تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: >>>*<<<اساتيد:درخواست كمك بسيار فوري:نميدونم شماره ايرانسلم چنده>>>*<<<

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

6 >>>*<<<اساتيد:درخواست كمك بسيار فوري:نميدونم شماره ايرانسلم چنده>>>*<<<

سلام دوستان ترخدا تا آخر اين پست رو بخونين وبه من كمك كنين تابفهمم شماره ايرانسلم چنده.قضيه از اين قراره كه من ديروز رفته بودم يه مبايل فروشي تا براي گوشيم قاب بخرم،كه ديدم صاحب مغازه داشت سر يه بدبختي رو شيره مي ماليد و مي خواست سيم كارت ايرانسل اون رو كه قاب نداشت به قيمت هزار تومن نا قابل ازش بخره وبه من گفت كه اين سيم كارت رو براش امتحان كنم.منم ديدم سالمه گفتم يه نگايي به اينترنتش بندازم كه شگفت زده شدم چون فقط 13ريال پول توش بود و من با سرعت خيلي بالا كانكت شدم و همون جا بهش گفتم سيم كارتت رو شش تومن ميخرم،مرده هم خوشحال شد و رفت.(البته ازش پرسيدم شمارت چنده ها ولي معلوم بودكه آدم ساده اي است و گفت نمي دونم)دوستان من همين الان هم با اون سيم كارت كانكتم.حالا ميدونم اگه تو سيم كارت شارژ بريزم اينترنتش مي پره چون قبلا تست كردم و اينترنت اون يكي سيم كارتم پريد.حالا دلم نمياد كه از اين اينترنتم بگذرم.حالا جون مادرتون هر راهي بلدين (اعم از هر كاري تو كامپيوتر يا مبايل)به من بگين تا بفهمم كه شماره اين سيم كارت چنده.ببخشيد كه سر تون رو درد آوردم.در ضمن گوشيم هم سوني اريكسون هست.
    Last edited by djjamal; 15-07-2008 at 09:05.

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

من دیدم که گوشی w700i نشون می ده شماره ی خود طرفو.با زدن دکمه ی + همون جایی که نشون می ده چقدر شارژ از باطری مونده و ...

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

مگه نمی تونی تک بزنی؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

5

نه بابا 13 ریال توشه.در مورد راهنمایی عیسی جان هم همه ی گوشیهای سونی دارنش ولی اول باید یه شماره از خودت داشته باشی تو گوشی.
    ترخدا جون مادرتون نا امیدم نکنید.

دوستان من قبلا شنیده بودم یه نرم افزاری هست که از طریق بلوتوث شماره طرف رو پیدا می کنه واقعیت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by djjamal; 15-07-2008 at 10:04.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگه 1 ریال هم داشته باشی فکر کنم بشه تک بزنی!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آخه چه جوري مهران جان؟حتي اگه ميشد يه اس ام اس ناقابل بزنم حل بود.مگه يه ترفندي در همين مورد نبود كه وقتي شارژ نداشتيم مي تونستيم به طرف مقابل اس ام اس بزنيم كه بهمون زنگ بزنه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه magical's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    BABOL CITY

پيش فرض

آخه چه جوري مهران جان؟حتي اگه ميشد يه اس ام اس ناقابل بزنم حل بود.مگه يه ترفندي در همين مورد نبود كه وقتي شارژ نداشتيم مي تونستيم به طرف مقابل اس ام اس بزنيم كه بهمون زنگ بزنه؟؟
    #شماره ایرانسل*150*

به این شماره ایرانسل شمارت می افته...
    حله داداش.....
    موفق باشید...
    Last edited by magical; 15-07-2008 at 12:31.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شرمنده مهران جون این پست رو اشتباهی دوباره زدم.بالاخره شمارم رو پیدا کردم ودارم با اینترنتش حال می کنم.خیلی آقایی.خیلی باحالی.ممنونتم.لنگه نداری.بامرام.
    Last edited by djjamal; 16-07-2008 at 11:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه magical's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    BABOL CITY

پيش فرض

دوست عزیز دقت کنید جوابتون رو بالا دادم...
    موفق باشید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •