دوستان و اساتید محترم و محترمه خسته نباشید
یه مقدار وقتم باز تر شده میخواستم چند تا از اون سایت های خوب خوب و اسکریپت های مفید و کابردی رو اینجا معرفی کنید مفیوض بگردیم
انگلیسی باشن بهتره![]()
دوستان و اساتید محترم و محترمه خسته نباشید
یه مقدار وقتم باز تر شده میخواستم چند تا از اون سایت های خوب خوب و اسکریپت های مفید و کابردی رو اینجا معرفی کنید مفیوض بگردیم
انگلیسی باشن بهتره![]()
به سلام آقا داریوش!
سایت برای آموزش می خوای، یا چندتا از این framework ها معرفی کنیم؟؟
راستی، مثلا در چه زمینه هایی می خوای باشن؟
البته چیز زیادی تو دستو بالم نیست، ولی خب تا اونجایی که بتونم معرفی می کنم...
سلام امین جان گل
والا آموزش اونطوری که تکی به کارم نمیاد
بیشتر سایت تو مایه های همون jquery و نمیدونم تو همین مایه ها میخواستم که هم فایلشون رو برایه دانلود بده و هم آموزش ها و موارده لازم و کارهایی که میکنه رو نوشته باشه
زمینه ی خاصی ملاک نیست
میخوام تا اونجا که میتونم احتکار!!!کنم که وقتی که به بعضی هاشون تو فلان سایت احتیاج داشتم از صفر شروع نکنم و یه چیزایی داشته باشم
چند تا ار اون سایت های خوبی که خودت میدونی و چند بار هم معرفی کردی اینور اونور
بسی ممنان
انشالله فرصت بشه جبران کنیم همی
راستی تا مقادیره زیادی هم مشکلم با بلاگ فا حل شده
از سره ناچاری با هزار مصیبت فایل ها رو تو box.net اپلود کردم
راستی تاپیک در مورده silverlight به کجا رسید؟![]()
خوب فریم ورک برای چه منظوری
الان به اندازه موهای سرت فریم ورک داریم
اگر منظورت فریم ورک های جاوا اسکریپته. به نظر من jquery یاد بگیری از همش بهتره. مثلا تو سایت pixeldesign.ir یه سری اموزش براش هست. یادگیریش هم خیلی سادست. منبع انگلیسی هم براش خیلی زیاده. سه تا کتاب هم به زبان انگلیسی براش منتشر شده که روی وب موجوده
خوب با جاوااسکریپت شروع کنیم:
من سه تا شو میشناسم و باهاشون کار میکنم. البته همونطور که امیر عباس جان گفتن jquery بیشتر بدردم خورده و کاراتره پلاگین هم تا دلت بخواد براش هست.
1- JQuery
2- MooToolsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- ProtoTypeکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوستان مخصوصا پیمان جانه گل
همون بیشتر منظورم تو جاوااسکریپت بود
دوستان فقط یه سواله کوچیک و مبتدی
یه مقدار میتونید فرق های عباراته framework و library و ... رو تویه این کدها برایه من توضیح بدید تا مقادیری منور بشم؟
خواهش میکنم
تا اونجایی که اطلاعات من قد میده فریم وورکها اسکلت کلی نرم افزار هستن که میشه سفارشیشون کرد و نسبت به نیاز برنامه نویس قابل customize و تغییر هستن. در قالب فرم وورکها میشه انواع اقسام کارها رو انجام داد. در واقع قالب کلی هستن که میشه براحتی بهشون اجزایی رو اضافه کرد و یا تغییر داد. از مهمترین فریم وورکهای PHP هم من CodeIgniter و Zend Framework که جدید هست رو میشناسم.
دیدی بعضیها یه سری وب سایت آماده مینویسن و همیشه از اون استفاده میکنن و فقط یه جاهایی رو به نسبت نیاز تغییر میدن. یه چیزی مثل CMS ها.
ولی library ها یه مجموعه از توابع مفیدن که انجام دادن یه سری از کارها رو راحت میکنن.
امیدوارم تونسته باشم منظورمو منتقل کنم.
سلام.
منم با گفته های پیمان موافقم...
----------------------------------------
فریم ورکها که منم فقط همین سه تایی که پیمان معرفی کرد رو می شناسم، حداقل می شه گفت معروف ترینشون همین سه تا هستن، البته یکی دیگه هم من می شناسم ولی خب هرگر به پای این سه تا نمی رسه!
البته نمی شه گفت بهترینه! هر کدوم واسه یه کاری بدرد می خورن، که کاربر بسته به نیازش از اون استفاده می کنه...اگر منظورت فریم ورک های جاوا اسکریپته. به نظر من jquery یاد بگیری از همش بهتره.....
اگر اینطوری نبود پس منم می گفتم Prototype بهترینه!!!!
---------------------------------------
خب حالا نوبت به library ها می رسه که از نظر تعداد خیلی بیشتر از فریم ورکها هست!
من فعلا دوتاش رو معرفی می کنم، شاید بعدا هم بیشتر معرفی کردم، البته اگه یادم بیاد!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست جون ها
فعلا که فقط 3 تا فایله js اونایی که پیمان جان داد رو گرفتم حالا باید آموزش هاش زو هم بگیرم
راستی میتونید راهنمایی کنید که تو کدوم قسمت بهتره برم؟
samples
tutorials
docs
با این انترنته تر تری نمیشه زیاد ویراژ داد!
ممنون بابته توضیحاتتون هم
مقادیری روشن شدم
مرسی امین جان
اینا رو هم سره فرصت خدمتشون میرسم
راستی این animate.js که فرانت پیج داره
این library هست یا framework
البته بیشتر بهش میخوره library باشه
سلام.
اگه می خوای مستنداتش رو بخونیو یه چیزهایی ازش بفهمی بهتره بری doc ش، اون دوتای دیگه هم که نیازی به گفتن نداره...
----------------
باور کن من در تمام عمرم اگه تمام وقتهایی که فرانت پیج رو باز کرده باشم، و اینها رو با هم جمع بزنیم، شاید به زور 1 ساعت بشه!
نمی دونم والا شایدم باشه....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)