خسته نباشيد
من ويندوزي رو سيتم وصل كردم كه حرف ي مانند ايراني كه اي راني مي نويسه و وقتي با برنامه افيس مخصوصا ورد كار مي كنم خيلي اذيتم مي كنه ايا مي شه حل كرد
خسته نباشيد
من ويندوزي رو سيتم وصل كردم كه حرف ي مانند ايراني كه اي راني مي نويسه و وقتي با برنامه افيس مخصوصا ورد كار مي كنم خيلي اذيتم مي كنه ايا مي شه حل كرد
سلام
یه سری به تاپیک زیر برن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی .
لا ربطی به مشکل من ندره اون برای حرف ی است ولی مکل من اینه که هر فونتی به جز اریال می نویسم اینجوری می شه
سلام
بهترین کار استفاده از فونتهایی است که در ابتدای خود با حرف 2 یا B شروع میشوند.
راهحل دیگر تصحیح صفحهکلید و عملکرد آن است.حال اگر شما آشنا باشید میتوانید جای حروف را مطابق میل خود با نرمافزارهای گونگون عوض کنید. یکی دیگر از کیبردها و راه حلها هم در تاپیک ذیل هست .اگر هم خواستین از TrayLayout استفاده کنید به صورت پکت در انجمن کاربردی میتونید پیدا کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه روش دیگری هم هست.
اول اینکه شما میتونید با ترکیب دو کلید ctrl + X حرف ی چسبان رو بنویسید.
اگر برای شما خسته کننده هست که زود به زود این دو کلید ترکیبی رو بزنید من این روش رو پیشنهاد می کنم که :
شما کل متنتونو بنویسید. توجه نکنید که ی به حرف بعدیش می چسبه یا نه. وقتی همه ی متنو نوشتید کلید های ترکیبی ctrl + F را بزنید یه پنجره باز میشه با عنوان Find and replace که سه تا سربرگ داره.
شما سربرگ دوم یعنی replace را انتخاب کنید. دو تا کادر هست. در کادر اولی ی رو بنویسید که به حرف بعد از خودش نمی چسبه و در کادر دوم ی رو بنویسید که می چسبه. (ctrl + X) . بعد دکمه Replace all را فشار دهید.
همین.
Last edited by masoudsabz; 05-07-2008 at 14:34.
یه راه بهتر اینه که دنبال این فایل توی اینترنت بگرد.KBDFA.DLL بعد از یه جا خارج ویندوزت (مثلا با cd بوت شو بیا بالا بعد) برو توی شاخه windows\system32 و این فایلو کپی کن. سیستم می خواد که تائید کنی که این فایل با وجود بودن overwrite بشه که تائید کن و سپس سیستم رو restart کن. دیگه این حرف درست میشه و پژگچ هم سر جای خودش قرار میگیره. اگه این فایلو پسدا نکردی بگو برات بفرستم....
اینجا رو هم ببینین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی اون تاپیک گفتید به خاطر غیر استاندارد بودن فونتهاست!؟
بله
برای رفعش هم گفتم ار فونتهایی که با حرف B یا 2 آغاز میشن استفاده کنید.
یعنی چی؟ میشه یه نمونه بگید برم ببینم؟
Last edited by Havbb; 06-07-2008 at 23:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)