تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: دست و پا تون رو می بوسم................

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

13 دست و پا تون رو می بوسم................

موزيك خز بل چي داريد گوش كنيم.؟
    Last edited by perjixen; 15-04-2010 at 11:46.

آخر فروم باز thecrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دست و پا تون رو می بوسم................
    درست خوندی.......................... من حاضرم هر کاری که بگید انجام بدم..........................
    فقط ازتون میخوام ، اینقدر سطحی نباشید................ فقط ازتون میخوام برای گوشتون ارزش قائل بشید ، فقط ازتون میخوام ، بهترین ها رو برای خودتون بخوایید.
    عاجزانه ، ازتون درخواست میکنم ، من 99 درصد شما رو نمیشناسم ، ولی میدونم شماها تشکیل دهنده جامعه هستید. نمیخوام ، توی یه جامعه کور و کودن زندگی کنم.
    نمیخوام و دوست ندارم ، نصیحت کنم ، ولی توی این حس و حال فقط این جور میشه حرف زد.
    شاید اصلا تاپیکم دیده نشه....................... مسئله جدیدی نیست........ من خیلی رویایی م ، اون قدر که کسی اینجا نیاد ، من بمیرم ، با دلی پر از آرزوی بهتر برای دیگران.....................
    ازتون ، خواهش میکنم ، جلوی تحاجم فرهنگ رو بگیرید.........................
    دگر گونه تر باشد آیین ما ، جز این باشد آرایش دینه ما
    میدونید ، ارزش خودتون چیه.......؟؟؟! میدونید شماها چی هستید.........؟؟!! به خدا نمیدونید.......... ولی ازتون خواشم میکنم ، قدر خودتون رو بدونید.......
    خونم در بدن ، در هر نقطه با کمی مکث از تک تک سلول هایم میپرسد............................... این بشر دوپا تا کی میخواهد دنیا را نابود کند................. تا کی ، من باید حیات دهم ........... و او ..................

یکی در دور میخواند شما را.......... ای آدمها...........
    دوست عزیز اگر نظراتتون رو در جای درستش مطرح کنید بیشتر به نتیجه می رسید اینجا انجمن موسیقیه و فکر نمی کنم صحبت شما هیچ ربطی به موسیقی داشته باشه

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

دوست عزیز اگر نظراتتون رو در جای درستش مطرح کنید بیشتر به نتیجه می رسید اینجا انجمن موسیقیه و فکر نمی کنم صحبت شما هیچ ربطی به موسیقی داشته باشه
    اتفاقا منظور دوستمون فکر می کنم همینجا بوده چون از ارزش قائل شدن برای گوش و این حرفا سخن گفتن. اما منظورشون رو از تهاجم فرهنگی دقیقا متوجه نشدم! به هر حال اگر منظورشون موسیقی غیر ایرانی هستش باید بگم که تا زمانی که موسیقی یه قرون دوزار، بی مایه و تهی و دلمب و دیمبول وطنی (پاپ، رپ یا هر چیزی که می خواد باشه!) بین 90% ملت جا داره و مردممون نمی خوان که تامل بیشتری به آنچه که گوش میدن بکنن من با افتخار خواهم گفت که به موزیک غربی گوش میدم حالا هر سبکی که می خواد باشه! (البته نه اینکه موسیقی غربی مطلقا حاوی ارزش باشه مسلما نه! اما متاسفانه موزیکی که من دنبالشم و می خوام و ارضام میکنه بین موزیک های رایج امروزی کشورمون یافت نمیشه و به ناچار به موسیقی غیر ایرانی پناه بردم!)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام...

کاش فارسی نوشته میشد، ما هم می فهمیدیم...

