دوستان بین این 3گوشی کدوم بهتره - منو راهنمایی کنید + قیمتنوکیا ن81 & نوکیا 6110 & سونی اریکسون کا850
دوستان بین این 3گوشی کدوم بهتره - منو راهنمایی کنید + قیمتنوکیا ن81 & نوکیا 6110 & سونی اریکسون کا850
شما اگه k850 بخواین باید قید صفحه نمایش 16 میلیون رنگ وسیستم عامل و 8 گیگ حافظه رو بزنید
اگه 6110 یا n81 بخواین باید قید دوربین 5 مگا پیکسل رو بزنین
شما باید ببیند کدوم مشخصه براتون مهمتره
حالا صفحه 16 میلیون آنچنان تحفه ای هم نیستش که میگی قیدش رو باید بزنه.کا850 با ان81 رو هر چی نگاه بکنی فرق انچنانی بین صفحه نمایششون نمی بینی.
اون فقط یه عدد دهن پر کن هستش.
به نظر من کا850 نسبت به قیمت ارزش خرید بیشتری داره.
دوربین 5-باتری قوی/در عین حال یه موزیک فون هم هستش.
زیبایی و سبکی.فقط تنها عیبش اینه که سیستم عامل نداره که برای خیلی ها این عیب نیست که هیچی یه حسن هم هست و با عث کاهش هزینه های خرید میشه.
من باشم کا850 رو به قیمت 350 تومان میخرم.دوست من اگه خریدی رنگ نقره ای اش رو بخر که جدیدتره و جدیدترین فریمور کا850 روش نصبه.
ان81 هشت گیگ هم قیمتش 370 تومان.از لحاظ دوربین بالکل تعطیل هستش.فقط صدا اونم توی اسپیکر بهتر از کا850 هستش.
من هم خرف دوستان رو تایید میکنم ولی کلا اون جور که بوش میاد تو یه گوشی همه فن حریف می خوای و خوب برا همین من میگم n81 بگیر ...........اچه 8gb باشه هم بهتر .........در ظمن دوربینش خوبه و انقدر هم بد نیست که میزنند رو سرش ولی در مقابل k850 تو چشم نمیاد....................
كا 850 خيلي از ان 81 و 6110 بهتره
ايني كه ميگن سيستم عامل نداره اصلا مهم نيست تازه خيالت از ويروسي شدن گوشي راحته
بعدشم صفحه ي 16 ميليون رنگي ميخواي چيكار
كا850 بگير پشيمون نميشي
دوست من ویروسی برای سیمبین 9.2 که ان 81 از اون
استفاده میکنه وجود نداره
در مورد ال سی دی ان 81 هم بگم بر خلاف ان 82
ال سی دی 81 بسیار عالیه و کاملا بر کا 850 سر تره(چه از لحاظ برایتنس و چه میزان رنگ و چه اندازه ال سی دی)
چرا سیستم عامل نداشتن مهم نیست ؟
باید به 4 تا برنامه بی خود جاوا بسنده کنی![]()
Last edited by ali racer; 20-07-2008 at 11:19.
آقا من کلینوشته بودم برق رفت همش پرید
خب شروع میکنیم
گوشی N81 یک موزیک فون هست که با دو اسپیکر و صدای استریو میتونه نیاز شما به بلندی و کیفیت صدا رو بر طرف کنه .
این گوشی دارای سیستم عامل سیمبین هست که تقریبا میشه هر برنامه ای رو که مورد نیاز هست نصب کنی
در ضمن از نظر ویروس هم اولین ویروس برای گوشی سیمبین همین اواخر ساخته شده که اون هم نیاز به ساین داره !!!!!!!!!!!
دارای دو نوع 8GB و شیار کات حافظه هست !
تنها عیب این گوشی دوربین 2 هست که کیفیتش خیلی تعریفی نداره چون عکس های اون نویز داره ولی برای توی منظره خیلی خوب عمل میکنه مثلا این عکسو که باهاش گرفتم :
حالا میریم سر گوشی K850
این گوشی صدای تقریبا خوبی داره ولی به پای N81 نمیرسه ولی شاید مورد پسند باشه
دارای دوربین 5 مگاپیکسلی هست که کیفیت خوبی داره همچنی سرعت فیلمبرداری 30 فریم هست که خیلی خیلی سریع میشه فیلمبرداری کرد و کیفیت خوبی داره
همچنین یک چراغ قوه LED داره واسه فیلمبرداری به جز فلاش زنون که کار جالبی هست
مموری هم که میخوره
سیستم عامل جاوا هم داره
اینم عکسی که باهاش گرفتم :
[IMG][/IMG]
در ضمن گوشی N81 برای بازی خیلی خوبه چون N-Gage II هست ولی اگر واسه امکانات میخوای N81 اگه واسه عکس و فیلم میخوای K850
موفق باشی![]()
دوستان بین گوشی N81 معمولی و E65 و سامسونگ I450 کدوم بهتره؟
دوستان ممنون یکمم اطلاعات از 6110 برام بزارید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)