سلام دوستان
من میخواستم مسنجرمموبایلم به صورت 24ساعته به اینترنت متصل باشه بطوریکه آی دی من همیشه روشن باشه
البته موبایل روحالت استندبای باشه
میخواستم ببینم به گوشی فشار میاد
و رو مصرف باطری خیلی تاثیر داره یا نه
گوشی من k800 هست
مشتکرم
سلام دوستان
من میخواستم مسنجرمموبایلم به صورت 24ساعته به اینترنت متصل باشه بطوریکه آی دی من همیشه روشن باشه
البته موبایل روحالت استندبای باشه
میخواستم ببینم به گوشی فشار میاد
و رو مصرف باطری خیلی تاثیر داره یا نه
گوشی من k800 هست
مشتکرم
کسی از دوستان آزمایش کرده این قضیه را؟؟؟
مگه ميخواي چيكار كني كه 24 ساعت ايديت انلاين باشـــــه ؟
هر چي هم گوشي تو حالت استند باي باشه ولي به باطري فشار مياره كه موجب داغ شدن باطري و خرابيش ميـــــشه
موفق باشيد!
چرا این سایت حتی یک گزینه تشکر هم نداره
بیش از حد ساده هست
آدم برای تشکر از یه شخص هم باید پست اضافی بزنه !!!!!! :((
اقایون می دونستن کهgprsیه سامانه ای هستش که خود به خود و به صورت 24ساعته تو اینترنته؟!شما ای دی یاهو رو نمی دونم ولی اگه ایمیلت رو توش فعال کنی هر وقت برات ایمیل بیاد دریافتش می کنه!!!!یعنی اینکه گوشی خودش با ایرانسل24ساعته وصله و یه شارژخیلی کم رو مصرف می کنه!!!!م با اینکه همین دیروز ایرانسلم رو گرفتم ولی همه چیزش رو فعال کردم!!!!و ایمیلم رو از اون چک می کنم کافیه که تنظیمش کنی!!!!مثل همیشه هم هر2ساعت اهنگ پخش کردن یه بار شارژش نصف میشه!!!تازه mms هم همینطوریه!!!!یعنی 24ساعته به اینترنت وصله که می تونی ام ام اس بگیری
گوشی من k750 ی سالاره!!!!!!
Last edited by senaps; 14-07-2008 at 12:24.
من گوشیم ان 95 هست.با اون وضعیت باتریش!!! 24 ساعت که نه ولی روزی 10-12 با مسنجر انلاینم.
مصرف باتری رو بالا میبره ولی نه به اندازه ی استفاده از اینترنت .چون مسنجر اطلاعات زیادی ردو بدل نمیکنه! مثلا من روزی حداکثر 1 مگ با مسنجر اطلاعات ردوبدل می کنم. تازه زمانی که شما با کسی چت نمیکنی اطلاعاتی جابه جا نمیشه. فقط هر از چند گاهی یه چند کیلو به سایت سرورش میفرسته
که بگه مام انلاینیم.
در کل نه فشار زیادی به باتری میاد نه پول زیادی از ادم کم میشه.
درسته به نظر من هم فشار زیادی را به باطری و گوشی متحمل نمیشه
به هر حال گوشی خودش 24 ساعته به شبکه وصل هست و gprs هم اضافه بشه فکرنکنم زیاد تفاوتی داشته باشه
چه طوری؟
از کجا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)