دوستان عزيز من مي خوام در آيند يه برنامه نويس خوب بشم و الان هم دارم سي پلاس پلاس رو مي خونم
به نظر شما با اين فرضيات برم به رشته ي رياضيات (رياضيم هم عاليه) يا برم كامپيوتر؟![]()
دوستان عزيز من مي خوام در آيند يه برنامه نويس خوب بشم و الان هم دارم سي پلاس پلاس رو مي خونم
به نظر شما با اين فرضيات برم به رشته ي رياضيات (رياضيم هم عاليه) يا برم كامپيوتر؟![]()
ببینید، برنامه نویسی اگر چه از یکسری الگوریتمها و قواعد پیروی میکنه اما به طور مستقیم به ریاضیات وابسته نیست، مهم استعداد حل مساله و خلاقیت شماست. به شخصه بزرگترین عامل موفقیت رو علاقه میدونم، اگر به برنامه نویسی علاقه دارید و ازش لذت میبرید و استعدادش رو در خودتون میبینید برید دنبالش، ضمن اینکه الان با یک زبان تقریبا دشوار کار میکنید و اگر از پس این زبان بر بیایید در بقیه هم ساده تر و سریع تر وارد میشید. اما اینکه از طریق هنرستان برید یا از طریق نظری (درست فهمیدم منظورتون رو؟) باید اعتراف کنم که اگر چه شروع از هنرستان خیلی راحت تر است و کنکور مقطع کاردانی رو هم راحت میشه پشت سر گذاشت اما در کاردانی به کارشناسی احتمالا پشیمون خواهید شد که چرا از نظری اقدام نکردید و کار خودتون رو سخت کردید. اگر از کنکور سراسری نظری هم برید البته کارتون بسیار دشوارتر میشه و اینکه آیا حتما در این رشته و مکان مناسبی قبول بشید بسته به میزان آمادگی و رتبه ی شما خواهد داشت، موفق باشید.
با سلام خدمت دوست عزیز.
به نظر من با توجه به علاقه شما به برنامه نویسی و پیش نیاز یک برنامه نویس خوب که دانستن اطلاعات جامعی در زمینه کامپیوتر، پایگاه داده ها، سیستم عامل، تجزیه و تحلیل سیستمها و ... میباشد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار انتخاب خوبی برای جنابعالی میباشد.
در ضمن از یادگیری زبانهای مختلف برنامه نویسی خارج از سر فصلهای دانشگاه غافل نشو.
با آرزوی موفقیت روز افزون.
به نظرم از نظری برید بهتره چون دیگه یکبار کنکور میدید و دیگه دغدغه کنکور کاردانی به کارشناسی (که واقعآ قبول شدن توش کار حضرت فیله را ندارید) مگر اینکه بخواهید آزاد بخونید.
ولی یه چیز دیگه هم هست اونم اینه که سطح علمی بچه هایی که کاردانی کامپیوتر میخونن(منظورم هنرستانی که) بیشتر از بچه های کارشناسی کامپیوتر ( بچه های نظری که مستقیم رفتن کارشناسی ) هستش.
حالا انتخاب با خودته.
با قسمت اول نظرت که گفتی کنکور ریاضی بهتره موافقم.
ولی با اون قسمت که گفتی سطح بچه های هنرستانی بالاتر از ریاضی هاست خیلی موافق نیستم....
درسته که بچه های هنرستانی دروس کامپیوتر رو بیشتر می خونن ولی استعداد بچه های ریاضی تو برنامه نویسی بهتره..
بعدم به نظر من ریاضیات یه جورایی پایه کامپیوتره...
اول سلام
بعدم عمرا ریاضی پایه برنامه نویسی باشه. من که خودم هنرستانی بودم تازه الکترونیکی هم بودم همین الان دارم کارشناسی می خونم بعدشم هر ترم ریاضی می افتم و هر ریاضی را باید 3 یا 4 بار بگیریم تا آخرش یه 10 از توش در بیاد اما از خودم تعریف نباشه خیلی خوب برنامه می نویسم.
به نظر من اگه می خوای خوب همه چیزه یاد بگیری برو هنرستان هم حالش بیشتره هم اگه کنکور قبول نشدی به اندازه یه لیسانس چی بلدی هم می تونی تا انتهای دکترا به راحتی درس بخونی و موفق تر از دبیرستانی ها هم خواهی بود
والا من كه نفهميدم چي كار كنم
يعني اگه در آينده بخوام يه برنامه ي خيلي پيچيده بنويسم اصلا كاري به رياضيات ندارم؟
فکر کنم الان دعوا مون میشه
به نظریا توهین نکــــــــــــــــــــــن (شوخی کردم)
این حرف من تنها نیست ،حرف خیلی هاست
منم تو مثل تو کارشناسی ناپیوسته ام
ولی یادم نمی یاد هیچ وقت تو کلاسمون یه ریاضی از یه هنرستانی کم آورده باشه...
از این بحثام بگذریم باید قبول کنی قبولی تو کنکور کاردانی و فنی و حرفه ای به خاطر وجود شرکت کننده زیاد و ظرفیت کم تر خیلی سخت تر از رشته ریاضیه..
تازه با توجه به اینکه دوستمون میگه ریاضیش خوبه چه دلیلی داره انقدر خودش رو بندازه تو دردسر... کنکور کاردانی بعد باز کنکور کارشناسی...
Last edited by فاطـمه; 09-07-2008 at 14:20.
ای آقا دوباره بحث چیکار کنم راه افتاد !!!!!!!!!!!!!!!! شوخی کردم .
در اینکه ریاضی پایه کامپیوتر هست شکی نیست (0 و 1)!!!
اما در برنامه نویسی چه هنرستان چه دبیرستان فقط تجربه هست که حرف اول را می زنه پرسیدن من چیکار کنم کجا برم با چی بنویسم فقط وقت تلف کردن البته پرسیدن بد نیست اما به شرطی که گیج نشی !!!
بهتره فقط شروع کنی به کد نویسی و از کسایی که تجربه دارند پیشنهاد بگیری .
هنرستان یکسری درس بیخود میدن دبیرستان بیخود تر !!!
در دانشگاه دیپلم هنرستان تا کارشناسی ناپیوسته و پیش دانشگاهی تا کارشناسی پیوسته درس ها یکی هست مهم پشتکار خودت است که چیکار کنی .
یا علی
خیلی معذرت میخوام ولی من اینو لمس کردم که بچه های هنرستانی سطحشون بالاتره
حالا نظر شما هم محترمه
در ضمن بگم که درسته که ریاضیات پایه کامپیوتر هست ولی پایه برنامه نویسی نیست.
چون اگه به یه برنامه نویس منطق یه فرمول ریاضی را بگی خودش میتونه الگوریتمشو در بیاره و میتونه برنامه نویسیشو بکنه.
اگه میخوای راحت بری دانشگاه: فنی حرفه ای و اگه میخوای یه ضرب بری کارشناسی: ریاضی
برنامه نویسی چهار تا فاکتور خلاقیت و استعداد و پشتکار و تجربه می خواد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)