تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 52

نام تاپيک: LG Viewty or Samsung F480

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض LG Viewty or Samsung F480

سلام دوستان بين خريد اين دو گوشي خفن مردد ماندم .
    نميدونم كدوميك رو بخرم .
    لطف كنيد كمكم كنيد .
    1- دوربين كدوم بهتره ( سرعت شاتر هم خيلي ملاكه )
    2- پخش Mp3 و كيفيت صداي كدوم برتره ؟
    3- كيفيت صفحه چطور ؟
    4- آيا F480 قلم داره ؟
    5- امكانات كدومشون مجموعا بيشتره ؟

خيلي

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

والا ، سرشار جان ، اینجا تا جایی که میدونم نه Viwety داره............ نه فعلا کسی 480 .............................!!!!
    فکر کنم دوربین 480 بهتر باشه....................... ولی بازم فکر میکنم سرعت شاتر viewty بهتر از 480 باشه..................
    (من برادرم تا یه هفته پیش دنبال همین Viewty بود............... دوربین خوبی داره.......... ولی کلی بگم نه به میزان ان82.............!!! دوربین 480 هم که میگن خوبه......... سایت موبایل خارجه.............. ولی چون تا حالا 3تا 3مگاپیکسلی سامسونگ داشتم ، تجربه م میگه سرعت شاتر گوشی های سامسونگ خوب نیست..............!!!).
    موزیک پلیر هر دو خوبه................. (توی review ها خارجه میشه دید...........!!) ، ولی کلا گوشی های کره صدای بلندی برای کل ندارن ، در عوض خوراک کیفیت محشر هستن................!!!
    کیفیت صفحه هم فکر کنم 480 بهتر از viewty باشه.....................!!!!
    480 ، مطمئنن قلم نداره............... همون طور که Viewty نداره.................!!!!
    viewty به خاط داشتن لنز اشنایدر و فلاش زنون به اسم که از 480 بهتره.................. امکانات دوتاشون هم با هم برابری میکنه ولی خوب 480 تشخیص صورت و لرزش گیر دست داره (آخری تو Viewty هم هست........!!!).
    در کل به نظرم 480 بهتره............. به خاطر جدیدتر بودن................. گارانتی مناسب تر........... ال جی الان مشخص نیست گارانتیش با کیه........ یه روز گلدایران............ یه روز مادایران........... و................!!!
    قیمتشون هم با هم برابر........
    فیلم برداری viewty از 480 بهتره.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون من میخوام F480 بخرم ولی از طرفی Viewty فیلمبرداریش محشره و باسرعت 120 فریم در ثانیه فیلم میگیره !!!!!!!!!
    همچنین سرعت شاتر و فلاش قویتر و بنظر من کیفیت بهتر عکس Viewty هم من وسوسه میکنه ! کیفیت عکسش به نظر من از N82 هم بهتره (با احترام به نظر آقای پرجیکسن ) درضمن Viewty قلم داره ولی جای قلم نداره !!!!! بازم ممنون
    کمکم کنید انتخاب خیلی سخته !

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

دادش ، من خودم دل چرکینی از ان 82 دارم........................ دی.!
    ولی جدی ، عکسهای viwety به خوبی 82 نیست............................... وگرنه من خودم هم از ال جی خوشم میاد و هم از نوکیا بدم میاد.
    قلم ، viewty رو هم نمیدونم.............. تا جایی که توی ریویو ها دیدم خبری از قلم نبوده.................!!!
    ولی اینم بگم از 480 نمیشه گذشت........ رابط کاربری قوی و جذابی داره......... و ال viewty رابط کاربریش به نظرم کمی سفت و سخته.............!!!
    فیلم برداریم هم که حق با Viewty هست............. عکاسی رو نمیدونم.................. چون دوتا یه جاهایی خوب عمل میکنن........... ؛ واقعا انتخاب سختی هست..................... نمیدونم کدوم رو پیشنهاد بدم........... هر دو رو دوست دارم.......... 480 به خاطر رابط کاربریش و viewty یه خاطر طراحیش و کلاسش................ البته 480 هم مزایای Viewty رو داره........ولی................
    صبر کن ، یه آمار از سرعت پردازش جوفتشون بگیرم........... ببینم کدوم سریعتره............
    در ضمن من رضا هستم............... با آقای پرجیکسن حال نمیکنم........دی.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رضا جان دمت یخ ( هوا گرمه فکر نکنم با گرم حال کنی )

پروفشنال san206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

قلم داره ، خوشگلش رو هم داره دی

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

هر 2 گوشي خوب هستن ولي طراحي F480 به نظر من زيباتره مخصوصا پشت گوشي كه از فلز ساخته شده .

دگمه هاي Viewty تاچ نيستن درصورتي كه F480 2 دگمه تاچ و يك كليد تاييد داره .

F480 تاچ اسكرينش عاليه و FeedBack داره كه واسه يه گوشي تاچ ميشه گفت لازمه .

Widget و Corix 2 واقعا اين گوشي رو زيبا كرده وبه نظر من عامل فروش زياد اين گوشي همين 2 تا هستن .

از نظر دوربين كلا نبايد از گوشيهاي باكلاس توقع دوربين خوب داشت . ولي از نظر امكانات F480 داراي تشخيص لبخند و چهره هستش كه Viewty اين 2 امكان رو نداره .

از نظر كيفيت دوربين بايد هر 2 رو تست كني .

كلا نظر من F480 هستش .

موفق باشي دوست عزيز .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لطفا Samsung Armani & Sony Ericsson W960 رو هم به لیست اضافه کنید حالا بنظرتون کدوم از نظر صدای بسیار شفاف و تقریبا بلند و دوربین کارآمد و شفافیت صفحه نمایش و سرعت گوشیمیتونه کمکم کنه !

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

لطفا Samsung Armani & Sony Ericsson W960 رو هم به لیست اضافه کنید حالا بنظرتون کدوم از نظر صدای بسیار شفاف و تقریبا بلند و دوربین کارآمد و شفافیت صفحه نمایش و سرعت گوشیمیتونه کمکم کنه !
    خوب w960 مبارکت باشه -- فقط یادت نره آپدیت شدشو بخری -- از مزایاش سیستم عامل درست حسابی (هم برنامه خورش زیاده هم به تازگی هک شده هر بلایی خواستی میتونی سرش بیاری) + دوربین 3 خوب + صفحه تاچ + سرعت خوب + کیفیت صدای عالی که رو دستش نیست-- طراحی خوب کمر باریک --- درباره اون چند تا هم اطلاعاتی ندارم فقط میدونم ال جی مشکلات نرم افزاری زیادی داره .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

سرشار جان ، با وجود 480 و viewty جایی برای سونی نیست.............. به نظر من....................!!!
    آرمانی هم دلیلی نداره بیاد این وسط............... 480 طرحش شبیه اون گوشی هست......... با امکانات کامل تره.............!!!
    دیدی که دوستان هم نظر خودشون رو درباره ، دو گوشی گفتن......... ولی هنوز بات موافقم انتخاب بین این دوتا سخته................. خیلی سخته.............!!!

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •