :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    این پنج تا فایل را اول بگیرید بعد از حالت rar خارج کنید . بعد از روی آن رایت کنید.

سیدی رو بزارید و بازی را نصب کنید و بعد از کپی کردن دو پچ که لینک دانلودشان در این تاپیک است بازی را اجرا کنید ! ( اگر مشکل داشتد یه بار دیگه با این تفاوت که این دفعه ازش ایمیج می گیرم آپلود می کنم ! )

پچ بازی رو از اینجا بگیرید و در محل بازی کپی کنید ...
    لینک مستقیم :
    کد:

این هم تنضیمات و نقشه بازی روش BnG و roper :
    لینک مستقیم :
    کد:

-------------------------------------------------------

عکس هایی از بازی :

برای آنلاین بازی کردن این قسمت را کلیک کنید :

برای تمرین کردن بازی ( Bng یا roper ) به اینجا بروید ...

1 - حداقل شما باید دو نفر را برای بازی کردن انتخاب کنید . اگر می خواهید با کامپیوتر بازی کنید یکی را خودتان و دیگری را کامپیوتر بزنید ... توجه داشته باشید که برای roper با کامپیوتر بازی نکنید ...

2 -در این قسمت می توانید تعداد کرم ها را انتخاب کنید . برای Bng این قسمت را باید روی 5 یعنی هر تیم 5 کرم را انتخاب کنید . ولی برای roper باید یک نفر را انتخاب کنید .

3 - بر روی این قسمت راست کلیک کنید و نقشه ی "BnG Cups" را انتخاب کنید ( برای bng ) . ولی برای نقشه roper می توانید از 50 نقشه هر کدام را که مایل بودی انتخاب کنید !

4 - در این قسمت تنظیمات اصلحه را مشخص می کنید . اگر می خواهید BnG بازی کنید "B&G" را انتخاب کنید . اگر می خواهید roper بازی کنید "roper" را انتخاب کنید .

5 - در این قسمت تنضیمات بازی را انتخاب می کنید . اگر می خواهید BnG بازی کنید "B&G" را انتخاب کنید . اگر می خواهید roper بازی کنید "roper_w" را انتخاب کنید .

برای آنلاین بازی کردن اول اسم مورد نظرتان را وارد کنید . بعد کشورتان را انتخاب کنید . بعد گزینه ای که در عکس می بینید را کلیک کنید . ( اول باید پچ های بالا را دانلود کنید ! ) اگر به نتیجه نرسیدید در این تاپیک بگویید .

قوانین bng :
    الف – قوانین اصلی بازی :
    1 - 5 کرم در بازی
    2 - تنظیم option بازی به bng
    3 - تنظیم weapon بازی به bng
    4 - تنظیم map بازی به BnG cups
    ب – چگونگی انجام بازی :
    شما کرم خود را نمیتوانید عوض کنید و نمی توانید حرکت دهید ! باید همانجایی که هست با bazooka و grenade ( نارنجک ) کرم حریف را بزنید و اگر خواستید جای کرم خودتان را عوض کنید با teleport که دوتا بیشتر ندارید جای کرم را عوض می کنید .

قانون roper :
    الف – قوانین اصلی بازی :
    1 - 1 کرم در بازی
    2 - تنظیم option بازی به roper_w
    3 - تنظیم weapon بازی به roper
    4 - تنظیم map بازی به 50 تصویر آخر مربوط به roper
    ب – چگونگی انجام بازی :
    شما کرم خود را می توانید جابجا کنید ! شما باید در طول 12 ثانیه با طناب (rope) خودتون رو به یار حریف برسونید و با استفاده از اسلحه های bazooka و grenade ( نارنجک ) کرم حریف رو بزنید .

بعدا اطلاعات بیشتری از بازی می زارم .
    موفق باشید ...
    Last edited by morix_001; 07-07-2009 at 13:51.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام..
    آقا این لینک ها مشکل دارن....

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به خدا هر کاری می کنم لینک درست نمی سه ( لینک سالمه ! خودم 3 بار همشون و دانلود کردم ولی نمی دونم چرا پست می زنم خودش یه چیزایی اضافه می کنه !
    Last edited by morix_001; 20-07-2008 at 23:05.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به زور ولی ناقص لینک ها درست شد !!!!!

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

لینک ها خراب هستن واسه من
    البته خیلی ممنون فعالیت میکنی

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته بابا !

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر هنوز دانلود نکردید ، صبر کنید چون من می خوام بازی رو که ایمیج گرفتم ( با پسوند VCD. هستش ) براتون آپلود کنم . VCD. پسوند برنامه virtual drive هستش که ایمیج اون با درایو مجازی برنامه های nero , clone cd , virtual cd , virtual drive , deamon tools و نرم افزار ای اجرا می شه( رو همه ی نرم افزار ها تست شده ) .
    اگر لینک جدید رو بگیرید دیگه نیاز به دردسر ای دیگه مثل ایمیج گرفتن و رایت کردن و گرفتن پچ ها و حتی امکان نیومدن بازی از بین می ره چون تو 2 کامپیوتر امتحان شده و هیچ مشکلی نداشته . پچ های بازی توی ایمیج تو فولدی به نام پچ هستند که باید آن ها رو نصب کنید .
    ایمیج ( به همراه پچ ) 56 مگابایت شده و آپلود می کنم .
    Last edited by morix_001; 23-07-2008 at 15:50.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نیست ؟
    یعنی یه نفر هم نمی خواد این بازی رو دانلود کنه !؟ باور کنید ضرر نمی کنید ! فکر نکنید بازی سختی هست ! من تو رنکینگ جهانی شدم 6 !

اگر می خواهید دانلود کنید لطفا در اینجا بگید تا من یه ذره دلم خوش باشه ...

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی این تاپیک رو دنبال می کنه ؟ اگه کسی گرفت و نتونست نصب کنه ، بگه . اگه کسی تونست نصب کنه و بازی کنه اینجا بگه تا بتونم با اون بازی کنم . باور کنید خودتون هم بودید ناراحت می شدید . چون که من بازی رو آپلود کردم و توضیحات و ... رو گفتم ولی یه نفر هم نیست جواب بده .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه نکته ای تازه فهمیدم :
    ( درایو مجازی ایمیج باید اولین درایو بعد از درایو های هارد باشد یعنی بعد از درایو های هارد درایوی مانند درایو dvd rom یا ... و اولین آنها درایو مجازی باشد ( منظور این نیست که کابل هارد را در بیاورید منظور اینه که اولین درایو بعد از درایو هارد درایو مجازی باشه و بعد از اون هر درایوی که خواستید بگذارید ) . برای این کاربه control panel بروید بعد به Administrative Tools بروید و بر روی Computer Management را انتخاب کنید . بعد در قسمت Storge --> Disk Management بر روی دریو اول بعد از درایو های هاردتان کلیک راست کنید و Change Drive Letter and Paths انتخاب کنید . بعد در پنجره ای که باز می شود Chang را بزنید و درایوتان را از آنی که هست ( مثلا H ه یا G ه به یک درایو را به یک درایو دیگر مانند M یا N تغییر دهید . بعد ok را بزنید . برای درایو مجازیتان هم همین کار را بکنید با این تفاوت که اسم درایو را اولین نام انتخاب کنید! مثلا اگر اولین آن H بود H را انتخاب کنید بعد ok رابزنید .
    فکر کنم اینایی که گفتم تا حدودی کشکه ! چون جدیدا تست کردم دیدم بادرایو دوم یا سوم ... میاره . به احتمال زیاد این بازی ، زمانی سی دی یا ایمیج رو می شناسه که با همون درایوی که بازی رو نصب کرد اید بازی رو اجرا کنید . مثلا اگر با درایو g بازی رو نصب کردید فقط می تونید با همون درایو بازی رو اجرا کنید . اگر با درایو دیگری بازی رو اجرا کنید ارور می ده که سی دی ( ایمیج ) داخل دستگاه نیست .

اگر نتونستید از بازی ایمیج بگیرید میتونید 5 تا فایلی رو که از داخل فایل های فشرد خارج شذه اند را بر روی سی دی رایت کنید .

هنوز هم نا امید نشدم و منتظر نظراتتون هستم ...

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •