دوستان من یکم پول جمع کردم و میخوام یک گوشی رو که حداقل تا 2 سال بخوبی واسم کار کنه رو بخرم.
قبلا زیاد تو این انجمن میومدم و نظرات قبلی رو حدود 3 ماهه که دارم میخونم و واسه همین گیج شدم
الان از شما میخوام که منو کمک کنید و گوشی رو که به نظرتون با شرایطی که میگم خوبه رو انتخاب کنید
نیازهای من از یک گوشی ایناست...
فارسی رو ساپورت کنه
برنامه های دیکشنری برای سیستم عاملی که داره یا نداره وجود داشته باشه مخصوصا آکسفورد انگلیسی به
انگلیسی و یک دیکشنری معمولی انگلیسی به فارسی.
شارژ متوسط به بالا داشته باشه ... این قسمت رو خواهش میکنم کسانی که گوشی مورد نظرشون رو انتخاب
کردن و اونو دارند جواب بدند چون از روی آمارهای جی ام اس آرنا نمیشه درست نظر داد.
امکانات پخش موزیک خوبی داشته باشه و همچنین صداش از طریق هندزفری مناسب باشه.
دوربینش هم زیاد واسم مهم نیست چون دوربین دیجیتال دارم اما اگر این هم متوسط به بالا باشه خوبه. نه ضعیف...
بدنه ش هم محکم باشه و مثل بعضی گوشی ها تق و توق نکنه.
در ضمن از بین این گوشی هایی که در لیست گذاشتم قیمتشون برام مهم نیست فقط میخوام از بین همین گوشی
ها یکی رو انتخاب کنید و گوشی های دیگه معرفی نکنید چون یا هنوز نیومدند و اگر هم قرار باشه در عرض 1 ماه
آینده بیان من امکان خریدشو ندارم چون میخوام تا حداکثر 15 روز دیگه گوشی داشته باشم.
قبلا هم گوشی زیاد داشتم.. مثل Nokia N72, Nokia 5700, Sony Ericsson P910i, Sony Ericsson K810,
Sony Ericsson w810 و غیره اینها رو گفتم که گوشی آینده ام چیزی از اینا کم نداشته باشه بلکه بهتر باشه.
منم برادر کوچک شما ... کدومش رو برام میپسندید ... در ضمن دانشجو هم هستم و برای کارهای درسیم بیشتر
لازم دارم.
از همهتون ممنونم......
راستی بعضی از گوشی ها رو در این نظرسنجی برای رد گم کردن و حواس پرت کردن گذاشتم چون میدونم که اصلا برنامه خور
نیستند پس حواستون جمع باشه که به چی دارید رای میدید اما اگر دلیل منطقی برای نظرتون باشه شاید نظر منم عوض شد.