تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: پدیده ای عجیب برای من

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض پدیده ای عجیب برای من

سلام
    امشب ساعت 9:15 اینا بود که به خاطر قطعی برق رفته بودم تو حیاط گلهام رو آب بدم ...
    بعد به آسمون که خیلی قشنگ بود نگاه کردم و یکدفه یک چیزی رو که مثل ستاره بود و نورانی دیدم که از طرف غرب به طرف شرق میرفت .. با عجله همه رو صدا کردم اونا هم دیدن ولی اهمیت ندادن و گفتن شهاب سنگه ... ولی من تا آخر دنبالش کردم تا جایی که زاویه دید داشتم بعد دیدم این جسم مستقیم میره ولی سر جاش لرزش هایی داره و کمی تغییر مسیر میده و مانور میره .اول فکر کردم هواپیماست ولی اصلا اینجا که گنبد هست فرودگاه نداره یکی هم تو گرگان هست که اصلا فقط به تهران و جاهای دیگه پروواز داره سمت شرق هم که چیزی نیست بعد این برام جالب شد سریع موبایل روو که دم دستم بود گرفتم و خواستم فیلم بگیرم ولی خیلی تاریک بود و چیزی نشد الان هم که چک میکنم میبینم که آره فقط تاریکیه ... بعدش رفتم بالای پشت بوم که دوباره تعقیبش کنم وقتی رفتم پیداش نکردم داشتم اونطرفی که اون رفت رو نگاه میکردم که یک دفعه یک ستاره کوچیک که فکر کنم همون بوده به سمت پایین یا همون شرق رفت و رفت تا اینکه ناپدید شد ...
    حالا من میخوام بدونم اینی که من دیدم چیه ؟ شهاب سنگه یا یک هواپیما یا چیز دیگه ؟ البته اول ازپایین که نگاه کردم نزدیکتر از ستاره ها به نظر میرسید ولی وقتی رفتم بالا عین ستاره بود ...
    ممنون میشم من رو توجیه کنید ..

2. این کاربر از Benygh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ++PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در کامپیوتر شما

پيش فرض

من می دونم. بشقاب پرنده های جاسوسی امریکا هست. اونها اومدن ما رو بکشن. واااای می ترسم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Shaibow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من نظرم اینه که زهره بوده !!! نه منظورم سیاره ی زهره است !!! و اقتشاشات جوی ابری گرگان باعث شده نورش این طوری بشه !!! خیلی پر نور و اغتشاش آمیز
    این سیاره در یکی از شهرستان های کویری هم مشکل زا بود و هواپیمای جاسوسی تلقی شد . یه بنده خدا هم می گفت که من خلبانشو دیدم !!! که معلوم شد که زهره بودده !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mndst's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

منم یه جند روز پیش یه همچین چیزی دیدم که سرعتش از سرعت حرکت ستاره ها نسبتا بیشتر بود. به همه که گفتم، مسخره کردن گفتن هواپیماست...

این که شما فرودگاه ندارین دلیل نمی‌شه هواپیما از اونجا رد نمی‌شه...

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این که شما فرودگاه ندارین دلیل نمی‌شه هواپیما از اونجا رد نمی‌شه...
    خوب هواپیما کجا باید بره ؟ بره ترکمنستان ؟ اصلا از شهر ما اونور تر که دیگه هواپیما فرودگاه نداره ره توی اون مسیر ... در ضمن خیلی سریع بود .. زهره یعنی اینقدر سریعه ؟

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام به احتمال زياد ماهواره بوده.از اين موارد من نيز زياد ديده ام.با تشكر

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز ...

چندین احتمال وجود داره :

1. هواپیما
    2. ماهواره
    3.شهاب سنگ

هواپیما بعدش یه صدایی هم داره ... اگه صدایی شنیدی حتما هواچیماست ..

ماهواره ها معمولا همینطورین که گفتی ...البته اون مانور بیشتر به خاطر خستگی چشم شماست که به یه نقطه خیره شده بودید ... و به نظرتون می اومد داره اینطرف و اونطرف می ره ... ماهواره ها معمولا از قدر کم شورع به درخشندگی می کنن... بعد پرنور می شن ... و بعد هم کم فروغ ... اما مشخصه مهم ماهواره ها ... حرکت ارومشونه ...

شهابسنگ هم تنها تفاوتش با ماهواره اینه که خیلی سریعه... اگه هم زیاد سریع نباشه ... خیلی پرنور می شه ... معمولا هم شهابسنگ نمی تونه عرض اسمون رو طی کنه و به زودی خاموش می شه .

من گزینه محتمل رو ماهواره می دونم ... امشب هم تو نرم افزارم چک می کنم .... اگه ماهواره خاصی تو اون ساعت رد شد ... بهت می گم ..

ممنون

9. این کاربر از مرتضی nvcd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ا سلام به احتمال زياد ماهواره بوده.از اين موارد من نيز زياد ديده ام.با تشكر
    .
    چه طور ماهواره ای ؟ ماهواره اگه قرار بود اینقدر نزدیک باشه که دیده بشه که نمیتونست کل زمین رو سپاورت کنه .

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    میشه بگید تو کدوم نرم افزار ؟
    در ضمن اره راست میگید لرزش رو احساسم میکنم در حالت معمول هم .. از خستگیه ولی اون حرکت میکرد ..

داره خودمونی میشه ehsan0172's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Gonbad

پيش فرض

من خودم بچه گنبدم چند بار دیدمش خیلی تکون می خوره فکر نمیکنم ماله سیاره زهره باشه تلویزیون که میگه "شی نورانی " من که نفهمیدم چی بود

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •