تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: Carrara 6 قدرتمند !

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

12 Carrara 6 قدرتمند !

نرم افزار Carrara یکی از بهترین، آسانترین و پرقدرت ترین نرم افزارهای سه بعدی هست که
    من علاقه ی شدیدی به این نرم افزار دارم و میخوام براتون توضیح بدم تا با قدرت ویژه ای که
    داره آشنا بشید. با وجود نرم افزار Carrara دیگه به هیچ نرم افزار سه بعدی نیازی ندارید.
    با Carrara قادر خواهید بود به ساخت آبجکت ها دست بزنید و برای آن ها متریال یا تکسچر مورد علاقه تون رو بسازید و همچنین قادر به ساخت انیمیشن خواهید بود. Carrara قدرت ساخت LandScape های بسیار طبیعی و زیبا رو نیز به شما میدهد و در نسخه ی 6 که جدیدترین نسخه ی این نرم افزار هست حتی امکان ساخت یک کاراکتر رو نیر به شما میدهد. در نتیجه Carrara کامل ترین نرم افزار سه بعدی ست که شما میتونید از قدرت بی نظیر Render این نرم افزار لذت ببرید. نا گفته نماند که با Carrara به راحتی میتونید برای آبجکت هاتون در انیمیشن خاصیت Physic رو هم درست کنید و برای کاراکتر خودتون Bone بزارید.
    عکس زیر نمونه ای از یک Land Scape ساخته شده در این نرم افزار است :

و عکس زیر کار خودم هست که توسط این برنامه ساختم :

در نسخه ی ششم این برنامه امکانات بی نظیری اضافه شده و از جمله ی آن ها که خیلی هامون منتظرش بودیم import یا export کردن فایل های .x است که میتونیم از این نرم افزار برای ساختن دموهای بازیمون که با FPSC میسازیم کمک بگیریم. عکس زیر یم Officer.x در اف پی اس کریتور هست که مشاهده میکنید من دستای اون رو بردم بالا :

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه *MASTER*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عضویتتون رو تبریک میگم دوست من.
    من با این برنامه کار کردم برنامه خوبی هست.اما بازم نمیشه عنوان کاملترین نرم افزار رو بهش اختصاص داد مثلا این نرم افزار جلوی نرم افزاری مثل مایا یا 3d max هیچه.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

عضویتتون رو تبریک میگم دوست من.
    من با این برنامه کار کردم برنامه خوبی هست.اما بازم نمیشه عنوان کاملترین نرم افزار رو بهش اختصاص داد مثلا این نرم افزار جلوی نرم افزاری مثل مایا یا 3d max هیچه.
    حرف شما درسته.
    ولی نرم افزار هایی مثل مکس خیلی پیچیده و در عین حال خیلی خیلی حرفه ایه ولی این نرم افزار با قابلیت آسونی که داره قدرتمند هم هست ولی خوب هیچ موقع قدرت مدل سازی حرفه ای مثل مکس رو نداره.

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

ممنون دوسته عزیز برنامه ی جالبی به نظر میاد

حـــــرفـه ای SSS_HHH_OOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب شما نگفتی این چطوری این کارها رو میکنه...مدل هاش آماده است؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

یه سری مدل آماده داره.
    یکی از خوبی هایی که توی نسخه ی شش بهش اضافه شده اینه که فایل های پوزر رو میخونه. منظور فایل هایی که توی پوشه ی run time وجود داره. در حقیقت شما با نصب این نرم افزار میتونید پوزر رو هم توی همین برنامه داشته باشید پس میتونید توی همین برنامه فیگور مورد نظرتون رو بیارید و براش لباس بزارید ! درست کارهایی که توی پوزر میکردید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •