دوستان هر كسي هر بازي با هر فرمتي ميخواد اگه وجود داشت براتون ميذارم.
راستش اين تاپيكو زدم هركسي براي يك بازي تاپيك جداگانه نزند و درخواستها رو همين جا مطرح كند.
دوستان هر كسي هر بازي با هر فرمتي ميخواد اگه وجود داشت براتون ميذارم.
راستش اين تاپيكو زدم هركسي براي يك بازي تاپيك جداگانه نزند و درخواستها رو همين جا مطرح كند.
سلام
واقعا ممنون از این تاپیکی که ایجاد کردی
من بازی QuadraPop رو برای نوکیا میخواستم، دقت کنید که حتما روی نوکیا اجرا بشه! چون هر چی تاحالا این بازی رو دانلود کردم، روی نوکیا نصب نشده!!
خيلي خوش اومدي
اينم بازي QuadraPop :
قابل اجرا بر روي گوشيهاي : E50 N73 N75 N93 N95
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قوانين اينجوري ميگه
1- برای هر درخواست فقط 1 بار تاپیک ایجاد کنید
2-و ....
پس هر كي درخواست داره بايد يه تايپك بزنه
اينجور تايپك ها قفل ميشه
موفق باشيد!![]()
با سلام
پس با اين حساب براي يك درخواست نميشه دو تاپيك يا بيشتر ايجاد كرد ولي براي چند درخواست ميشه يك تاپيك ايجاد كرد. منم همين كارو كردم. حالا خودم درخواست بازي نكردم بجاش دوست ديگه اي درخواست كرد.
دوست من ازت ممنونم اگه لطف کنی بازیه RiskوMonopolyرو برای N70بذاری خیلی ممنونم به به!!!
من بازیهای شرکت fdg games mobil را می خواهم بازیهای فکری جالبی داره آدرس سایت را هم میدهم ولی اجازه دانلود نمی دهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بايد به عرضتون برسونم كه بازيهاي اين سايت مجاني نيست وبايد مقداري پول خرج كنيد.
فقط پيش نمايشي از بازي رو كه يك فايل ويديوييه به صورت رايگان دراختيارتون قرار ميده.
اينم پيش نمايشي كه من گرفتم . حجمش 8 مگابايته :
اگه خوشتون امد بازيشو پيداش ميكنمو براتون ميزارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه بازي خاصي مد نظرتونه اگه باشه براتون ميزارم.
موفق باشيد.
Last edited by alphacino; 09-07-2008 at 19:14.
سلام عزیز تو رو به خدا بازیهای metal bluster 2 , karma fighter رو ساین کن و برای n73 بذار باور کن نا امید شدم چون این بازیها رو دوست دارم و کسی به دادم نمیرسه - از شما خواهش کردم فراموش نکن و جواب منو حتما بده
من بازي سيمز 2 رو براي نوكيا 5700 مي خواستم ممنون ميشم اگه بذاريد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)