تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: میشه flat w580i اینجوری بسوزه اونم حین کار با SEtool ؟؟؟!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_a_h_n_o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جای ثابتی ندارم

13 میشه flat w580i اینجوری بسوزه اونم حین کار با SEtool ؟؟؟!!!

با سلام...
    گوشی من w580i است.
    چند روز پیش با نرم افزار setool داشتم gdfs شو restore میکردم که حین کار نرم افزار قفل کرد ، بعد متوجه شدم که گوشیم روشن نمیشه.در کل میشه گفت گوشیم فوت کرد.البته هنوز تو کما بود چون با setool میتونستم مثلا acoustic شو آپدیت کنم یا همینطور main یا fs شو ! ولی آخرش همیشه ارور میداد که متنش دقیق یادم نیست ! الانم گوشیم دست تعمیرکاره !
    در کل میشد با setool گوشیو سیخ کنی ولی روشن نمیشد.درایو مجازیشم توی ویندوز نمیومد.
    بردمش تعمیرگاه...یارو flat شو عوض کرد ...میگفت ســوخته بود ؟! به نظر من میتونست اشکال از Erom باشه که با یک فلش درست میشد! اینطوری شده که 30 تومان راحت رفت تو پاچم ....چند ساعت دیگه هم میخوام برم گوشیو بگیرم.
    حالا اساتید و دوستان با تجربه به نظرتون میشه flat اینجوری بسوزه اونم حین کار با SEtool ؟؟؟!!!
    به نظر شما یارو نخواسته منو دور بزنه ؟
    اصلا این فلت w580 چطوره. آیا قلابی هم داره ؟ از کجا میتونم بفهمم یارو اصل انداخته یا قلابی ؟
    میخوام به ی نحوی اگه یارو گنده اومده باشه مچشو بگیرم.....

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

شما از کدوم ورژن ستول استفاده می کردی 1.11

من فلت نشنیدنم میگن ic flash سوزونده

اصلا چرا خودتون یه بار فلاش نکردید

منم یه بار یه همچین مشکلی برام پیش اومده بود (کا750 ) به من گفته بودم ic flash سوزونده 30 تومان خرجش بود ولی با فول فلاش درست شد

یا حداقل میدادی یه جا با باکس برات فلش میکردن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

فلت؟!!! یا فلش؟
    در هر صورت همچین چیزی من تا حالا نه دیدم نه شنیدم چون flash ic های گوشیها تا حدود 10000 بار فلش کردن جواب میده و هیچ طوریش نمیشه
    گوشی شما که روشن نمیشد باید gdfs خودش رو دوباره روش رایت میکردی و بعد هم فایل main (اگه فول فلش کنی بهتره) روش میریختی و درست میشد
    مشکلی که از erom باشه علامتش صفحه سفید یا چشمک زدن اینفرارد (اگه داشته باشه)
    در هر صورت شما یکبار گوشیتو اپدیت کن(از طریق سایت سونی اریکسون) تا erom ش اپدیت بشه بعد گوشیتو reset all کن و دیگه از این به بعد نباید مشکلی داشته باشه

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

فلت همون ال سی دی هست که موبایل فروشا میگن !!!
    منم گوشیم همینجوری شده بود
    دفه اول دادم یارو واسم درست کرد (با فلش) 5 تومن گرفت
    دفه دوم گوشیم دقیقآ همینجوری شد !! نه روشن میشد و نه کامپیوتر میشناختش و نه اس ای تول !!
    با کمک یکی از بچه های خوب موبایلستان فهمیدم که میشه با Xs++ گوشی رو فلش کرد !!
    و Xs++ گوشی رو شناخت و منم فول فلشش کردم و درست شد

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما از کدوم ورژن ستول استفاده می کردی 1.11

من فلت نشنیدنم میگن ic flash سوزونده

اصلا چرا خودتون یه بار فلاش نکردید

منم یه بار یه همچین مشکلی برام پیش اومده بود (کا750 ) به من گفته بودم ic flash سوزونده 30 تومان خرجش بود ولی با فول فلاش درست شد

یا حداقل میدادی یه جا با باکس برات فلش میکردن
    فلت؟!!! یا فلش؟
    در هر صورت همچین چیزی من تا حالا نه دیدم نه شنیدم چون flash ic های گوشیها تا حدود 10000 بار فلش کردن جواب میده و هیچ طوریش نمیشه
    گوشی شما که روشن نمیشد باید gdfs خودش رو دوباره روش رایت میکردی و بعد هم فایل main (اگه فول فلش کنی بهتره) روش میریختی و درست میشد
    مشکلی که از erom باشه علامتش صفحه سفید یا چشمک زدن اینفرارد (اگه داشته باشه)
    در هر صورت شما یکبار گوشیتو اپدیت کن(از طریق سایت سونی اریکسون) تا erom ش اپدیت بشه بعد گوشیتو reset all کن و دیگه از این به بعد نباید مشکلی داشته باشه
    فلت همون ال سی دی هست که موبایل فروشا میگن !!!
    منم گوشیم همینجوری شده بود
    دفه اول دادم یارو واسم درست کرد (با فلش) 5 تومن گرفت
    دفه دوم گوشیم دقیقآ همینجوری شد !! نه روشن میشد و نه کامپیوتر میشناختش و نه اس ای تول !!
    با کمک یکی از بچه های خوب موبایلستان فهمیدم که میشه با Xs++ گوشی رو فلش کرد !!
    و Xs++ گوشی رو شناخت و منم فول فلشش کردم و درست شد
    درسته دوستان بيشتر تعميرات موبايل ببين يارو چيزي از فلش نميدونه بهش ميگن كه فلان جاش سوزونده بايد عوض شه 10 يا 20 تومن ميگيريم و مياين يه فول فلش ساده انجام ميدن درستش ميكنن و مگين تعويض كرديم درست شد حالا تو هم از خدا بي خبر پول زبون بسته رو ميريزي تو جيب اينا
    موفق باشيد!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جای ثابتی ندارم

پيش فرض

سلام
    ممنون از همه شما.
    من از ورشن 1.11 استفاده کردم.
    به هر حال پولو دادم و گوشیمو گرفتم. درست شده. به قول شما احتمال میره که فقط یک فول فلش ساده کرده !
    راستی w580 پشتش چه جوری باز میشه ؟! میخوام ببینم پشتشو باز کرده یا نه .
    به نظر من باز نشده......فقط زیر باتریش 2 تا پیچ سمت چپ و راست هست که فکر نـــکنم مال باز کردن گوشی باشه !. برچسب زیر باترشم سالمه ! اصلا اگه بخوام خودم بازش کنم چیکار کنم ؟ اگه آموزش همراه با عکس دارین .... دمت گرم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

درسته که بعضی از تعمیرکارها حرفه ای هستن و با پنبه پیچ رو باز میکنن اما شما نگاه کن ببین اثر پیچ گوشتی روی پیچها نمونده؟؟؟ ولی همونطور که قبلا گفتم فقط یه فلش ساده انجام داده

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

درسته
    تعمیرکارای حرفه ای با پنبه و ابر پیچ ها رو باز میکنن !!
    من مال دبلیو 850 رو دارم !!
    ببین شاید یکارت بیاد
    ولی حجمش زیاده !! 33 مگ ! اگه نفتی نیستی بگیر ببین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جای ثابتی ندارم

پيش فرض

مرسی بچه ها ! دستتون درد نکنه.
    LCD گوشی رو عوض نـــکرده بود چون موقع خرید روش جای ضربه بود و حالا هم که از تعمیرکار گرفتم همون جای ضربه بود . نا گقته نمونه که بعد از گرفتن گوشی و با راهنمایی های شما دوستان ، قاب جلوی گوشی رو باز کردم ....ممنون از راهنماییتون ! داشتم میگفتم ...بهش گفتم این گوشی که باز نشده (چون روی پیچاش خورگی نداشت و LABEL پشت گوشی هم سالم بود) یارو برگشت بهم گفت من LCD رو که عوض نکردم ، من فلتشو عوض کردم !!! بهش گفتم مگه فلت همون LCD نیست ؟ گفت نه. فلت زیر LCD هست.من اونو عوض کردم . نظر شما راجع به این تعمیرکار چیه ؟
    من که قاب جلوی گوشی رو باز کردم ، حتی LCD رو هم جدا کردم ولی زیر اون چیز خاصی ندیدم !!!

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

درسته دوستان بيشتر تعميرات موبايل ببين يارو چيزي از فلش نميدونه بهش ميگن كه فلان جاش سوزونده بايد عوض شه 10 يا 20 تومن ميگيريم و مياين يه فول فلش ساده انجام ميدن درستش ميكنن و مگين تعويض كرديم درست شد حالا تو هم از خدا بي خبر پول زبون بسته رو ميريزي تو جيب اينا
    موفق باشيد!
    مرسی بچه ها ! دستتون درد نکنه.
    LCD گوشی رو عوض نـــکرده بود چون موقع خرید روش جای ضربه بود و حالا هم که از تعمیرکار گرفتم همون جای ضربه بود . نا گقته نمونه که بعد از گرفتن گوشی و با راهنمایی های شما دوستان ، قاب جلوی گوشی رو باز کردم ....ممنون از راهنماییتون ! داشتم میگفتم ...بهش گفتم این گوشی که باز نشده (چون روی پیچاش خورگی نداشت و LABEL پشت گوشی هم سالم بود) یارو برگشت بهم گفت من LCD رو که عوض نکردم ، من فلتشو عوض کردم !!! بهش گفتم مگه فلت همون LCD نیست ؟ گفت نه. فلت زیر LCD هست.من اونو عوض کردم . نظر شما راجع به این تعمیرکار چیه ؟
    من که قاب جلوی گوشی رو باز کردم ، حتی LCD رو هم جدا کردم ولی زیر اون چیز خاصی ندیدم !!!
    ديدي دوستان من چي گفتم مملكت اينجوريه ديگه شما چرا همون اول بهش نگفتين حالا شما يه فول فلش كنين ببين چي ميشه خودت هم همونجا ايستاده بودي بعد از فلش روشن ميكردي ضايع ميشد اگه اينكارو كرده بودي
    موفق باشيد!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •