تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: آموزش یکی از تکنیکهای راکتور

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض آموزش یکی از تکنیکهای راکتور

سلام
    این اولین آموزشی هست که من داخل سایت پی سی ورلد قرار میدمامیدوارم خوشتون بیاد,این
    آموزش, آموزش یکی از ویژگیها یا بهتر بگم یکی از تکنیکهای راکتور هستش در این آموزش شما شبیه سازی سقوط اجسام با وزنهای متفاوت به داخل آب را فرا خواهید گرفت
    البته ناگفته نماند که من این آموزش رو از وبلاگ خودم که در امضام هم هستش کپی و اینجا قرار دادم
    خوب میریم سراغ آموزش
    سلام
    این اولین آموزشی هست که من داخل سایت پی سی ورلد قرار میدمامیدوارم خوشتون بیاد,این
    آموزش, آموزش یکی از ویژگیها یا بهتر بگم یکی از تکنیکهای راکتور هستش در این آموزش شما شبیه سازی سقوط اجسام با وزنهای متفاوت به داخل آب را فرا خواهید گرفت
    البته ناگفته نماند که من این آموزش رو از وبلاگ خودم که در امضام هم هستش کپی و اینجا قرار دادم
    خوب میریم سراغ آموزش
    1:مطابق تصویر زیر 5عددBox (واسه ساخت جعبه) و3عددSphere و آنها رو در بالای جعبه قرار می دیم.2:از منوی

2:از منویhepers روی مثلث سه گوش(زیر مجموعه)کلیک می کنیم و Reactor رو انتخاب می کنیم

3:در زیر مجموعه Reactor گزینه RBCollectionرو انتخاب و همانند تصویر زیر اون رو در نمای Front بین دو شئ قرار می دیم.

4:در زیر مجموعه RBCollection روی دکمه Add کلیک می کنیم و در پنجره باز شده ابتدا Invert وسپس روی Select کلیک می کنیم

5:حال از منوی Space روی مثلث(زیر مجموعه) کلیک کرده ابتدا Reactor و سپس Water رو انتخاب می کنیم.

6:شما باید شئ Water رو همانند تصویر یا هر جا که می خواهید سطح آب قرار گیرد ترسیم کنید.

7:حال کره سمت چپ رو انتخاب می کنیم واز منوی Utilities که شکل آن مانند چکش هستش بر روی reactor کلیک می کنیم.در زیر منوی Properties مقدار Mass رو برای کره سمت چپ 5 برای کره وسط 50 و برای کره سمت راست 500 یا 5000 رو وارد می کنیم.

8:بعد از وارد کردن مقادیر در همان منوی Reactor گزینه Preview in Window رو انتخاب می کنیم.

9:در پنجره باز شده کلید P رو از روی کیبورد زده و نتیجه کار رو تماشا می کنیم ,اگه نتیجه ای کار شما مثل تصویر زیر نبود کمی ارتفاع کره ها رو از جعبه بیشتر کنید.

با تشکر
    Last edited by aliscan; 02-07-2008 at 11:13.

حـــــرفـه ای SSS_HHH_OOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خیلی ممنون بابت آموزش...
    ولی دو تا مسئله هست...
    اول اینکه متن خراب شده....باید ویرایش بشه...
    دوم اینکه باید بذاری تو بخش آموزشی.....

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

خیلی ممنون بابت آموزش...
    ولی دو تا مسئله هست...
    اول اینکه متن خراب شده....باید ویرایش بشه...
    دوم اینکه باید بذاری تو بخش آموزشی.....
    سلام
    مننونم از نظرت ,متن رو درستش کردن ,در مورداینکه این آموزش رو باید توی قسمت آموزش گذاشت من کلا فراموش کردم ببخشید(راستی چه جوری باید انتقالش داد؟)
    با تشکر

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

اصلا به نظر من نباید انیمیشن و فیزیک را از برنامه 3dsmax خاست چون این برنامه قدرت زیادی تو انیمیشن یا همین فیزیک که بالا مثال داره نداره میشه انیمیشن ساخت ولی به سختی برای هر سانیش باید کلی زهمت کشید

من به شما پیشنهاد میکنم از برنامه های ساخت انیمیشن استفاده کنید مثل کوئست اگه بخاین یک نومنه از همین فیزیک را من با کوئست بسازم و شما با مال 3smax مقایسه کنید !

آخر فروم باز hrgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

ممنون خوب بود
    اما جاش توی تاپیک آموزش بود

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

سلام
    با تشکر از دوستانی که نظر دادن ,احسان جون هر نرم افزاری توانای خودش رو داره پس دلیل نمیشه که در تری دی مکس این کار هارو انجام ندیم
    با تشکر

آخر فروم باز /.,mnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تشكر فراوان........

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

سلام
    من هم از شما بخاطره نظرتون تشکر می کنم ,موفق باشید
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •