دوستان بالاخره اين نرم افزار 200 كاراكتر فارسي در يك اس ام اس اومد ....
دانلود كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان بالاخره اين نرم افزار 200 كاراكتر فارسي در يك اس ام اس اومد ....
دانلود كنيد
برنامه در سرور سایت آپلود کردم
فایل اول : فایل فشرده حاوی فایل jar برنامه (قابل نصب بر روی اغلب گوشیها)
فایل دوم : فایل فشرده حاوی فایلهای jar و jad برنامه (مخصوص نصب بر روی گوشیهایی که برای نصب علاوه بر فایل jar نیاز به فایل jad نیز دارند؛ نظیر اغلب گوشیهای سامسونگ، برخی از گوشیهای نوکیا و ...)
فایل سوم : فایل فشرده حاوی فایل jar برنامه برای گوشیهایی که دکمه C یا Clear ندارن
فایل فشرده حاوی فایل jar برنامه (قابل نصب بر روی اغلب گوشیها)
فایل فشرده حاوی فایلهای jar و jad برنامه (مخصوص نصب بر روی گوشیهایی که برای نصب علاوه بر فایل jar نیاز به فایل jad نیز دارند؛ نظیر اغلب گوشیهای سامسونگ، برخی از گوشیهای نوکیا و ...)
فایل فشرده حاوی فایل jar برنامه برای گوشیهایی که دکمه C یا Clear ندارن
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نحوه نصب برنامه پیام رسان بر روی گوشی های مختلف
این برنامه چند تا مشکل خیلی بزرگ داره :
1- به دفترچه تلفن گوشی راه نداره ... یعنی باید شماره رو حفظ کنی ... بعد وارد کنی ...
2- sms فرستاده شده تو قسمت sent گوشی نمیاد ( تو قسمت مسیج )
3- delivery report هم نداره ....
با گوشی خودم (n93i) تست کردم .
وقتی تعداد کلمه هایی که تایپ میکنم زیاد میشه ، برنامه خیلی کند میشه و تایپ باهاش خیلی آزار دهندست .
تایید دریافت نداره .
نمیشه شماره ی مقصد رو از دفترچه انتخاب کرد .
وقتی شماره ی مقصد رو شماره ای به جز شماره های همراه اول وارد میکنم این پیام رو میده : (البته در حالت ارسال فشرده)
ارسال پیام فشرده فقط به مشترکان همراه اول میسر است .
پیام های دریافتی ، با شماره نشون داده میشه . یعنی اسم فرستنده رو نمیزنه !
ادامه دارد ...
Majid393 و amin-se هر نوشته شما تاييد ميشه ...
من خودم هم گوشيم ان 70 امتحان كردم .....
در كل بدرد بخور نيست ... چيز مسخره و ابتدايي
در ادامه صحبتهای دوستان باید بگم که زنگ اس ام اس هم به صورت پیش فرض هست و نمیشه اونو تغییر داد.واقعا برنامه به درد نخوریه.وقتی باهاش کار میکنم انگار که دارم با یکی از این گوشیهای چینی که منوی فارسی دارن کار میکنم.چنان گفتن دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف گفتم ببینم حالا میخوان چی بسازن، اینو که هر کسی که تازه برنامه نویسی هم یاد گرفته باشه راحت میتونه بسازه.
چیزه خیلی مسخره ای فک کردم حالا چه نرم افزاریه که اینهمه واسش تبلیغ میکنن من با همون 70 کارکتری راحت ترم
تست روي گوشي n73 داداشم در مورد اين برنامه به نتايج زير رسيدم روي گوشي خودم تستش نكردم
نكات منفي
عدم نمايش دادن دفتر تلفن در برنامه يعني شما بايد براي sms زدن تمام شماره هاي دفتر تلفن خود را حفظ باشيد
عدم نمايش دادن اسم تماس گيرنده در قسمت پيام هاي ورودي
كار نكردن دكمه مداد يعني copy و paste در اين برنامه كار نميكند
عدم امكان قرار دادن كاراكتر هاي لاتين
عدم وجود كاراكتر هاي مانند @ يا # $ &
عدم امكان انتقال پيام ها به پوشه هاي ديگر
عدم امكان انتقال پيام ها به كامپيوتر
user interface بسيار ضعيف
عدم امكان پاسخ به پيام رسيده شده توسط برنامه
پاك شدن پيام ها در صورت پاك شدن برنامه
تعداد پيام هاي قابل ذخيره بر اساس برنامه معين ميگردد و نه مقدار حافظه خالي گوشي
عدم نمايش پيام هايي كه از گوشي هاي ساده مانند 1200 به گوشي داراي برنامه فرستاده ميشود (در برنامه)
فردي كه sms ميزند بايد حدس بزند كه آيا مخاطب او داراي گوشي با نرم افزار پيام رسان هست يا نه تا از منوي برنامه نوع پيام را مشخص كند .
كار نكردن برنامه با گوشي هاي تاچ اسكرين
مزايا
امكان فرستادن پيام فارسي
ديگر هيچ!!!!!!!
موفق باشيد!![]()
بابا این قدر سخت نگیرید ، چقدر شما ها نامردید ...
جونه معین کجاش بده ، کانتکت هاتونو حفظ کنید ، تا چند وقته دیگه هم می تونید از سوره بقره شروع کنید به حفظ کردن قرآن (این جمله آخر ، بی احترامی به قرآن تلقی نشه یه وقت ، منظورم این بود که حافظه تون قوی میشه ، همین )
تازه ، از همه مهم تر ، یه وزیر مخابرات داریم که اندازه همه انسان های کره زمین از ازل تا ابد از عقل و هوش برخورداره ، این کمه ؟
همون بهتر که نصب اش نکردم ، فقط حیف که دانلود کردم ....
یا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)