تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظرت کدام گوشی مناسب تره؟

راي دهنده
17. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Samsung U900 SOUL

2 11.76%
  • Samsung G800

1 5.88%
  • LG KU990 Viewty

1 5.88%
  • LG KF750 "Secret"

0 0%
  • HTC S730

0 0%
  • HTC Touch Cruise

0 0%
  • HTC Touch Diamond

7 41.18%
  • Sony Ericsson W960i

4 23.53%
  • Sony Ericsson G900

1 5.88%
  • Sony Ericsson C902

1 5.88%
صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 34

نام تاپيک: به نظرت کدام گوشی بهتره ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

14 به نظرت کدام گوشی بهتره ...

دوستان من یکم پول جمع کردم و میخوام یک گوشی رو که حداقل تا 2 سال بخوبی واسم کار کنه رو بخرم.
    قبلا زیاد تو این انجمن میومدم و نظرات قبلی رو حدود 3 ماهه که دارم میخونم و واسه همین گیج شدم
    الان از شما میخوام که منو کمک کنید و گوشی رو که به نظرتون با شرایطی که میگم خوبه رو انتخاب کنید

نیازهای من از یک گوشی ایناست...
    فارسی رو ساپورت کنه
    برنامه های دیکشنری برای سیستم عاملی که داره یا نداره وجود داشته باشه مخصوصا آکسفورد انگلیسی به
    انگلیسی و یک دیکشنری معمولی انگلیسی به فارسی.
    شارژ متوسط به بالا داشته باشه ... این قسمت رو خواهش میکنم کسانی که گوشی مورد نظرشون رو انتخاب
    کردن و اونو دارند جواب بدند چون از روی آمارهای جی ام اس آرنا نمیشه درست نظر داد.
    امکانات پخش موزیک خوبی داشته باشه و همچنین صداش از طریق هندزفری مناسب باشه.
    دوربینش هم زیاد واسم مهم نیست چون دوربین دیجیتال دارم اما اگر این هم متوسط به بالا باشه خوبه. نه ضعیف...
    بدنه ش هم محکم باشه و مثل بعضی گوشی ها تق و توق نکنه.

در ضمن از بین این گوشی هایی که در لیست گذاشتم قیمتشون برام مهم نیست فقط میخوام از بین همین گوشی
    ها یکی رو انتخاب کنید و گوشی های دیگه معرفی نکنید چون یا هنوز نیومدند و اگر هم قرار باشه در عرض 1 ماه
    آینده بیان من امکان خریدشو ندارم چون میخوام تا حداکثر 15 روز دیگه گوشی داشته باشم.

قبلا هم گوشی زیاد داشتم.. مثل Nokia N72, Nokia 5700, Sony Ericsson P910i, Sony Ericsson K810,
    Sony Ericsson w810 و غیره اینها رو گفتم که گوشی آینده ام چیزی از اینا کم نداشته باشه بلکه بهتر باشه.
    منم برادر کوچک شما ... کدومش رو برام میپسندید ... در ضمن دانشجو هم هستم و برای کارهای درسیم بیشتر
    لازم دارم.

از همهتون ممنونم......

راستی بعضی از گوشی ها رو در این نظرسنجی برای رد گم کردن و حواس پرت کردن گذاشتم چون میدونم که اصلا برنامه خور
    نیستند پس حواستون جمع باشه که به چی دارید رای میدید اما اگر دلیل منطقی برای نظرتون باشه شاید نظر منم عوض شد.
    Last edited by Power Pro; 06-07-2008 at 08:19.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تو اين ليست من Diamond رو از همه بالاتر ميبينم . ولي ضعف هايي هم داره .

اگر ميتوني صبر كن Omnia بگير ( اينطور كه متوجه شدم از اروپا ميخواي گوشي رو تهيه كني ) . Omnia فعلا رو دست نداره و بهترين انتخاب هستش . تا هفته ديگه وارد اروپا ميشه و با قيمت تقريبي Diamond .

موفق باشي .

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

منم موافقم. اومنیا خیلی کامل تر دایامونده.اومنیا هم وارد نظر سنجی کن.

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

اگر ميتوني صبر كن Omnia بگير ( اينطور كه متوجه شدم از اروپا ميخواي گوشي رو تهيه كني ) . Omnia فعلا رو دست نداره و بهترين انتخاب هستش . تا هفته ديگه وارد اروپا ميشه و با قيمت تقريبي Diamond .

موفق باشي .
    کاری جز تایید نمی تونم بکنم.......

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

موفق باشي .
    بله از اروپا میخوام بگیرم. اگر اون طوری که گفتی تا 1 هفته دیگه Omnia بیاد به احتمال 80 درصد همونو میگیرم اما تا
    مطمئن نشم که ویندوز مبایل 6.1 فارسی رو ساپورت میکنه یا نه هیچ کدومشون رو نمیتونم بگیرم نه دیاموند و نه
    اومنیا... آخه فارسی برام خیلی مهمه میخوام در تمام محیط های خواندنی فارسی رو نشون بده... مثل ورد...
    پی دی اف ... اس ام اس و صفحات اینترنتی فارسی و حتی برنامه های دیکشنری و غیره...

