تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: کشیدن دوازده ضلعی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض کشیدن دوازده ضلعی

با سلام خدمت تمام فتوشاپ کارها من چیز زیادی از فتوشاپ نمی دانم خواهش می کنم یکی یک دوازده ضلعی بکشد که اندازه هر ضلعش 0.5 سانتیمتر باشد خواهش می کنم چون تا یک هفته دیگه نیازش دارم هر چه زود تر بهتر حد اقل اگر راه کشیدنش هم بگید بازم شاید خودم تونستم ولی اگه یکی بکشد خیلی ممنون می شوم

داره خودمونی میشه 1731's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

شما حجم دوازده ضلعی را می خواهید یا شکل بازشده ی حجم و یا شکل مسطح آن را؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شکل مسطح مثل این ولی فقط هر ضلعش 0.5 سانتیمتر باشد لطفا این یک سایت هست کهشاید بتوند بهتون کمک کند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام...
    البته براي چنين كارهايي نرم افزار هاي وكتور مثل corel draw مناسب ترن ولي اگه با فوتوشاپ مي خواين اينم آموزشش (البته نيم سانت خيلي كمه و نتيجه نهايي شايد زياد مطلوب نباشه):
    اول از همه خط كش (Ruler) رو از منوي view فعال كنيد بعد روي خط كشي كه در سمت چپ قرار داره كليك كنيد و بكشيد (درگ كنيد) تا يه خط آبي كمرنگ ازش خارج بشه و همينطور كه در تصوير مشخص كردم دو خط آبي رنگ ديگه هم با توجه به اعدادي كه مشخص كردم بكشيد
    حالا آيتم هايي كه در شكل زير مشخص كردم رو كليك كنيد و مقدار sides رو روي 12 بذاريد
    با استفاده از نگه داشتن كليد Shift و درگ كردن موس سعي كنيد شكلتونو طوري تنظيم كنيد كه يك ضلعش بين دو خط آبي راهنما قرار بگيره (به شكل توجه كنيد)

اگه خوب تنظيم نشد روي شكلتون كليك راست كنيد و از اونجا Free Transform Path رو انتخاب كنيد و اونقدر تنظيم كنيد تا دقيقا بين دو خط راهنما قرار بگيره

وقتي به طور مناسبي تنظيم شد روي شكلتون كليك راست كرده و Free Transform Path رو انتخاب كنيد و از منوي ظاهر شده در بالا مقاديري كه در شكل مشخص كردم وارد كنيد (در واقع به مقدار نيم سانت مورد نظر شما تبديل ميشه) و ok

خب حالا مي تونيد هر بلايي خواستيد سر شكلتون بياريد از جمله پركردن يا حاشيه دار كردن و ... (البته دقت كنيد براي اين كار حتما" قبلش يه لايه جديد بسازيد)

اينم شكل نهايي:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

هات کی رولر : Ctrl + R

داره خودمونی میشه one_alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IT Site Of AZU

پيش فرض

shift رو هم بگیری اون ضلعی که میخوای سایزش رو نیم سانتی متر کنی میتونی موازی محور X قرار بدی
    موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من می خواهم به طور gif ذخیره اش کنم چکار کنم چون وقتی روی save as کلیک می کنم و از لیست پسوند gif را انتخاب می کنم و save را میزنم یک اخطار می آید که می گوید flatten layer و بعد یک صفحه ی دیگر که بعد از زدن دکمه ok یک صفحه خالی را می دهد عکسم

داره خودمونی میشه one_alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IT Site Of AZU

پيش فرض

شاید این به دردت بخوره
    12 ضلعی (طول هر ضلع .5 cm)

اگه میخوایی پرینت بگیری Actual size پرینت بزنی همون سایز در میاد
    اما اگه میخوایی تو فتوشاپ یا جای دیگه ی استفاده کنی
    resolution را به 72 تغییر بده (یا با resolution پروژت یکیش کن) الان 300 هستش
    موفق باشی
    Last edited by one_alone; 17-07-2008 at 12:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من منظورم این است که چطوری دوازده ضلعی ساخته شده را با پسوند gif سیو کنم چون خودم با کمک شما ساختم

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام...
    ببينيد شما قبل از اين كه بخواين سيو كنين اول توي پالت Layers نگاه كنيد كه همه لايه ها به غير از لايه اي كه شامل 12 ضلعيه غير فعال (Hide) باشه (براي اين كار روي علامت چشم كليك كنيد)
    در اين صورت راحت مي تونيد لايه تونو بصورتي كه بكگراند هم نداشته باشه (Transparent) سيو كنيد
    البته از منوي File > Save for Web and Devices هم با انتخاب پسوند گيف ميتونيد براحتي سيو كنيد
    راستي حتما" بايد پسوندتون گيف باشه؟ آخه براي چنين چيزي پسوند PNG مناسب تر به نظر مي رسه

اون مشكلي كه گفتيد، چون احتمالا" رنگ دوازده ضلعيتون سفيده و بكگراندش هم سفيده خب طبيعيه كه فقط يه صفحه سفيد نشون بده

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •