تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: نرم افزاری برای ذخیره ی تکی فایلهای html

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض نرم افزاری برای ذخیره ی تکی فایلهای html

من دنبال برنامه ای میگردم که چندتا لینک htm بهش بدم و شروع به دانلود کردن اون htm ها و تمام محتویاتش مثل عکسها، فلشها، و کلا هر چی که توی اون فایل htm هست بکنه.
    در اصل دنبال یه جور نرم افزار ترکیبی میگردم که ترکیبی از web copier ها و save web page as اینترنت اکپلورر باشه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

با دادن صفحه ی اچ تی ام ال به دانلود منیجر ها میتونید اون ها رو تک تک ذخیره کنید ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با دادن صفحه ی اچ تی ام ال به دانلود منیجر ها میتونید اون ها رو تک تک ذخیره کنید ...
    مشکل اینجاست که به این شیوه نه عکس، نه فایلهای css و نه هیچ چیز دیگه به جز خود html ذخیره نمیشه.
    راه دیگه ای نیست؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

مشکل اینجاست که به این شیوه نه عکس، نه فایلهای css و نه هیچ چیز دیگه به جز خود html ذخیره نمیشه.
    راه دیگه ای نیست؟
    سورش رو سیو کن ... کاری نداره که ... یابا نرم افزار offline explorer صفحه رو سیو کن ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سورش رو سیو کن ... کاری نداره که ... یابا نرم افزار offline explorer صفحه رو سیو کن ...
    ممنون اما دوباره مشکل اینجاست که اگه سورس رو سیو کنم فقط آدرسها رو سیو کردم و نه خود عکسها و فلشها و css و ...!
    در مورد offline Explorer هم موضوع اینه که تا بهش لینک میدی هر چی لینک توی اون لینک هست رو هم دوباره دانلود میکنه و بدتر از اون اینکه مثلا لینک یه عکس که بوده به فرض
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مثلا)
    یعنی توی این دنیای مجازی به این بزرگی یه نرم افزار پیدا نمیشه که یه لینک رو بهش بدی و فقط خود اون لینک رو با هر چی که توشه دانلود کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

صفحه رو باز کن
    بعد از اینترنت دیسکانکت شو بعد صفحه رو سیو کن هر چی که لازم باشه سیو میشه
    البته من بدون دیسکانکتی هم سیو میکنم کل اجزایی که مربوط به صفحه هست هم سیو میشه نمیدونم شاید تنظیماتش رو دستکاری کردم
    یادم نیست

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

ممنون اما دوباره مشکل اینجاست که اگه سورس رو سیو کنم فقط آدرسها رو سیو کردم و نه خود عکسها و فلشها و css و ...!
    در مورد offline Explorer هم موضوع اینه که تا بهش لینک میدی هر چی لینک توی اون لینک هست رو هم دوباره دانلود میکنه و بدتر از اون اینکه مثلا لینک یه عکس که بوده به فرض
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مثلا)
    یعنی توی این دنیای مجازی به این بزرگی یه نرم افزار پیدا نمیشه که یه لینک رو بهش بدی و فقط خود اون لینک رو با هر چی که توشه دانلود کنه؟
    سورس رو سیو کنید و با مرورگر اونو باز کنید مگه نمیشه ؟ منظورم اینه موقع سیو کردن با پسوند htm یا hmtl سیو کنید ...

با offline explorer هم تنظیمی بود که یه صفحه رو سیو می کرد ... یادم نیست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

صفحه رو باز کن
    بعد از اینترنت دیسکانکت شو بعد صفحه رو سیو کن هر چی که لازم باشه سیو میشه
    البته من بدون دیسکانکتی هم سیو میکنم کل اجزایی که مربوط به صفحه هست هم سیو میشه نمیدونم شاید تنظیماتش رو دستکاری کردم
    یادم نیست
    داداش! من میخوام صد و اندی صفحه رو سیو کنم! اینطوری یه قرن طول میکشه. سه گیگ رم هم میخواد که صد و اندی رو بدون هیچ مشکلی بارگزاری کنی.
    به هر حال از راهنماییت ممنونم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سورس رو سیو کنید و با مرورگر اونو باز کنید مگه نمیشه ؟ منظورم اینه موقع سیو کردن با پسوند htm یا hmtl سیو کنید ...

با offline explorer هم تنظیمی بود که یه صفحه رو سیو می کرد ... یادم نیست
    اگه بخوام سورس رو هم سیو کنم میشه این همون پست قبلی. در مورد offline explorer هم هر کاری کردم نشد.
    جالبه. یعنی تا حالا توی جامعه ی مجازی کسی با مشکل سیو کردن صد صفحه به طور همزمان مواجه نشده؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

اگه بخوام سورس رو هم سیو کنم میشه این همون پست قبلی. در مورد offline explorer هم هر کاری کردم نشد.
    جالبه. یعنی تا حالا توی جامعه ی مجازی کسی با مشکل سیو کردن صد صفحه به طور همزمان مواجه نشده؟
    والا من کلی وبلاگ و وب سایت سیو کردم با همه ی متعلاقات با offline explorer .... جالبه شما نمی تونی شاید تنظمات نرم افزار رو به درستی تنظیم نمی کنی ... تازه همیشه بعد از سیو وب سایت ها اونا رو به فایل help تبدیل می کنم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •