تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: افزایش سرعت فن 4870/4850

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض افزایش سرعت فن 4870/4850

سلام
    با شرایط بازار و نسبت بالای کارایی/قیمت سری 4800 و البته مشکلات دمای بالاشون، مناسب دیدم یک ترجمه ی کوچک از یک راه حل برای این موضوع داشته باشیم که دوستان بهره ببرن.

اولین قدم Enable کردن Overdrive در Catalyst Control Center هستش.
    مرحله ی بعدی ساختن یک پروفایل جدید در Profile Manger CCC خواهد بود. در این جا باید مطمئن بشید که گزینه ی Save All Catalyst Control Center Settings چک مارک خورده.

برای ویستا
    حالا به این آدرس برید: X:\Users\Your Windows ID\AppData\Local\ATI\ACE\Your CCC Profile.XML
    به جای Your Windows ID اسم یوزرتون قرار میگیره و به جای X اسم درایوی که ویندوز نصبه.
    فایل XML دقیقا اسم یوزری رو داره که توی CCC سیو کردید. روش راست کلیک بکنید و Edit رو بزنید.

برای XP
    حالا به این آدرس برید:
    X:\Documents and Settings\Your Windows ID\Local Settings\Application Data\ATI\ACE\Your CCC Profile.XML
    به جای Your Windows ID اسم یوزرتون قرار میگیره و به جای X اسم درایوی که ویندوز نصبه.
    فایل XML دقیقا اسم یوزری رو داره که توی CCC سیو کردید. روش راست کلیک بکنید و Edit رو بزنید.

حالا اینقدر پایین برید تا این خط ها رو ببینید:
    <Feature name="FanSpeedAlgorithm_0">
    <Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Automatic" />
    </Feature>
    <Feature name="FanSpeedRPMTarget_0">
    <Property name="Want" value="0" />
    </Feature>
    <Feature name="FanSpeedPercentTarget_0">
    <Property name="Want" value="23" />

خب حالا "Property name="FanSpeedAlgorithm" value=" from "Automatic" رو به Manual تغییر بدید.
    سپس "Property name="Want" value=" رو به مقدار دلخواه ( از 40 تا 65 مناسب به نظر میرسه - بستگی به تهویه کیس هم داره) تغییر بدید (مقدار از پیش تعیین شده ممکنه متغییر باشه - مثل نمونه ی بالا که 23 هستش -)
    فایل رو سیو کنید و Profile تون رو از CCC دوباره LOAD کنید

نکته ی یک :
    تجربه ی من با کارت HIS HD4870 نشون داد که 37% برای من خیلی خوب کار میکنه و دمای IDLE رو از 79 به 48 رسوند.

نکته دوم:
    خیلی ها میتونن بدون تغییر Automatic به Manual این کارو انجام بدن. این عدم تغییر احتمالا بهشون اجازه میده که سرعت فن از اون مقداری که وارد کردن بیشتر هم بشه (در صورت لزوم). در هر حال این مورد برای من کار نکرد و من مجبور شدم Automatic رو به Manual تغییر بدم.

-----------------------
    این یک ترجمه از این پست بود:
    I'd love to take credit for this, but someone else came up with it. I wouldn't be surprised if the person worked for ATI either as it was his first post. Anyway, I'll cut to the chase. All you need to do is change just two values in the XML which is attached to an ATI Profile you created. I tried this and it worked perfectly, other than the noise generated by 65% fan speed as suggested. I'll experiment later. But it works and easy as anything. I edited his instructions just a hair. See below ....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

First Enable Overdrive in the Catalyst Control Center.

Next Create a new Profile using the Profiles Manager in the CCC and make sure Save All Catalyst Control Center Settings is checked.

For Vista

Then go to the following location and open the following file for editing "C:\Users\Your Windows ID\AppData\Local\ATI\ACE\Your CCC Profile.XML. The xml file will have the same name as the Catalyst Profile you saved. right click and hit edit.

For XP - Thanks Spartan for the path...

Then go to the following location and open the following file for editing "C:\Documents and Settings\Your Windows ID\Local Settings\Application Data\ATI\ACE\Your CCC Profile.XML. The xml file will have the same name as the Catalyst Profile you saved. right click and hit edit.

Now go down the page until you see the following lines in the XML file ...

<Feature name="FanSpeedAlgorithm_0">
    <Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Automatic" />
    </Feature>
    <Feature name="FanSpeedRPMTarget_0">
    <Property name="Want" value="0" />
    </Feature>
    <Feature name="FanSpeedPercentTarget_0">
    <Property name="Want" value="23" />

Change the "Property name="FanSpeedAlgorithm" value=" from "Automatic" to "Manual"

Then change "Property name="Want" value=" from "23" to your desired fan speed.

Save the file, then reload the Profile you just edited in the CCC. Done.

Edit 1:

After experimenting with my HIS HD4870 I found a fan-speed of 37% works best for me. My temps went from 79C at idle to 48C.

Edit 2:

Contrary to instrcutions posted on Guru3D by Bretware, most people are able to set their fan speed to "Automatic" rather than "Manual". Having it set to "Automatic" should allow the fan speed to ramp-up if needed beyond the fan-speed you entered. This doesn't work for me however and I must use "Manual
    ".

کد:
    این جا رو هم داشته باشید:
    کد:
    امیدوارم کمک کرده باشه
    Last edited by M659; 19-07-2008 at 00:31.

2. 7 کاربر از M659 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

تشکر . مطالب مفیدی هست.

