سلام
چطوری میتونم قسمتی از یک تصویر مثلا
. شماره پلاک یک ماشین را نامرئی کنم که دیده نشه و در عین حال تابلو هم نشه
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
چطوری میتونم قسمتی از یک تصویر مثلا
. شماره پلاک یک ماشین را نامرئی کنم که دیده نشه و در عین حال تابلو هم نشه
ممنون میشم راهنمایی کنید.
رنگ پیش زمینه تو همرنگ پلاک ماشین بذار بعد با براش پاکش کن!
امتحان کردم اینجوری نمیشه یعنی چون سایز عکس بزرگ خیلی بد میشه![]()
با clone stamp از اطرافش نمونه برداري كن و روي شماره رو بپوشون
اگه میبینی تو استمپ کاری زیاد مهارت نداری میتونی از اطراف با ابزار مربعی انتخاب می کنی و کپی کن و بیار رو اون جاها رو پر کن و دورش رو Blur کن که محو بشه و به عکس بشینه ...
ببخشید من نمیدونم چطور با ا clone stamp کار کنم.؟
میشه یکم راهنمایی کنید؟
برای کار با Clone Stamp اول منطقه ای رو که می خواید ازش بردارید رو Alt رو بگیرید و روی اون منطقه کلیک کنید و بعد روی منطقه ای که می خواید رنگ بیاد رو کلیک می کنید و به همین منوال منطقه عوض می کنید ( کار خسته کننده ایه )
كاري نداره
فقط ابزارو انتخاب كن
از قسمتاي اطراف قسمتي كه مي خواي پاك كني بايد نمونه برداري كني و بچسبوني روي اونجايي كه نمي خواي ديده بشه
براي اين كار موس رو ببر روي قسمتاي اطراف، كليد Alt رو نگه دار و كليك كن، بعد موس رو ببر روي قسمتي كه مي خواي پاك كني و كليك كن
فوتوشاپ خودبخود از اون قسمتي كه Alt رو نگه داشتي كپي مي كنه مي چسبونه اونجايي كه كليك كردي
وقتي بارها و بارها اين كارو تكرار كني به نتيجه خوبي دست پيدا مي كني
من از یک قسمت پلاک کپی کردم و رو پلاک رو پر کردم . بعد از blur استفاده کردم . شد عکس زیر نمیدونم خیلی بد شد یا خیلی تابلو اخه ماخوام ایت تکنیک رو به کسی یاد بدم که میخواد تو تجارت ماشین ازش استفاده کنه
حالا عکس زیر ابرومند شد یا خیلی بد شد؟
راستی از blur کدومشون رو باید انتخاب کنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم نظر بدید البته من مبتدی ام مسخرم نکنید![]()
خوبه
فقط انگار يه كم لبه ي بالاش پاك شده
اگه مي خواي مثلا اعمالي رو روي تصويرت انجام دادي ولي روي قسمتايي كه مد نظرت نبود هم اشتباها" اعمال شد، براي اين كه ان قسمت اشتباهي رو به حالت اولش برگردوني از History Brush استفاده كن
يعني مثلا" اون لبه بالايي پلاك كه اشتباها" پاك شده رو با History Brush روش بكشي ميشه مثل روز اولش
البته دقت كن كه تنها وقتي از اول روي اين تصوير كار كردي جواب ميده(يعني روي تصوير سيو شده جواب نميده)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)