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اتفاقا منظور دوستمون فکر می کنم همینجا بوده چون از ارزش قائل شدن برای گوش و این حرفا سخن گفتن. اما منظورشون رو از تهاجم فرهنگی دقیقا متوجه نشدم! به هر حال اگر منظورشون موسیقی غیر ایرانی هستش باید بگم که تا زمانی که موسیقی یه قرون دوزار، بی مایه و تهی و دلمب و دیمبول وطنی (پاپ، رپ یا هر چیزی که می خواد باشه!) بین 90% ملت جا داره و مردممون نمی خوان که تامل بیشتری به آنچه که گوش میدن بکنن من با افتخار خواهم گفت که به موزیک غربی گوش میدم حالا هر سبکی که می خواد باشه! (البته نه اینکه موسیقی غربی مطلقا حاوی ارزش باشه مسلما نه! اما متاسفانه موزیکی که من دنبالشم و می خوام و ارضام میکنه بین موزیک های رایج امروزی کشورمون یافت نمیشه و به ناچار به موسیقی غیر ایرانی پناه بردم!)
    مرسی حرف دلم رو زدی...دقیقا باهات موافقم

به نظر من هم دلیل نمی شه که هرچی که مربوط به غربی ها می شه رو ما بد بدونیم و تحریمش کنیم ..
    Last edited by zooey; 02-07-2008 at 23:27.

آخر فروم باز amin_fixfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز خودت اول میگی برای گوشمون ارزش قائل بشیم ==(البته از نظر من)==> برای درک و فهم خودمون باید ارزش قائل بشیم
    بعد ما رو به موسیقی خاصی سوق میدی؟!

کسایی که به نوعی موسیقی علاقه دارن (چه غربی و چه غیرغربی) اون موسیقی رو باارزش برای شنیدن می دونن. کسی که به نظرش موسیقی سنتی غنی نباشه، آیا باید مجبورش کرد که دیگر سبک ها رو ول کنه و سنتی گوش کنه؟
    آیا وقتی یک غربی موسیقی سنتی ایرانی گوش میکنه و لذت می بره ما بدمون میاد؟ و میگیم تو فقط باید موسیقی حوزه خودت رو گوش بدی؟

به نظرم این دلیل نمیشه که چون ریشه یک سبک، کشور دیگه ای هست، ما باید ازش دور بشیم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه jamalu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Dark side of the Moon

پيش فرض

آواتار دوستمون رو ببینین... فکر نمیکنم از اون آدمای متعصب روی موسیقی کلاسیک ایرانی باشه...

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

6

درست خوندی.......................... من حاضرم هر کاری که بگید انجام بدم..........................
    فقط ازتون میخوام ، اینقدر سطحی نباشید................ فقط ازتون میخوام برای گوشتون ارزش قائل بشید ، فقط ازتون میخوام ، بهترین ها رو برای خودتون بخوایید.
    عاجزانه ، ازتون درخواست میکنم ، من 99 درصد شما رو نمیشناسم ، ولی میدونم شماها تشکیل دهنده جامعه هستید. نمیخوام ، توی یه جامعه کور و کودن زندگی کنم.
    نمیخوام و دوست ندارم ، نصیحت کنم ، ولی توی این حس و حال فقط این جور میشه حرف زد.
    شاید اصلا تاپیکم دیده نشه....................... مسئله جدیدی نیست........ من خیلی رویایی م ، اون قدر که کسی اینجا نیاد ، من بمیرم ، با دلی پر از آرزوی بهتر برای دیگران.....................

میدونید ، ارزش خودتون چیه.......؟؟؟! میدونید شماها چی هستید.........؟؟!! به خدا نمیدونید.......... ولی ازتون خواشم میکنم ، قدر خودتون رو بدونید.......
    خونم در بدن ، در هر نقطه با کمی مکث از تک تک سلول هایم میپرسد............................... این بشر دوپا تا کی میخواهد دنیا را نابود کند................. تا کی ، من باید حیات دهم ........... و او ..................
    این عکس آواتار شما با اون تیشه و تبرش قطعا میتونه عاملی برای جلوگیری از تهاجم فرهنگی باشه !

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

میشه عکستون رو ببینیم؟!

آخر فروم باز Mist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

موسيقي ميخواد هرچي باشه باشه به هر زبون و در هرجا اگه بتونه به اندازه ي يه ارزن آدم رو بالا تر از يه

لحظه قبلش ببره قابل تحسين و احترامه حالا هرچي من نميدونم منظور اين دوستمون چيه ولي بد مطرح كرده صرفا عنوان رو ميگم

ميتونست جايي بهتر از اين و به نحوي ديگه مطرح ميشد منم نظرمو در مورد برداشت دوستان از حرفاي ايشون گفتم

موفق باشين جميعا

يا حق

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •