موزيك خز بل چي داريد گوش كنيم.؟
موزيك خز بل چي داريد گوش كنيم.؟
Last edited by perjixen; 15-04-2010 at 11:46.
دوست عزیز اگر نظراتتون رو در جای درستش مطرح کنید بیشتر به نتیجه می رسید اینجا انجمن موسیقیه و فکر نمی کنم صحبت شما هیچ ربطی به موسیقی داشته باشه
اتفاقا منظور دوستمون فکر می کنم همینجا بوده چون از ارزش قائل شدن برای گوش و این حرفا سخن گفتن. اما منظورشون رو از تهاجم فرهنگی دقیقا متوجه نشدم! به هر حال اگر منظورشون موسیقی غیر ایرانی هستش باید بگم که تا زمانی که موسیقی یه قرون دوزار، بی مایه و تهی و دلمب و دیمبول وطنی (پاپ، رپ یا هر چیزی که می خواد باشه!) بین 90% ملت جا داره و مردممون نمی خوان که تامل بیشتری به آنچه که گوش میدن بکنن من با افتخار خواهم گفت که به موزیک غربی گوش میدم حالا هر سبکی که می خواد باشه! (البته نه اینکه موسیقی غربی مطلقا حاوی ارزش باشه مسلما نه! اما متاسفانه موزیکی که من دنبالشم و می خوام و ارضام میکنه بین موزیک های رایج امروزی کشورمون یافت نمیشه و به ناچار به موسیقی غیر ایرانی پناه بردم!)
سلام...
کاش فارسی نوشته میشد، ما هم می فهمیدیم...
مرسی حرف دلم رو زدی...دقیقا باهات موافقم
به نظر من هم دلیل نمی شه که هرچی که مربوط به غربی ها می شه رو ما بد بدونیم و تحریمش کنیم ..
Last edited by zooey; 02-07-2008 at 23:27.
دوست عزیز خودت اول میگی برای گوشمون ارزش قائل بشیم ==(البته از نظر من)==> برای درک و فهم خودمون باید ارزش قائل بشیم
بعد ما رو به موسیقی خاصی سوق میدی؟!
کسایی که به نوعی موسیقی علاقه دارن (چه غربی و چه غیرغربی) اون موسیقی رو باارزش برای شنیدن می دونن. کسی که به نظرش موسیقی سنتی غنی نباشه، آیا باید مجبورش کرد که دیگر سبک ها رو ول کنه و سنتی گوش کنه؟
آیا وقتی یک غربی موسیقی سنتی ایرانی گوش میکنه و لذت می بره ما بدمون میاد؟ و میگیم تو فقط باید موسیقی حوزه خودت رو گوش بدی؟
به نظرم این دلیل نمیشه که چون ریشه یک سبک، کشور دیگه ای هست، ما باید ازش دور بشیم...
آواتار دوستمون رو ببینین... فکر نمیکنم از اون آدمای متعصب روی موسیقی کلاسیک ایرانی باشه...
این عکس آواتار شما با اون تیشه و تبرش قطعا میتونه عاملی برای جلوگیری از تهاجم فرهنگی باشه !
میشه عکستون رو ببینیم؟!
موسيقي ميخواد هرچي باشه باشه به هر زبون و در هرجا اگه بتونه به اندازه ي يه ارزن آدم رو بالا تر از يه
لحظه قبلش ببره قابل تحسين و احترامه حالا هرچي من نميدونم منظور اين دوستمون چيه ولي بد مطرح كرده صرفا عنوان رو ميگم
ميتونست جايي بهتر از اين و به نحوي ديگه مطرح ميشد منم نظرمو در مورد برداشت دوستان از حرفاي ايشون گفتم
موفق باشين جميعا
يا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)