سلام دوستان
میخوام این challenge را با همراهی شما شروع کنم .
روش کار :
1- تاپیکی به این شکل در انجمن بزنید Hardcore Target : XXX و به جای XXX نام کاربری خودتون را قرار بدید .
در اولین پستتون که درون این تاپیک قرار میدید .نرم افزاری را که میخواهید از اون استفاده کنید مشخص کنید و روش کارتون را توضیح بدید. ( یعنی اینکه توی ذهنتون مسیر انجام کار را بررسی کنید و در صفحه اول ذکر کنید) مثلا : من با استفاده از نرم افزار X مدل پایه کاراکتر را به روش X میسازم و با استفاده از نرم افزار X به کاراکترم جزئیات اضافه میکنم و به نرم افزار اصلی بر میگردونم در اونجا با استفاده از موتور رندر X رندر میگیرم و بعد با استفاده از نرم افزار X تنظیماتی مثل نور و اینجور چیزها را روی عکسم انجام میدم ) خوب هر چی بیشتر توضیح بدید بهتر تا مسیر انجام کارتون را شرح بدید.
2- در ادامه کار با انجام هر پیشرفتی در کارتون یک عکس به همراه توضیحات در مورد نحوه رسوندن کار به مرحلی کنونی پست کنید. سعی کنید توضیحاتتون کامل باشه.
3- در مورد مشکلاتی که در کارتون پیش می آید و نحوه بر طرف کردن اونها هم توضیح بدید .
4- هر گونه بحث در مورد کارها را در این تاپیک انجام بدید و در تاپیکی که برای انجام کار زدید ذکر کنید که کسی پستی نده ( چون اینطوری راحت تر میشه اطلاعات تاپیک را در معرض نمایش گذاشت و جست و جو در اون راحت میشه )
5- شما میتونید از روشهای دیگر دوستانتون هم در صورت برخورد با مشکل استفاده کنید اما بیشتر سعی کنید خودتون راه حلی پیدا کنید و بعد راه حل خودتون را با دوستانتون میتونید مقایسه کنید و چیزای جدیدی یاد بگیرید
6- در پایان هم از کارتون رندر بگیرید و در تاپیک قرار بدید (ضمنا لازم نیست که دقیقا اون چیزی که میسازید با این عکس یکی بشه میتونید به خلاقیت خودتون چیزهایی را اضاف کنید یا کم کنید )
فعلا این دوستان اعلام همکاری کردند و شرکت میکنند : ( سبز رنگها اونهایی هستند که دست به کار شدند )
CG ART
b3dnet
HRGH2
rozhan_8915
alibitaraf
/.,mnb
saber1370