سلام دوستان هدف از ايجاد اين تاپيك اين بود كه هم بحث راجبه اين دو مدل اينجا انجام بشه و هم اينكه من چند تا سوال راجبه مدل كلاسيك داشتم .
1- صداش چطوره ؟ كيفيت و شفافيت ملاكه
2- سرعت گوشي چطوره
ممنون
سلام دوستان هدف از ايجاد اين تاپيك اين بود كه هم بحث راجبه اين دو مدل اينجا انجام بشه و هم اينكه من چند تا سوال راجبه مدل كلاسيك داشتم .
1- صداش چطوره ؟ كيفيت و شفافيت ملاكه
2- سرعت گوشي چطوره
ممنون
سلام به همه دوستان.
من یه گوشی 6500s دارم. دیروز رمش رو با کامپیوتر فرمت کردم که بعد از اون دیگه رم رو نمیشناسه. البته رم سالمه. یه رم دیگه رو هم که امتحان کردم جواب نداد. به نظرتون مشکلش چیه؟
ممنون!
گوشی رو به تنظیمات کارخونه برگردونید و امتحان کنید.
نحوه فعال کردن تایمر حین صحبت گوشی 6500 چطوریه؟؟؟؟
باید یه بار رو با خود گوشی فرمت کنی تا درست بشه. من چنین مشکلی با کا800 داشتم، وقتی با خود گوشی فرمتش کردم درست شد. اما توی 6500 نمیدونم چه اتفاقی میفته...
با گوشی فرمت کن درست میشه
من در مورد این گوشی به این نتیجه رسیدم که:
+این گوشی اصلا نرم افزار روش نصب نمیشه
+اس ام اس های طولانی 3 تایی دریافت نمی کنه
+ تنها گوشی که تایمر هنگام صحبت نداره، گوشی 1200 درپیتی داره ولی این ....
نواقص دیگه ایم داره که پیشنهاد میکنم، سراغ این گوشی نرید
این یه نصیحت مادرانه به شما
من خریدم و با 50 تومن زیر قیمت فروختم شاید 4 روز بیشترم کار نکرده
به حرفای من گوش کنید پشیمون نمیشد![]()
+ نرم افزارهای جاوای کمتر از یک مگ که باید روش نصب بشن
+ اس ام اس هایی که طولانی و فارسی باشن معمولا گاهی اوقات توسط یه سری گوشی های نوکیا باز نمیشن
+ اون تایمر در حالت عادی خاموش هست و شما باید روشنش کنید ( توی سایر گوشی های به این سبک نوکیا که اینطوره )
من نمی دونم خودت این گوشی رو داری یا فقط نوکیا دار
+ اس ام اس های طولانی رو من با گوشی 1200 میگیرم و بدون هیچ مشکل و حذف شدن پیام، ولی این گوشی منو شرمنده کرده
+در مورد تایمر ، این گوشی امکان تایمر هنگام صحبت رو نداره( اینو مطمئنم و از خیلی جاهای دیگه هم تحیقیق کردم ولی 1200 سی هزارتومنی داره)
+ یه مشگل جالبی هم که تازه بهش برخورده بود اینه که عکسهای مسیجی که با فرمت Ota بودن را نمیشه باهاش بفرستی(Forward نمیشه) و فقط دریافت می کنه
قیمت گوشی 6500 => 320 هزارتومنه
قیمت گوشی 1200=> 32 هزارتومنه
برنامه های جاوا بیشتر از 1 مگ روش نصب نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)