تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: کتب آموزشی 3Ds Max

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض کتب آموزشی 3Ds Max

سلام . . .
    والله من اين DVD هاي CG Academy رو خريدم که مثلا" 3D max رو خيلي خيلي زود ياد بگيريم ولي زهي خيال باطل . . .
    يه جورايي آموزش مي دهد که نگو و نپرس خيلي خيلي pro ! تو DVD شماره ي 2 که Advanced Modelling هست اصلا" آموزش Blueprint رو ندارد ! آموزش با Blueprint آماده شروع مي شود و طرف شروع مي کند با Shortcut ها Modeling مي کند !

به دلايل مذکور من تصميم گرفتم برم يه کتاب آموزشي رو بخرم و از اون شروع کنم ، به دليل مذکور مي خواستم برم بخرم که موندم چي بخرم ، اومدم نظر شما ، دوستاني که چندسالي تو اين کار هستيد که بدونم !
    با تشکرات جزيلا" / بهــــزاد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اول عضویتت رو توی این سایت تبریک میگم و بعد به نظر من اگه شما توی این کار هنوز صفر هستید بهتر یه سری آموزشهای فارسی مالتی مدیا که توی بازار هم پیدا میشه رو تهیه کنید تا دستتون توی برنامه یه خورده سفت شه بعد میتونید از اون آموزشهای CG Academy استفاده کنید
    منتظر کارهای زیبای شما در انجمن هستیم موفق باشید .

آخر فروم باز /.,mnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوست عزيز

Help مكس هم تمرينات خوبي داره. مي تونيد از اون استفاده كنيد و مشكلاتتون رو توي انجمن بپرسيد تا دوستان بهتون كمك كنند.

موفق باشيد....

آخر فروم باز b3dnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم با حرف بچه ها موافقم اگه کتابم میخوای من کتاب های آقای رسول نصیری بهت پیشنهاد میکنم....

حـــــرفـه ای SSS_HHH_OOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب شما باید نگاه میکردی نوشته Advanced modeling.... من هم برام خیلی سخته اون آموزش هاش.... باید اول همه چیز رو به خوبی یاد بیگری....... کلا اون آموزش برای سطح حرفه ای هست.....

کتاب های فارسی خیلی خوب سطح مبتدی رو بهت یاد میدن و برای سطح متوسط برو سی دی های فارسی بخر......

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3dforyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    وطن

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز باید ببینی می خوای چیکار کنی؟
    بعضی از کتابها هستند که به شما آموزش موضوع خاصی رو یاد می دن مثلا ساخت آتش یا آب یا هر چیز دیگه
    ولی بعضی از کتابها شما رو با کل برنامه آشنا میکنند
    من کتاب مرجع کامل تری دی مکس 8 رو معرفی میکنم که 1120 صفحه داره و در مورد کل برنامه توضیح میده که
    تالیف و ترجمه آقای نصیری هست.
    البته کتابهای دیگه ای هم داره که حرفه ای تر هستش.
    به هر حال امیدوارم که در این راه موفق باشی

پروفشنال MAX X's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

به نظر من از آموزشهای گام به گام مكس استفاده كن

؟؟...

اینم نظریه ؟؟!...

اول عضویتت رو توی این سایت تبریک میگم
    مصطفی جان منظورت ورود به انجمن سه بعدیه دیگه ؟؟

پروفشنال Masterpiece's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Behind You

پيش فرض

سلام . . .
    والله من اين DVD هاي CG Academy رو خريدم که مثلا" 3D max رو خيلي خيلي زود ياد بگيريم ولي زهي خيال باطل . . .
    يه جورايي آموزش مي دهد که نگو و نپرس خيلي خيلي pro ! تو DVD شماره ي 2 که Advanced Modelling هست اصلا" آموزش Blueprint رو ندارد ! آموزش با Blueprint آماده شروع مي شود و طرف شروع مي کند با Shortcut ها Modeling مي کند !

به دلايل مذکور من تصميم گرفتم برم يه کتاب آموزشي رو بخرم و از اون شروع کنم ، به دليل مذکور مي خواستم برم بخرم که موندم چي بخرم ، اومدم نظر شما ، دوستاني که چندسالي تو اين کار هستيد که بدونم !
    با تشکرات جزيلا" / بهــــزاد
    این همون استادس که لهجه داره به مادل میگه مادو خیلیام سریع حرف میزنه هدفش اموزش نیست حداقل واسه مبتدی ها (خودم) اگه بلوپرینت میخوای دیویدی های بهدیش تو ساخت قطار داره

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

اول عضویتت رو توی این سایت تبریک میگم و بعد به نظر من اگه شما توی این کار هنوز صفر هستید بهتر یه سری آموزشهای فارسی مالتی مدیا که توی بازار هم پیدا میشه رو تهیه کنید تا دستتون توی برنامه یه خورده سفت شه بعد میتونید از اون آموزشهای CG Academy استفاده کنید
    منتظر کارهای زیبای شما در انجمن هستیم موفق باشید .
    تاريخ عضويت: Jul 2007

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

دوستان ممنون از نظراتتون ، من همین فردا برم این کتاب آقای نصیری رو بخرم . . .

این همون استادس که لهجه داره به مادل میگه مادو خیلیام سریع حرف میزنه هدفش اموزش نیست حداقل واسه مبتدی ها (خودم) اگه بلوپرینت میخوای دیویدی های بهدیش تو ساخت قطار داره
    آره بابا خودشه ، اولی خیلی خوبه اما اینو نمی دونم از کجا پیدا کردن این کلمه ی Prepare رو هزار بار با لهجه ی خاصی تلفظ می کنه ، اعصابم خراب می شود !

اول عضویتت رو توی این سایت تبریک میگم ...
    مصطفی جان منظورت ورود به انجمن سه بعدیه دیگه ؟؟
    من باید یه اعاده حیثیت بکنم تو پی سی نمی دونم چرا شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم پستام شده صفر !
    900 تا پستم پرپر شدند !

بازم از دوستان ممنون . . .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •