من یه گوشی k750 دارم و می خواستم کیفیت صداشو افزایش بدم با برنامه setool2lite که توی یه سایت روش اون رو توضیح داده بود اما در آخر هر کاری کردم دیگه گوشیم روشن نشد تو رو خدا کمک کنید بیچاره شدم
من یه گوشی k750 دارم و می خواستم کیفیت صداشو افزایش بدم با برنامه setool2lite که توی یه سایت روش اون رو توضیح داده بود اما در آخر هر کاری کردم دیگه گوشیم روشن نشد تو رو خدا کمک کنید بیچاره شدم
دنبالــــه بحث تو تايپك مشكلات :
دوست من بهت گفتم با فول فلش درست ميشه !
ولي شما بايد Main & Fs و كاستومايز رو داشته باشي براي اينكار !
اگه بگي فريمور گوشيت چيه برات ميزارم دانلود كني و توضيح كامل هم برات ميدم ؟
موفق باشيد!![]()
فریمور گوشی من ric 021 یه چیزی تو همین مایه ها بود که شمارش همین بود ولی عبارت شبیه این بود
ممنون میشم راهنمایی کنید
در ضمن من زیاد از این چیزها سر در نمیارم و وارد نیستم لطفا همه ی نکات رو دقیق بگید از اول
مرسی ممنون
دوست من اينا رو دانلود كن بعد اين فايل تصويري رو هم نگاه كن و همه كارا رو همينجوري انجام بده الا مدل گوشي ! مدل گوشي خودت رو انتخاب كن
Main & Fs و كاستومايز...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينم فايل تصويري :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یا اگه نفهمیدی فریمورم چنده چن تا فریمور بگو بهت بگم کدومشه
فوری
من الان دارم دانلود میکنم خیلی طول میکشه اگه میشه الان راهنمایی کن که چکار کنم راستی فهمیدی فریمور چنده؟
چند تا بنویس من بهت بگم تا خودمم مطمئن بشم
فوری
من الان دارم دانلود میکنم خیلی طول میکشه اگه میشه الان راهنمایی کن که چکار کنم راستی فهمیدی فریمور چنده؟
در ضمن این خیلی طول میکشه راه
فوری
در ضمن این خیلی طول میکشه راه دیگه ا ی نیست
2 ساعت 18 دقیقه طول میکشه
نوشتی همه کارها رواینجوری انجام بده الا مدل گوشی یعنی چی؟
Last edited by love_2007; 15-07-2008 at 12:48.
دوستـــــ من اگه يه پست هم بدي ميفهمم يا پست اولي رو ويرايش كن دنبالش رو بنويس ديگه پست اضافي نميشــــه !
همــــين فريمور هستش ؟
ولي بقيه رو هم بهت ميگم تا شكي نداشته باشي
R1DB001
R1CA021
R1BC002
موفق باشيد!![]()
ببخشید
این خیلی طول میکشه من 2 ساعت نمی تونم صبر کنم
راه دیگه ای نیست
یا فایل دیگه ای که سریع دانلود بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)