اينم از اخرين نسخه Xplor كه خودش ويدئو پلير و موريك پلير داره + كلي امكانات ديگه از قبيل مديريت مسيج ها و فيلهاي zip :
لينك دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اينم از اخرين نسخه Xplor كه خودش ويدئو پلير و موريك پلير داره + كلي امكانات ديگه از قبيل مديريت مسيج ها و فيلهاي zip :
لينك دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
براي ريجستر كردن اين برنامه كه ديگه 3 ثانيه در آغاز و پايان برنامه منتظر نمونين ميتونين از اين كيجن استفاده كنين:
با تشكر از ناكازاكي خان.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم يه پچ گرافيكي براي اين برنامه:
بازم دست ناكازاكي خان درد نكنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من همیشه تعجب میکردم که چرا از file manager ی غیر از فایل منجر خود گوشی استفاده میکنید ؟
مگه واسه خود گوشی چشه ؟
میشه مزایای این برنامه رو بگید ؟
سلام
دوست عزيز يكي از مزيت هاش اينه كه اطلاعات توي رم و حافظه ي موبايل رو به صورت درايو بندي شده نشون مي ده .
سلام
شما پست اول با دقت نخوندی:
تازه میشه باهاش فایل زیپ شده هم درست کرد وسرعتش هم فوق العاده است.اينم از اخرين نسخه Xplor كه خودش ويدئو پلير و موريك پلير داره + كلي امكانات ديگه از قبيل مديريت مسيج ها و فيلهاي zip
موفق باشی.
آقا من نصب کردم ، الان دارم حالشو میبرم .
نمیدونم چرا تا حالا فکر میکردم به دردم نمیخوره !
یه مزیت بزرگ دیگه شم اینه که با فلیپ بسته قابل اجراست و میتونیم به فایل ها دسنرسی داشته باشیم در صورتیکه فایل منجر p990 فقط با فلیپ باز قابل اجراست .
راستی ورژن های جدیدش یا اگه پچ گرافیکی جدید یا چیزی مثه اون در رابطه با این برنامه اومد همینجا بزارین تا لذت ببریم .
بازم ممنون
Last edited by m.s.f; 20-07-2008 at 13:39.
سلام
دوستان من يه سوالى برام پيش اومده اونم اينه که وقتى ميرم با برنامه تو قسمت messaging فقط ميگه که چند پيام توش وجود داره و اجازه خوندن اونا رو بهم نميده
دوست عزیز من که متوجه سوالت نشدم اگه میشه دقیق تر بگو تا بتونیم راهنماییت کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)