تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: سلام کمک در ساخت tooltip که عکس قبول کند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض سلام کمک در ساخت tooltip که عکس قبول کند

سلام ببخشید این قدر آقای h2 سوال می کنم ولی این موضوع امروز اومد تو ذهنم و مشغول کرده ذهنم را من می خواستم یک tooltip بسازم که یک خاصیت جدید داشته باشه به نام backgroundimage که در پس زمینه tooltip عکس قرار دهد هر کار کردم نشد مدت زیادی پای کامپیوتر بودم ولی بازم نتونستم اگر شما همین راهنماییی را بکنید راه و روش دستم می آید و بقیه ی خاصیت ها را می نویسم و یک tooltip حرفه ای همراه سورسش در این جا قرار می دهم خواهش می کنم

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    از Tooltip استاندارد استفاده کنید.
    خصوصیت OwnerDraw را فعال کنید و برای رویداد Draw با کمک دستورات گرافیکی +GDI کد نویسی کنید و هر شکلی را که مایلید ترسیم کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببخشید من چکار کنم که کنترول ساخته شده ی من مثل tooltip وقتیمی خواهیم ازش استفاده کنیم پایین فرم بیاید تو عکس نگاهکنید تا منظورم را بفهمید

راستی من می خواستم کنترولم وقتی داره ناپدید می شه مثل tooltip اول شفافیتش کم بشه بعد خودم ناپدیدش کنم چون می خواهم یک کنترل بسازم که یه label داشته باشه برای متن و یک picturebox برای عکس ولی نمی دونم خاصیت opacity راچگونه بهش بیفزایم لطفا کمکم کنید
    Last edited by ahsanjan; 17-07-2008 at 06:21.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    اون کنترلر نیست یک کامپونت است، گرچه خود کنترلرها نوعی کامپونت هستند.
    شما باید واسط IComponent را پیاده سازی کنید یا مثلاً وراثتی از Component بگیرید.
    Project->Add Component

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببخشید آقایh2 وقت شما را می گیرم ولی اگر می شود کمی دقیقتر توضیح دهید و بگویید خاصیت opacity را چگونه بنویسم من همه خاصیت هاش را یاد دارم بنویسم فقط همین را موندم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    اگر بخواهید ToolTip تان نیمه شفاف باشد، این مطلب ربطی به ترسیمات +GDI ندارد.
    ToolTip در واقع یک پنجره است، همانطور که بارها گفتم، همه چیز در سیستم عامل Windows یک Window است.
    اگر بخواهید این پنجره نیمه شفاف باشد، ربطی به ترسیمات شما ندارد، شما باید اشاره گر پنجره را داشته باشید و با API مربوطه آن را نیمه شفاف کنید.

کلاسس ToolTip هیچ طوری به زبان خوش و در سطح Public این اشاره گر را به شما نمیدهد.
    پس رسماً نمیتوانید از این کلاسس استفاه کنید، البته شاید بشود برای اشکال غیر مستطیل هنوز به دستکاری کلاسس امید داشت ولی برای نیمه شفاف این دستکاری چندان منطقی نیست.

راه اصولی این است که خودتان همه چیز را از اول بسازید یعنی یک Form خالی برای نمایش ToolTip و یک کلاسس برای مدیریت کترلرها و متن هایی که باید نمایش داده شود و زمان نمایش و همچنین کنترلر ابعاد مناسب برای نمایش و...

کار سختی نیست ولی کد نویسی قابل توجهی دارد، به نظر من که به زحمتش نمی ارزد!

البته اگر بخواهید راجب یک کنترلر خاص این ToolTip را نشان دهید، میتوانید با کمک رویداهای ماوس پنجره ToolTip را نشان دهید و برای حالت کلی راه همان طراحی یک کلاسس جدید است.
    Last edited by _H2_; 17-07-2008 at 18:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من هم همین کار را می خواهم بکنم فقط زمانی که user control را اضافه می کنم user control مثل form خاصیت opacity ندارد وقتی هم که form را به جای user control انتخاب می کنم و ازش فایل dllll می سازم و می خواهم ازش استفاده کنم این اخطار می آید شما اگر می توانید فقط یک کنترول بسازید که فقط یک خاصیت opacity داشته باشد چون فقط فرم این خاصیت را دارد و من هم یاد ندارم چطور ازش استفاده شما اگر این لطف را بکنید بقیه برای آسونه

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    یعنی چه؟
    شما یک dll ساختید که یک form دارد و میخواهید آن را به toolbox اضافه کنید؟؟؟!!!!!
    که چه شود؟؟؟؟؟؟؟

من واقعاً کارتان را درک نمیکنم.
    میخواهید یک form در toolbox باشد که بگیرید و بندازیدش در روی یک form یا یک usercontrol ؟؟؟؟!!!!!
    مگر tooltip خود دات نت form ای در زمان طراحی به form یا usercontrol مورد طراحی اضافه میکند؟

شما نیاز به یک کامپونت پشتیبان دارید، که شامل یک Collection داخلی باشد و لیست کنترلرهای مورد نیاز برای نمایش به همراه متن مورد نظر را نگاه دارد و متدهای خود را به رویدادهای ماوس کنترلر مورد نظر handler کند تا بتواند در لخظه مورد نظر فرم مربوطه را نشان دهد و در صورت نیاز واسط System.ComponentModel.IExtenderProvider را هم پیاده سازی کند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقای h2 به نظر شما فقط نوشتن یک خاصیت opacity کار مشکلی هست اگر کد زیاد داری که نه نویسین ولی اگر کدهاش کم فقط همین خاصیت را لطفا بنویسید

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    خصوصیتی که شما نیاز دارید صرف یک قابلیت و یک پله بیشتر نیست.
    مرز استفاده از کلاسس استاندارد دات نت با نوشتن کد صفر کیلومتر را مشخص میکند.

چون وقت کم دارم یک راه زیرمیزی را برایتان میگذارم.
    این راه غیر رسمی است و به قول ایرانیها من درآوردی است، ولی در نسخه جاری فریم ورک به خوبی جواب میدهد. (نسخه های آتی ا... اعلم!)
    چندان دلم نمیخواست این راه غیر شی گرایی را من مطرح کنم، ولی شما که تمایلی به ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید.
    Last edited by _H2_; 18-07-2008 at 16:16.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •