سلام
من هم گوشی سامسونگ دارم هم نوکیا
اکثر اوقات وقتی اس ام اس فارسی 2 یا سه قسمتی میاد، اول یا آخرش پیغام میده some text missing
کسی علتشو می دونه، بخاطر خطه یا گوشیه
سلام
من هم گوشی سامسونگ دارم هم نوکیا
اکثر اوقات وقتی اس ام اس فارسی 2 یا سه قسمتی میاد، اول یا آخرش پیغام میده some text missing
کسی علتشو می دونه، بخاطر خطه یا گوشیه
Last edited by شیدا; 13-07-2008 at 20:04.
این قضیه عادیه که البته بیشتر در مورد sms های فارسی بلند رخ میده و البته بیشتر روی گوشیهایی که سیستم عامل ندارند...
گاهی اوقات هم ممکنه در sms از اسمایل استفاده شده باشه که به دلیل عدم ساپورت گوشی این پیغام میاد...
فکر نمی کنم بخاطر سیستم عامل باشه، چون بعضی اس ام اس هایی که گوشی 1200 می گیره، n95 نصفه میگیره،
من خودم امتحان کردم، فکر می کنم از شبکه یا آنتن محلیه
ممکنه...
ولی من تا بحال این مورد رو بیشتر روی گوشیهای جاوا دیدم و البته اون خطای مربوط به عدم ساپورت اسمایل رو روی گوشیهای سیمبین...
كاراكتر هاي فارسي به دليل جاي زيادي كه ميگيرن اكثرا به چند SMS تقسيم ميشن ...
بعد ، وقتي كه SMS ها ميرسن ، بعضي اوقات با تاخير ميرسن به خاطر گوشي اولي رو ميگيره ولي چون بعدي نيومده مينويسه Some text missing ، بعد كاملش ميكنه يا يه كامل بعد برات مياد .
خوب حالا باید چیکار کنیم که چنین مشکلی پیش نیاد،
تنظیمات خاصی داره،؟
نه ، شما ميتوني از نرم افزار فشرده ساز اس ام اس همراه اول در سايتش هست ميتوني دانلود كني ،استفاده كني ،ولي اينقدر برنامه مسخره اي هست كه بي خيال شي بهتره ...
سايت همراه اول:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مشکل معمولا روی گوشی های مدل پایین اتفاق میفته زمانی که 1100 داشتم از این اتفاقات زیاد بود ولی با N73 تا حالا همچین مشکلی نداشتم
نه روی گوشی های جدید نوکیا هم هر از گاهی پیش میاد
بله موافقم، چون من روی گوشی های جدید هم دیدم
دوستانی که این پیغام رو روی گوشیشون دیدن مدلشرو بگن تا به نتیجه ای برسیم،
بدونیم اشکال از گوشیه یا سیستم مخابرات
بعضی از دوستانمون هم میگن فقط در مورد همراه اول 919 و 912 این اتفاق می افته.
من خودم گوشیم 6500s و خط 912 بود ( البته الان گوشیمو عوض کردم و موقتا الجی دارم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)