سلام...
دوستان اگر كسي كار با فايل هاي مختلف را بلده به ما هم ياد بده.
يا حداقل يه كتاب خوب(و مطمئن) معرفي كنه
باتشكر
سلام...
دوستان اگر كسي كار با فايل هاي مختلف را بلده به ما هم ياد بده.
يا حداقل يه كتاب خوب(و مطمئن) معرفي كنه
باتشكر
سلام
می تونید از سایت زیر یک فایل دانلود کنید که براتون مفیده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه منظورتون تکنیک های ذخیره سازی هست که بحث بسیار گسترده است بهتره که از کتابهای دخیره و بازیابی استفاده کنی
و تا اونجایی که من اطلاع دارم با استفاده از توابع سطح پایین در سی ساختار اون فایلها را در برنامه بسازین.
اگه منظور فایل های خاص مثل mp3 - jpg - pdf و غیره است فکر کنم توی msdn چند تاشا گفته ولی در کل این فایها یک header خاص دارند و یک ساختار خاص ذخیره سازی که نوع فایل را برای برنامه مقصد معین می کنه اگه توضیح بیشتری خواستید بگین .
منظور من اينه كه بتوانم با فايل هايي مثل exe , dll و همچنين ساير فايل ها مانند آنچه گفتيد را تدوين كنم. بيشتر اولي ها.
مثلا اينكه يه سير دستورات را همراه فايل جابهجا كنم و...
Last edited by lord_ashkan_z; 13-07-2008 at 12:47.
فکر کنم درست نفهمیدم !
یعنی چی یک سری دستورات را همراه فایل جابجا کنم ؟!
تدوین ؟!!!!
اگه بیشتر توضیح بدی بتونم کمک می کنم !
بابا ...
فرض كن من ميخوام يك سير فايل را داخل يك فايل ديگه بريزم. ولي نه خود فايل را بلكه دستوراتي كه همان كار را بكنه.
همچنين اين كه خودش را تدوين كنم
من که درست متوجه نشدم چی می خوای امافکر کنم باید یه قالب جدید واسه خودت طراحی کنی بعد یه برنامه واسه انجام دستورات با توجه به قالبت بنویسی.
فکر کنم یه چیزایی فهمیدم یه چیزی مثل فرم ورک !!!
یعنی برنامه شما از یه فایل دستور بگیره و انجام بده ! خوب کار سختی نیست برای خودت یه منطق بزار و بر مبنای او منطق فایلت را بساز بعد هم بخون و تصمیم بگیر چیکار مخواهی بکنی ولی این کار وقت گیره یعنی باید تمام حات های ممکن را توی برنامه در نطر بگیری از خطاهای تا ..... !
فکر کنم همین بود ! نمی دونم تونستم کمک کنم یا نه ؟!
نگاه كن...
فرض كن من يه برنامه نوشته ام. خوب؟...
حالا مي خوام اين برنامه را داخل يك فايل ديگه بچپونم. مثلا يك فايل Word يا عكس.
ويــــــــــــــــــــروس !...
افتاد؟
سلام پیشنهاد میدم برای اول کار با ریسورسها کار کنی !
یه سری به msdn بزن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)