سلام کسی میتونه واسه من توضیح بده که فیزیک کوانتومی چیه؟
کجا کاربرد داره و مثال هاش چیه در طبیعت؟
سلام کسی میتونه واسه من توضیح بده که فیزیک کوانتومی چیه؟
کجا کاربرد داره و مثال هاش چیه در طبیعت؟
اگه می خوای با مکانیک کوانتومی آشنا بشی بنده خوندن جلد سوم لکچرهای ریچارد فینمن رو توصیه می کنم .. خیلی زیبا هستند.
سلام
اگه الکترونیکی باشه خیلی بهتره
ولی بازم ممنون
![]()
مکانیک کلاسیک رو در نظر بگیرید.هرچه ذرات ریزتر شوند به سمت مکانیک کوانتومی و هرچه سریعتر شوند به سمت نسبیت میرویم.حال اگر هم سریع و هم کوچک شوند به نظریه ی میدان کوانتومی می رسیم.
خودم ای بوکش رو دارم اگه این اینترنت هندلی ما بهتر شد واستون میزارم ولی اگه کتاب چاپی می خواید "جهان در پوست گردو" از استفن هاوکینگ چیز خوبی هست ...
موفق باشید![]()
چه اسم آشناییجهان در پوست گردو
ولی فکر نکنم پیدا کنم
ای بوک بهتره
ممنون جالب بودمکانیک کلاسیک رو در نظر بگیرید.هرچه ذرات ریزتر شوند به سمت مکانیک کوانتومی و هرچه سریعتر شوند به سمت نسبیت میرویم.حال اگر هم سریع و هم کوچک شوند به نظریه ی میدان کوانتومی می رسیم.
کتاب معروفی هست توی بیش تر کتاب فروشی ها هست ..ادامه ی کتاب تاریخچه زمان هست
مرسی
مرسی
مرسی
میگردم
اگه پیداش نکردم خبرتون میکنم
چطوره؟
بهتره کلا یه نگاهی به تاریخ فیزیک نوین بندازین: کتاب : سز گذشت فیزیک نوین نوشته مینزوفسکی یا تو این مایه ها! اما خیلی جالب سرگذشت فیزیک رو میگه و با کوانتوم قدم به قدم میاید جلو تا ذرات بنیادی و....
اینم میتونه یهجواب باشه:
وقتی دانشمندان به حرکت الکترون به دور هسته با خبر شدند دیگر علم فیزیک کلاسیک به بنبست رسید چون طبق قوانین آن ذره ای که حرکت میکند از خود انرژی تشعشع می کند پس باید الکترون پس از مدتی بر روی هسته سقوت میکرد که اینگونه نبود...
پس علمی به نام فیزیک کوانتوم به وجود آمد که می توانست این اتفاق را توضیح دهد...
وهمونطور که دوستمون گفتن در ذرات ماکروسکوپی می توان به فیزیک کلاسیک تکیه کرد ولی در ذرات میکروسکوپی باید به فیزیک کوانتوم روی آورد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)