سلام
دوستان این گوشی چشم منو گرفته ولی بعضی ها می گن نرم افزار های سیمبین همشون به این گوشی نمی خوره یعنی بازی و نرم افزار های سری 60 ویرایش3 که این سری روی بیشتر گوشی های نوکیا هست به این گوشی نمی خوره و باید مخصوص i450 رو پیدار کنی
قضیش چی؟
سلام
دوستان این گوشی چشم منو گرفته ولی بعضی ها می گن نرم افزار های سیمبین همشون به این گوشی نمی خوره یعنی بازی و نرم افزار های سری 60 ویرایش3 که این سری روی بیشتر گوشی های نوکیا هست به این گوشی نمی خوره و باید مخصوص i450 رو پیدار کنی
قضیش چی؟
اول ، خود این گوشی تاپیکی درباره برنامه داره.................!!
و دوم........ هر کی گفته شکلات خورده ، همه برنامه هایی که روی ان گوشکوبهای نوکیا نصب میشن رو این هوشمند زیبارو هم نصب میشن....................!!!!!
مهم سیستم عاملشون هست که یکی.......... ربطی نداره جون برند سامسونگ درست و حسابیه حال میده....... ولی چون برند نوکیا درپیته جواب نده...........!!!
دی.
اول دوست عزیز من تاپیک برنامه این گوشی رو خوندم و توجه کنی آخرین پستشم من دادم که کسی جواب نداده
دومن برای من مهم نیست که کدوم در پیته کدوم توپ مهم اینه آیا i450 برنامه های نوکیا رو اجرا می کنه یا نه؟
اول دوست عزیز ، من اون تاپیک رو که ندیدم..............!!!!
و دوم دوست عزیز...... بله نصب میشن...... البته برنامه ها باید سیمبین سری 60 ورژن 3 به بالا باشن......!! میشه گفت برنامه های ان 81 ، 82 ، 95 و.........
دوست عزیز شما به این تاپیک برو
این دوستمون که اینجور می گه برو ببینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز ، این که مشکلی نیست............!! اون دوستمون توی اون تاپیک گفته نتونسته هیچی رو گوشی بریزه.......... چرا......................؟؟؟؟!!!
من میگم.............. الان فایلهای سیمبین دو نوع شدن......... یک Sis , Sisx والا دقیقا نمیدونم ، کدوم به این گوشی میخوره.........!! ولی مشیه هر دو رو از طریق ساین کردن روی گوشی گذاشت.............!!!
اون دوستمون شاید ، ساین نکرده............. یا فایل مناسب با ورژن این گوشی نصب نکرده..........!!!
با این حال ، میگردم از کسی که این گوشی رو داره میپرسم ، جواب رو همین چا میگم..................... البته زود میپرسم که زود جواب بگیرم.............!!!
آقا رضا درست ميگن.
اين با عقل جور در نمياد که برنامه ها براي اين نگارش سيمبين به نوکيا بخوره ولي براي اين گوشيه سامسونگ نصب نشه!
بين اين گوشي و ان 81 كدوم را انتخاب مي كنيد : ان 81 رم 2 گيگ همراهشه و صفحه 16 ميليون رنگ و واي فاي و پلتفرم ان گيج داره.
450 اينا رو نداره و كشويي دو سويه داره و احتمالا صداي بلندتر و هدست قوي تر.
صدای ان81 بلندتره
من باشم ، 450 ، چون خوشگل تره.........(که این شخصیه..........!!!) ، و کلا سیمبین سامسونگ رو به نوکیا ترجیح میدم........... منظور سرعت سی پی یو هست............!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)