تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: آيا راهی براي رساندن اين عکس به کيفيت مطلوب مناسب برای چاپ هست؟

پروفشنال Roozedidar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

12 آيا راهی براي رساندن اين عکس به کيفيت مطلوب مناسب برای چاپ هست؟

سلام به دوستان عزيز در p30word، پس از مدتها تاپيک زدم ولی متاسفانه با طرح يه مشکله بزرگ. ميرم سره اصل مطلب. آيا ميشه عکس زير رو به کيفيته 300 دی پی آی رسوند؟ البته به صورتی که براي چاپ در ابعاده 50*50 cm مناسب باشه. البته من به بالاترين حد ممكن هم رسوندم اما بي نتيجه بوده و هنوز خيلی مشکل داره. براي اين که دوستان متوجه بشن براي چه اين سؤال غيره عادی رو مطرح ميکنم چون با توجه به کيفيت عکس اين کار غيره ممکن به نظر مياد. لطف کنيد در صورت امكان به تاپيک زير هم سری بزنيد. صميمانه متشکرم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنونم از اين كه سر زديد...

حـــــرفـه ای sa3er's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    به امتحانش مي ارزه

عکس رو پرینت کن بعد با ال پي بالا اسكن كن ببين چي ميشه.

حـــــرفـه ای mpsjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ¤¤ بندرعباس ¤¤ ، ديار گرما ، شرجي و عشق

پيش فرض

با سلام ..

حـــــرفـه ای ALIAK28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

سلام
    PhotoZoom_Professional رو امتحان کردید؟ تو پی سی ورلد سرچ کنید هستش.

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sa3er
    سلام
    به امتحانش مي ارزه

عکس رو پرینت کن بعد با ال پي بالا اسكن كن ببين چي ميشه.
    با اين كار موافق نيستم.چون در رزوليشن بالا بافت كاغذ هم اسكن ميشه و عكس به هم ميخوره!

حـــــرفـه ای sa3er's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حق با شماست elfin-d
    ولي در صورتي كه براي پرينت از كاغذ گلاسه يا انواع بهتر استفاده شود اين مواردي كه شما گفتين محسوس نخواهد بود.

موفقيت
    ؛

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

بازم سلام به همه دوستان، ممنونم از همراهی شما براي حال اين مشکل. البته خودم به همين مطلبی کهSa3er عزيز اشاره کرد فکر کرده بودم ولی گفتم بد نيست با شما دوستان مطرح کنم تا بلکه بشه نتيجه بهتری گرفت. از الفين عزيز هم ممنونم که لطف دارن هميشه و به جواد جان هم بايد ضمن تشکر بگم اين يکی رو هم من روي نت پيدا کردم و از شما هم ممنونم که وقت گذشتيد. اين لطف شما رو ميرسونه عزيز و اميدوارم بتونم جبران کنم ولی من همين عکسی رو که شما گذشتيد روش کار کردم و نتيجه اي که من انتظار دارم حاصل نشده. دوستان اين کار در حده خيلی بالاست. قرار يك Game بشه و در سطح امريکا پخش بشه. ميشه گفت يه پروژه ملی هست. به همين خاطر بايد کيفيت در حد خيلی بالا باشه. اميدوارم که ديگه متوجه شده باشيد که ترفندهاي معمولی به درد اين کار به اين بزرگی نميخوره. بازم در آخر به خاطره وقتي که لطف ميکنيد و ميگذاريد نهايت سپاسگزاری رو دارم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اگه واقعا كار اينقد مهمه بهتره قيد اين عكس رو بزنيد من به شما اطمينان مي دم شما نمي تونيد اين تصوير رو به كيفيت مطلوب (50 ×50 سانتي متر ) برسونيد. اگه به عكس اصلي هيچ جور دسترسي نداريد بهتره يكي از اول بسازيد پيدا كردن نقشه با كيفيت ايران كار راحتيه همين طور بهترين عكسها از آثار باستانيه ايران تو همين اينترنت قابل جستجو و يافتنيه . براي فارسي نوشتن (نستعليق) از چليپا استفاده كنيد درست كردن اين كار با كيفيت تر و بهتر براي يه طراح كمتر از يك روز وقت مي بره.

حـــــرفـه ای mehdi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    87

پيش فرض

Roozedidar جان - كورل يه برنامه داره به نام CorelTRACE با اين برنامه ميتونيد فايل هاي Bitmap رو به Vector تبديل كنيد . اين كه تمام تصاوير رو موجود رو تفكيك ميكنه ( اميدوارم بدونيد Vector چيه )
    من اين تصوير شما رو Trace كردم به8124 شي تبديل شد و تونستم از حالت پيكسل درش بيارم . تو حالت وكتور ميتوني تو هر سايزي كه بخواي بزرگش كني ! اگرم مي خواي از اول درستش كني اينطوري راحتر ميتوني درست كني ! اينم راه حل ما ...

----
    سرعت من پايينه و نميتونم برات آپلود كنم - اگر عجله داري آموزشش رو بزارم خودت انجام بده وگرنه اينكه بايد صبر كني من فردا برات آپلود ميكنم !

تاريخ عضويت
    Apr 2005

12

نقل قول نوشته شده توسط mehdi87
    Roozedidar جان - كورل يه برنامه داره به نام CorelTRACE با اين برنامه ميتونيد فايل هاي Bitmap رو به Vector تبديل كنيد . اين كه تمام تصاوير رو موجود رو تفكيك ميكنه ( اميدوارم بدونيد Vector چيه )
    من اين تصوير شما رو Trace كردم به8124 شي تبديل شد و تونستم از حالت پيكسل درش بيارم . تو حالت وكتور ميتوني تو هر سايزي كه بخواي بزرگش كني ! اگرم مي خواي از اول درستش كني اينطوري راحتر ميتوني درست كني ! اينم راه حل ما ...

----
    سرعت من پايينه و نميتونم برات آپلود كنم - اگر عجله داري آموزشش رو بزارم خودت انجام بده وگرنه اينكه بايد صبر كني من فردا برات آپلود ميكنم !

ممنونم عزيز. همين كه لطف كردي راهنمايي كردي متشكرم. به وكتور فكر نكرده بودم. برم يه تستي بزنم چي ميشه و خبرش رو به زودي ميدم...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •