سلام
من دارم در مورد نفوذ موسیقی غرب و آسیب اون به فرهنگ اصیل ایرانی تحقیق میکنم
از دوستان عزیز این سوال رو دارم که
دلیل منطقی زیبا دونستن سبک های مختلف رو در چی میدونند؟
متشکرم![]()
سلام
من دارم در مورد نفوذ موسیقی غرب و آسیب اون به فرهنگ اصیل ایرانی تحقیق میکنم
از دوستان عزیز این سوال رو دارم که
دلیل منطقی زیبا دونستن سبک های مختلف رو در چی میدونند؟
متشکرم![]()
Last edited by vioman; 12-07-2008 at 00:46.
منظورتون از موسیقی غرب دقیقا چه سبکهایی؟ مثلا سبکهای کلاسیک یا آثار بزرگان موسیقی همچون بتهوون یا مورتزارت رو نمی تونم مخرب و آسیب رسون ببینم! و آیا مطمئنید اونا به ما آسیب رسوندن؟ یا ایرانی هایی که دارن آثار اونا رو به بدترین شکل ممکن بازخوانی می کنن آسیب رسان هستن؟؟؟من دارم در مورد نفوذ موسیقی غرب و آسیب اون به فرهنگ اصیل ایرانی تحقیق میکنم
خوب دست خودم نیست که با آثار کلاسیک و اپرایی بیشتر از سنتی خودم ارتباط برقرار می کنمدلیل منطقی زیبا دونستن سبک های مختلف رو در چی میدونند؟خوب وقتی تو عمق یه قطعه موسیقی غرق می شم اونی که ازش لذت می برم و بهم آرامش می ده رو بیشتر می پسندم ! البته من مخالف موسیقی سنتی نیستم و گوش هم می دم ولی قبول کنین الان دیگه آثار سنتی انقدر کم شده که اسم موسیقی ایرانی که میاد همش یاد همین رپ و مزخرفاتش می افتیم
![]()
دوست عزیز ابتدا تشکر میکنم از نظرتون
اما نظر من
من به هیچ وجه آثار بزرگانی چون موزار ، چوپین ، بتهوون و دیگر بزرگان غرب رو در منظور نداشتم
من بیشتر تکیه به آثاری کردم که اخیرا با نام هایی تازه و ایده هایی نو در میان جوانان رخنه کرده
آثاری که خشونت و افسار گسیختگی رو شیوه خودش قرار میده و شنوندگان اون عقیده و پافشاری بر زیبایی اونها دارند
این که انسان زیبایی رو به طور ذاتی درک میکنه کاملا طبیعیه
البته این رو نباید با سلایق اشتباه گرفت
اما این آثار از سلیقه های انسانی هم به دور هستش
دوست دارم کسانی که از قبیل این آثار رو در گوش و ذهنشون جای میدن نظرشون رو بگن
اما در مورد درک متفاوت ما انسانها
دوست عزیز
این که من موسیقی ملی خودمون رو بهتر حس کنم یا اینکه شما آثار فاخر غرب رو مرتبط تر با خودتون میدونید بهترین توضیح برای خوب بودن این آثاره.
مثلا جالبه که هر دوی ما شاید نتونیم موسیقی اصیل هندو ها رو متوجه بشیم!
این درک ها برمیگرده به شرایطی که ما در اون قرار داریم
اگر من آثار غرب رو به خوبی آثار خودمون متوجه نمیشم دلیل بر کم کاری و کم گوش دادن خودمه و شکی در اون آثار نیست
زیبایی اگر واقعا در اثری باشه نمیشه اون رو کتمان کرد و باید مطمئن بود که روزی خواهد رسید و انسان به شرایطی خواهد رسید که زیبایی رو در لحظه درک کنه
استاد ابوالحسن صبا بزرگ مرد موسیقی ایرانی بود اما میگن هر وقت با پیانو آثار بتهوون رو میشنید اشک از چشمانش جاری میشد! این مطلب گویای این هستش که امثال این بزرگاه به درک واقعیت موسیقی پی برده بودند و غربی و شرقی بودن اثر براشون کم اهمیت بوده.
اما در مورد آسیب موسیقی غرب به موسیقی ملی ما میشه این مطلب رو گفت که تقریبا موسیقی غرب بعضی نکته ها رو به ما یاد داد و یعضی چیزها رو از یاد ما برد
مثلا 100 سال پیش ویولن و پیانو وارد موسیقی ایرانی شد.
ویلون به ما کمک کرد اما پیانو نه!
البته همه این ها نسبی هستند اما ورود نت به موسیقی ما احساس رو از ردیف ها گرفت. اما اگر هم نیومده بود همه از بین میرفت.
