تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: خراب بودن پورت Usb

اگه نباشه جاش خالی می مونه sia abedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

5 خراب بودن پورت Usb

با سلام
    از وقتي ويندوزم را عوض كردم پورت‌هاي usbكامپيوترم كار نمي‌كنه در ضمن مادربوردم هم soltek است اگر درايوري،راهكار يا چيز ديگري داريد لطفا دريق نكنيد اگر سايت سولتك را هم داريد بديد

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    از وقتي ويندوزم را عوض كردم پورت‌هاي usbكامپيوترم كار نمي‌كنه در ضمن مادربوردم هم soltek است اگر درايوري،راهكار يا چيز ديگري داريد لطفا دريق نكنيد اگر سايت سولتك را هم داريد بديد
    احتمال زیاد ویندوز شما خیلی قدیمیه!!!!!!

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

با سلام

توي device manager نشونه اي هست؟؟؟؟

S3 را نصب كرديد؟؟؟؟؟؟؟؟

ويندوز شما سرويس پك چند هست ؟؟؟؟( چون سرويس پك 1 بعضي وقت ها با USB 1.1 مشكل پيدا ميكرد)

وقتي يك دستگاه به پورت USB خود وصل ميكنيد،چه اتفاقي مافته؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بچه ها سلام
    منم همین مشکل رو دارم. چند وقتیه که یکی دوتا از usb هام از کار افتاده. یکی جلویی و یکی هم پشت. بایوس مادربورد رو هم آپدیت کردم نشد چیپست هم آپدیت کرم فرقی نگرده. مادربردم اینتل هست. ویندوز ویستا سرویس پک 1.
    قبل از اینکه ویندوز هم عوض بکنم این مشکل رو پیدا کرده بودم.
    لطفا کمک !

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقيقا مال منم مثل آقا صفوي شده ويندوزم MRT sevice pack2است الان يك پورت كار مي‌كنه و بقيه پورت‌ها كار نمي‌كنه
    با تشكر
    Last edited by sia abedi; 11-07-2008 at 21:05.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا يكي ما را كمك كنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

فروم به این بزرگی هیچکس نیست یه جواب خشک و خالی بده ؟!
    لطفا کمک !

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

دوست عزیز شما مشکل را کامل و صحیح عنوان و تشریح کنید! مطمئنا دوستان تا آنجا که بتوانند کمکتان میکنند1

آخه شما نیمیگی که یو اس بی تان چه مشکلی داره؟! فقط میگید خرابه؟!

توضیح بدید که توسط سیستم شناخته میشه!؟ وقتی دیوایسی بهش وصل میکنید چه اتفاقی میافته!؟ از رو ست آپ مادربودر سیستمتان دست کاری نشده ؟!

اینها را توضیح بدید مطمونا دوستان راهنماییتان میکنند !

قربانتان: مصطفی عشقی

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

10 تو‌ضيحات

دوست عزیز شما مشکل را کامل و صحیح عنوان و تشریح کنید! مطمئنا دوستان تا آنجا که بتوانند کمکتان میکنند1

آخه شما نیمیگی که یو اس بی تان چه مشکلی داره؟! فقط میگید خرابه؟!

توضیح بدید که توسط سیستم شناخته میشه!؟ وقتی دیوایسی بهش وصل میکنید چه اتفاقی میافته!؟ از رو ست آپ مادربودر سیستمتان دست کاری نشده ؟!

اینها را توضیح بدید مطمونا دوستان راهنماییتان میکنند !

قربانتان: مصطفی عشقی
    اولش هم كه يك معذرت خوا‌هي به مدير اين انجمن بدهكارم چون من وقتي اين تاپيك را زدم بعدش فهميدم كه شايد مشكل نرم‌افزاري هم باشه .................................بگذريم
    آقا كلا من كيسم 3 تا پورت داره كه دوتاش عقب هست و يكي ديگه جلو اوني كه جلو هست كار نمي‌كنه البته بعضي دستگاه‌‌ها را به اين پورت وصل مي‌كني يك بالون اون پايين روي task managerباز ميشه البته فقط بعضي دستگاه ها را كه وصل مي‌كنم اين شكلي ميشه براي همين من فكر كردم شايد سخت افزاري نباشه مثلا فلش مموري را كه وصل مي‌كنم هيچ چيزي نمي‌شه ولي دسته‌بازي را كه وصل مي‌كنم يك بالون باز مشه ولي هر كاري مي‌كنم نمي شناسه يك پورت از عقب هم اينجوريه ولي يك پورت ديگه كه اون هم عقب هست از اول موس به اون وصل بوده فعلا هر وصيله‌اي به اون وصل مي‌كنم كار ميكنه خدا كنه كه ديگه اون يكي حالش مثل اين دو تاي ديگه اورژانسي نشه

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اولش هم كه يك معذرت خوا‌هي به مدير اين انجمن بدهكارم چون من وقتي اين تاپيك را زدم بعدش فهميدم كه شايد مشكل نرم‌افزاري هم باشه .................................بگذريم
    آقا كلا من كيسم 3 تا پورت داره كه دوتاش عقب هست و يكي ديگه جلو اوني كه جلو هست كار نمي‌كنه البته بعضي دستگاه‌‌ها را به اين پورت وصل مي‌كني يك بالون اون پايين روي task managerباز ميشه البته فقط بعضي دستگاه ها را كه وصل مي‌كنم اين شكلي ميشه براي همين من فكر كردم شايد سخت افزاري نباشه مثلا فلش مموري را كه وصل مي‌كنم هيچ چيزي نمي‌شه ولي دسته‌بازي را كه وصل مي‌كنم يك بالون باز مشه ولي هر كاري مي‌كنم نمي شناسه يك پورت از عقب هم اينجوريه ولي يك پورت ديگه كه اون هم عقب هست از اول موس به اون وصل بوده فعلا هر وصيله‌اي به اون وصل مي‌كنم كار ميكنه خدا كنه كه ديگه اون يكي حالش مثل اين دو تاي ديگه اورژانسي نشه
    تو ااون بالون نوشته usb device not recegnized؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •