سلام
امشب ساعت 9:15 اینا بود که به خاطر قطعی برق رفته بودم تو حیاط گلهام رو آب بدم ...
بعد به آسمون که خیلی قشنگ بود نگاه کردم و یکدفه یک چیزی رو که مثل ستاره بود و نورانی دیدم که از طرف غرب به طرف شرق میرفت .. با عجله همه رو صدا کردم اونا هم دیدن ولی اهمیت ندادن و گفتن شهاب سنگه ... ولی من تا آخر دنبالش کردم تا جایی که زاویه دید داشتم بعد دیدم این جسم مستقیم میره ولی سر جاش لرزش هایی داره و کمی تغییر مسیر میده و مانور میره .اول فکر کردم هواپیماست ولی اصلا اینجا که گنبد هست فرودگاه نداره یکی هم تو گرگان هست که اصلا فقط به تهران و جاهای دیگه پروواز داره سمت شرق هم که چیزی نیست بعد این برام جالب شد سریع موبایل روو که دم دستم بود گرفتم و خواستم فیلم بگیرم ولی خیلی تاریک بود و چیزی نشد الان هم که چک میکنم میبینم که آره فقط تاریکیه ... بعدش رفتم بالای پشت بوم که دوباره تعقیبش کنم وقتی رفتم پیداش نکردم داشتم اونطرفی که اون رفت رو نگاه میکردم که یک دفعه یک ستاره کوچیک که فکر کنم همون بوده به سمت پایین یا همون شرق رفت و رفت تا اینکه ناپدید شد ...
حالا من میخوام بدونم اینی که من دیدم چیه ؟ شهاب سنگه یا یک هواپیما یا چیز دیگه ؟ البته اول ازپایین که نگاه کردم نزدیکتر از ستاره ها به نظر میرسید ولی وقتی رفتم بالا عین ستاره بود ...
ممنون میشم من رو توجیه کنید ..