![]()
من با همون جملهٔ اول مشکل دارم !
منظورم اینه که اگر نوعی از موسیقی به فرهنگمون لطمه میزنه لزوما به خاطر غربی بودنش نیست . به نظر من هر نوع موسیقی بیمغز و بیمحتوا میتونه به فرهنگها لطمه بزنه.
اما در مورد سوال :
من فکر کنم پسندیدن سبک موسیقی، کاملا سلیقهایه . توجه کنید که گفتم "سبک" نگفتم یک آهنگ خاص یا یک خواننده خاص. بعلاوه وضعیت روحی و شرایط هر شخصی در زمان خاص هم باعث میشه، موسیقی خاصی را برای اون لحظه انتخاب کنه. من شاید در کل هیچ سبکی رو به دیگری ترجیح ندم. گاهی دوست دارم راک گوش کنم، گاهی متال و ... (فقط مثال زدم) و گاهی هم سنتی ایرانی.
من از همون جمله اول شما خیلی خوشم اومد
من دارم به این فکر میکنم که چرا جوون های ما اجازه ی وارد شدن هر صدایی به گوششون میشن
یک نوع موسیقی اگر کامل باشه برای تمام احوالات یک انسان حالت داره
من با انتخاب لحظه ایه نوع یا سبکی خاص از موسیقی تا حدودی مخالفم
![]()
سلام با آرزوی موفقیت برای همه میخواستم به سوالام جواب بدین.
موسیقی R& B چه جوری بوجود اومد و چه نوع موسیقیه؟![]()
R&B کوتاه شده ی ریتم و بلوز (به انگلیسی Rhythm and Blues) گونهای از موسیقی است که توسط سیاهپوستهای آمریکایی ابداع شدهاست که ترکیبی از سبک بلوز و جاز میباشد.
خوب میشه بگید چرا ؟
من موسیقی سنتی دوست دارم. خیلی پیگیر میشم که جدیدترین کارهای اساتید رو بشناسم و تهیه کنم و گوش کنم .
اینها درست ولی من واقعا گاهی دلم میخواد گیتار الکتریک گوش بدم
منظورم اینه که شرایط روحی من همیشه که ثابت نیست. هر موقعی یه چیزی میطلبه.![]()
شما از ما میخواین که دلیل منطقی سبک هایی رو که گوش میدیم رو بگیم؟
موضوع تاپیک با یه سری از حرفها متفاوته...! بگذریم
خب ، یه جوری از این آثار صحبت کردید که انگار غول بی شاخ و دم هستن....!آثاری که خشونت و افسار گسیختگی رو شیوه خودش قرار میده و شنوندگان اون عقیده و پافشاری بر زیبایی اونها دارند
این که انسان زیبایی رو به طور ذاتی درک میکنه کاملا طبیعیه
البته این رو نباید با سلایق اشتباه گرفت
اما این آثار از سلیقه های انسانی هم به دور هستش
دوست دارم کسانی که از قبیل این آثار رو در گوش و ذهنشون جای میدن نظرشون رو بگن
میشه دقیقا بگید که این آثاری که از سلایق هم دور هستن ، چه آثاری هستن؟
اینجوری اونایی که درک کاملی از اون آثار دارن میتونن کمکتون کنن !
(دوستان عزیز من اصلا قصد توهین به شخص خاصی رو ندارم)
این آثار خشن هم حتما 70% مربوط به موسیقیه متال میشه حتما
بنظرتون اگه بخوایم بعضی از الگوهای رفتاری غلط و پست انسان رو در قالب یه اثر موسیقی اجرا کنیم ، میشه اون رو با صدای آروم و یا با صدای معمولی ! بخونیم و بنوازیم؟
از این مثال ها تو این موسیقی زیاده... و من هم برا خیلی ها مثال زدم ... ولی نتیجه !؟....
خب دلیل من برا گوش دادن به سبک مورد علاقه ام از موسیقی...
اگه بخوام بگم بایدچندتا از خاطرات رو از دوران کودکی توضیح بدم که فکر میکنم جاش اینجا نباشه
نمیدونم ، شاید اصلا منظور شما رو بد فهمیده باشم
همیشه گفتم.... موسیقی زیباست
مهم ارتباط برقرار کردن روحی و معنوی با موسیقی ست ، حالا با هر سبکی
خوشا بحال اونکه به این درجه برسه.... حالا چه با متال چه با موسیقیه کلاسیک ایران(سنتی)
من سبك ترنس + كلاسيك گوش مي كنم
دليل : هر دوشون فاز ميدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)