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام دوست من
    اگر این کار رو نکونیم چه اتفاقی می افته
    مگه دمایی 4870 چقدر است
    و با این کار چقدر افت دما پیدا خوهد کرد
    ممنون می شم پاسخ سوالات من رو بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوست من
    مگه دمایی 4870 چقدر است
    حرارت این کارت در حالت لود بالای 80 هست و کمی نسبت به 4850 دما پایین تر اومده است. 4850 در حالت لود نزدیک به 90 درجه دما داره و کلا هر دو کارتهای سری 4800 کارتهای داغی هستند که 4850 با توجه به Single Slot بودن داغ تر هست. البته 1 ریویو دیدم که از خنک کننده ترمال رایت بجای خنک کننده استوک 4870 استفاده کرده بود و حرارت تو حالت لود به زیر 50 رسیده بود که فوق العاده هست اما باید این رو هم در نظر داشته باشید که خرید یک خنک کننده مناسب نزدیک به 50 هزار تومان هزینه دارد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

حرارت این کارت در حالت لود بالای 80 هست و کمی نسبت به 4850 دما پایین تر اومده است. 4850 در حالت لود نزدیک به 90 درجه دما داره و کلا هر دو کارتهای سری 4800 کارتهای داغی هستند که 4850 با توجه به Single Slot بودن داغ تر هست. البته 1 ریویو دیدم که از خنک کننده ترمال رایت بجای خنک کننده استوک 4870 استفاده کرده بود و حرارت تو حالت لود به زیر 50 رسیده بود که فوق العاده هست اما باید این رو هم در نظر داشته باشید که خرید یک خنک کننده مناسب نزدیک به 50 هزار تومان هزینه دارد.
    سلام دوست من
    ممنون
    ولی شما هنوز پاسخ سوالات من رو ندادی ؟( البته یکیش رو دادی ولی دومی رو نگفتید)

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

سلام دوست من
    مگه دمایی 4870 چقدر است
    عزیزم اتفاق خاصی نمی یوفته. فقط این کارو بکنی عمر کارتت زیادتر و یکمی ممکنه عمر فن کارتت کمتر بشه. صدای کارت هم یک خورده زیادتر میشه. در مورد افت دما هم توی اولین پست نوشتم:

تجربه ی من با کارت HIS HD4870 نشون داد که 37% برای من خیلی خوب کار میکنه و دمای IDLE رو از 79 به 48 رسوند.
    البته خیلی به تهویه کیس ربط داره. در کل با توجه به دمای بالای کارت توصیه میکنم حتما این کار رو بکنید تا کارتتون زیر بار های سنگین خنک تر باشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

عزیزم اتفاق خاصی نمی یوفته. فقط این کارو بکنی عمر کارتت زیادتر و یکمی ممکنه عمر فن کارتت کمتر بشه. صدای کارت هم یک خورده زیادتر میشه. در مورد افت دما هم توی اولین پست نوشتم:

البته خیلی به تهویه کیس ربط داره. در کل با توجه به دمای بالای کارت توصیه میکنم حتما این کار رو بکنید تا کارتتون زیر بار های سنگین خنک تر باشه.
    سلام دوست من
    ممنون ولی کیس من اصلان تهویه نداره ( حتا یه فن هم روش نیست) ولی جاش هست
    من دو در کیسم رو باز کردم و سوارخ های جایی فن رو هم کندم کلان زیاد توش هوا گرم نمی مونه
    یعنی واقعان با این کار 34 درجه هواش خوب می شه
    ببخشید چند سوال دیگم هم داشتم
    اول این که چرا خود شرکت سازندش این کار رو نکرده
    و بعد حداکثر دما خطرناک برای کارت گرافیک چقدره؟

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

سلام دوست من
    ممنون ولی کیس من اصلان تهویه نداره ( حتا یه فن هم روش نیست) ولی جاش هست
    من دو در کیسم رو باز کردم و سوارخ های جایی فن رو هم کندم کلان زیاد توش هوا گرم نمی مونه
    یعنی واقعان با این کار 34 درجه هواش خوب می شه
    ببخشید چند سوال دیگم هم داشتم
    اول این که چرا خود شرکت سازندش این کار رو نکرده
    و بعد حداکثر دما خطرناک برای کارت گرافیک چقدره؟
    آره 34 درجه تو حالت idle خوبه.
    شرکت سازنده میاد حالت نرمال رو در نظر میگیره و این مشکل هم احتمال داره که توی درایور جدید برطرف بشه ( سرعت فن زیادتر بشه) در مورد دما من فکر میکنم 90 درجه سانتی گراد هستش. ولی بعضی دوستان اعتقاد دارن که کارت تا 120 هم کشش داره.
    به عنوان یک توصیه ی کلی شما کیستم عوض کنی یا فن نصب کنی، بهتره. این کارت یک بخضی از گرما رو تولید میکنه بقیه ی قطعات رو هم در نظر داشته باش (و احتمال اورکلاک)

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza_graphic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کارت X1900XT 512MB GDDR3 که داشتم ، دمای لودش 98 بود.
    دمای سوختش هم بالای 120 فکر کنم بود.
    ولی یه 7300GS داشتم که به خاطر کم بودن خمیر سیلیکونش دماش تا 124 درجه هم در حالت Full load رسید( عکسش تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست). بعد ورداشتم خمیر سیلیکون CPU رو زدم بهش الان رو 100 هست تقریبا.(البته بسته به تهویه کیس از 110 الی پایین تر متغیره)

در آغاز فعالیت cheater_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من کيس thermaltake armor دارم و فن بقلش هوا رو ميده توی کيس من اگر اين کاری که گفتين بکنم
    بهتر نيست که فن رو برعکس بکنم؟(يعنی هوای توی کيس بياد بيرون)
    ممنون
    Last edited by cheater_boy; 03-08-2008 at 01:49.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •