سلام
دوستی هست که از آموزش زبان نصرت استفاه کرده باشه؟
اگه درست استفاده کرده به مام بگه یدونیم نتیجه اش چطور بوده؟
سلام
دوستی هست که از آموزش زبان نصرت استفاه کرده باشه؟
اگه درست استفاده کرده به مام بگه یدونیم نتیجه اش چطور بوده؟
سلام
من از آموزش زبان نصرت استفاده كردم
مفيد بودنش بستگي داره به سطح معلوماتتون و پشتكارتون
من زبانم زياد جالب نبود يعني نميتونستم جمله بسازم
با آموزش نصرت جمله سازي رو ياد ميگيري البته نه اينكه فكر كني بعد از 90 جلسه مثل بلبل ميتوني اينگليسي حرف بزني
يا فيلم و متوجه بشي.
به نظر من اين آموزش براي كسايي كه زبانشون زياد خوب نيست خيلي مفيده و بعد از چند جلسه خوتون متوجه پيشرفتتون ميشين
البته در كنارش بايد سعي كنيد بانك لغتتون رو غني كنيد
No farsi question here, ask your farsi question in this topic
سوالات مبتديان به زبان فارسي فقط در اين تاپيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by www.babakebadi.com; 01-07-2008 at 10:56.
ممنون دوست عزیز.
یعنی شما مبتدی بودی یا نه یه چیزایی میدونستی از قبل؟
دوست عزیز من مبتدی نیستم یکم از مبتدی بالا پایین دارمنوشته شده توسط www.babakebadi.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم اگر بگید سؤالات به زبان فارسی فقط در اینجا بهتره
چون اینجوری عنوان تایپیکتون ایهام داره!
ممنون
عنوان تاپیک کمی ایراد داره، ولی از نظر ما هر کسی که نتونه سوالش را به انگیلیسی مطرح کنه مبتدی محسوب می شه ..چه یک کم بالاتر از مبتدی ، چه پایینتر. معمولا تو مدارس ایران جوری انگیلیسی آموزش می دن که هیچ کس مبتدی نباشه ..
قصد جسارت به کسی نیست، حالا چون شما یک کم بالاتر از مبتدی هستی نباید تو اون تاپیک سوالت را مطرح کنی؟؟؟؟؟؟
به جز اون تاپیک و تاپیک ترجمه، بقیه در دیگر تاپیک ها فارسی نوشتن ممنوعه، از جمله همین تاپیک..پیگیری بحث در تاپیکی که بابک جان نوشتن
ممنون![]()
منم استفاده کردم خیلی مفید نبود برام ! سطحش پایین بود.
من استفاده کردم عالی بود البته هنوز تمومش نکردم ولی همین که هی یه چیزو برات تکرار میکنه باعث میشه درسهای قبلی از یادت نره ولی اگه یه کتاب گرامر دم دستت باشه برا فهمیدن قاعده خوبه
به نظر من براي كسي خوبه كه حد اقل دوره دبيرستان را گذرونده باشه يا از لحاظ گرامري در سطح بالايي باشه.
بله حرفتون درست و متینه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)