نمیخوام که منوهاش فارسی بشه چون اصلا دوست ندارم. فقط میخوام فارسی رو مثل همین ویندوز اکس پی که
    الان دارم باهاش کار میکنم ساپورت کنه. کلی پول میخوام بابتش بدم اگر ساپورت نکنه یا مجبورم برم یک گوشی
    دیگه بگیرم یا یدونه لپ تاپ 9 اینچی مثل HP Compaq 2133 تازه قیمتش هم با دیاموند و اومنیا تقریبا در یک سطحه.

ممنون که منو راهنمایی میکنید. امیدوارم با نظرات شما بتونم انتخاب خوبی داشته باشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منم موافقم. اومنیا خیلی کامل تر دایامونده.اومنیا هم وارد نظر سنجی کن.
    باشه حتما این کارو به مدیران میگم بکنند اما همونطور که گفتم فعلا این گوشی ها در بازار هستند وگرنه
    HTC Touch Pro رو هم وارد نظر سنجی میکردم. من گوشی رو میخوام حداکثر 15 و نهایتش 20 روز دیگه بگیرم و الانم
    دارم تحقیق میکنم که کدومش مناسبتره. گوشی که هنوز وارد بازار نشده و قراره تازه ماه آگوست وارد بشه درست
    نیست از الان وارد نظر سنجی بشه. اما باز هم از اینکه نظر دادی ممنونم.

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

شما بد موقع اومدی چیز بخری.
    الان یه زمان استثناییه! که همه ی برند ها میخوان بهترین هاشون رو بدن بیرون.
    اگه صبر کنی چیزای بهتری میاد.
    مثل ایکس 1- ایفون3جی- تیوب نوکیا- ان 96.
    ‏ راستی اج تی سی شیفت یا ایکس 7500 چه طوره؟
    شیفت ویندوز ویستا روشه! حدود 800 تومن قیمتشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

شما بد موقع اومدی چیز بخری.
    الان یه زمان استثناییه! که همه ی برند ها میخوان بهترین هاشون رو بدن بیرون.
    اگه صبر کنی چیزای بهتری میاد.
    مثل ایکس 1- ایفون3جی- تیوب نوکیا- ان 96.
    ‏ راستی اج تی سی شیفت یا ایکس 7500 چه طوره؟
    شیفت ویندوز ویستا روشه! حدود 800 تومن قیمتشه.
    آره خودمم میدونم بد موقعیه آخه همه که خوش شانس نیستند
    عزیزم من تا حداکثر 15 روز دیگه و نهایتش 20 روز دیگه میتونم صبر کنم. تا اون موقع به گوشی احتیاج دارم و باید
    برای کارهای درسیم آمادش کنم وگرنه دیگه وقت ندارم. من در پست اول هم نیاز هامو برای خرید یک گوشی
    گفتم اما متاسفانه کسی توجه نکرد.

میخوام برنامه خود باشه... فارسی رو ساپورت کنه... شارژش متوسط به بالا باشه... پخش موزیکش هم از طریق
    هندزفری خوب باشه.

به خاطر اینکه هنوز این گوشی های جدید نیومدن و کسی اونها رو نداره پس کسی دقیقا نمیتونه بگه که صدای
    گوشی چطوره و اون کسی هم که مثلا بیاد بگه نوکیا ان96 صداش عالیه یا داره خودشو گول میزنه و یا میخواد منو
    گول بزنه. آخه گوشی که هنوز وارد بازار نشده رو چطور میشه روش تصمیم گرفت که خوبه یا نه؟
    حالا متوجه شدید چرا نمیتونم صبر کنم. چون اگر بخوام صبر کنم باید حداقل 1 ماه صبر کنم تا سامسونگ و اچ تی
    سی گوشی هاشون رو وارد بازار کنند و 1 ماه هم باید صبر کنم تا به پخش عمده برسه و بتونم تو کوره دهاتی که
    هستم بخرمش و 1 ماه همباید صبر کنم تا کسی از بچه های پی سی ورد بخره و بعد بیام ازش بپرسم این
    گوشی به نظرت چطوره... سر هم میشه حداقل 3 ماه.

نوکیا ان96 هم دوست عزیز به درد من نمیخوره چون من نمیخوام با گوشی بازی کنم بیشتر میخوام باهاش کارهای
    درسیم رو انجام بدم. در ضمن خودم 3/4 تا نوکیا داشتم باطری نوکیا از متوسط به سمت آشغاله در صورتی که من
    یک گوشی میخوام که شارژ کاریش از متوسط به بالا باشه. تا گوشی هایی مانند HTC Pro و Diamond باشند
    نوکیا حرفی واسه گفتن پیش من یکی نداره چون چند سال کاربرش بودم و میدونم چیه... دیگه سرم کلاه نمیره. ..

نه دوست من خواهش میکنم از بین همین گوشی ها نظر بدید و دلیلتون رو هم بگید... مثلا گفتم فارسی رو ساپورت
    کنه آیا از بین گوشی ها که در نظر سنجی گذاشتم گوشی هستش که کاملا فارسی رو ساپورت کنه. البته من
    جوابش رو میدونم که هست مثلا دبلیو 960 اما آیا ارزشش رو داره که به جای دیاموند بخرمش؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

G900 چظور در مورد این نظرتون چیه هم باطریش خوبه... هم برنامه خوره... هم تاچه و هم فارسی ساپورت 100 درصد؟
    آیا ارزششو داره که یکی اینو بجای مثلا دیاموند و یا دبلیو960 و یا بقیه گوشی های نظر سنجی بگیره؟

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم به diamond راي دادم

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •