سلام به همگی
بنظر شما من با توجه به بودجه ی 400 هزاری کدوم گوشی رو بخرم؟
لطفا قیمت اینا رو بدون گارانتی بهم بگین:
1- n95 8GB
2- n82
3- n81 8GB
4- 6500 slid
5- و هرکدوم که خودتون پیشنهاد میدین.
سلام به همگی
بنظر شما من با توجه به بودجه ی 400 هزاری کدوم گوشی رو بخرم؟
لطفا قیمت اینا رو بدون گارانتی بهم بگین:
1- n95 8GB
2- n82
3- n81 8GB
4- 6500 slid
5- و هرکدوم که خودتون پیشنهاد میدین.
با 400 که نمیتونی 95 8 گیگ بگیری. مگه دست دوم.
بهترین گزینه ان 82 هست. هم امکاناتش عالی هم دوربینش هم قیمتش.
از گوشی چه انتظاری داری............؟؟؟!!! موزیک میخوای ، دوربین میخوای ، برای برنامه میخوای ، یا میخوای یه گوشی همه کاره داشته باشی.....؟؟!!
اولا پست بالا تایید میشود!
دوما خب گزینه 1 و 3 مخصوص موزیک هستند ولی N82 و 6500 slide دوربین خوبی دارند باز صدای N82 بهتر از 6500 slide هست وقتی N82 توی جیب شما باشه صداشو میشنوید ولی وقتی 6500 Slide باشه نه دیگه توی خیابان نمی شنوید!!!!
حالا شما میگید که 400 تومان پول دارید!
پس گزینه 1 حذف میشود چون قیمت آن بالاست!
اگر سیستم عامل برات مهم هست پس 6500 slide را هم خط بزن!
میمونه N82 و N81 8gb خب N81 8gb تنها مزیت به N82 صدای بالاتر آن و حافظه بیشتر آن و کیفیت شفاف Lcd هست!
وگرنه N82 دوربینش بهتره GPs داره!قابلیت اتصال مستقیم به تلویزیون داره! و فلاش زنون داره!در ضمن سنسور افقی به عمودی و بر عکس داره!!در ضمن N82 بهتر از N81 8gb میشه فروخت!!!
تایید میشه
بنظر من ها توی این رنج81 و 82 خوبن
واسه موزیک 81 سرتره و البته شفافیت ال سی دیش بیشتره که دوستمون اشاره کردن
اگر هم دوربین واست مهمه 82 خیلی خوبه
بهترين گزين همون N82 هستش!
اگه به هر دليلي نخواستي بخري دومين گزينه N81!
ممنونم از توجه همگی دوستان
مهمترین گزینه برای من سیستم هستش بعد از اون صدااااااا. صدا هم خیلی مهمه. راستی کدوم گوشی حالا هر برندی باشه
کلاس هم مهمه. راستی میتونم بودجمو تا 450 هم بیارم.
لطفا قیمت روزش رو تو تهران میخواستم؟ برندهای دیگه اگه باشن که ارزششو داشته باشه هم خواهشن معرفی کنین.
از شما واقعا متشکرم. در ضمن قیمت دوبی که میتونم وارد کنم هم دستمه. وحتی میتونم جوابگوی سفارشات باشم
خب شما اگر دوربین 5 براتون مهم نیست و صدا مهم هست N81 8gb بگیر!در ضمن کلاس هم داره!!
ولی:
خب اگر خز بودن گوشی برات مهم نیست که قیمت را تا اینجا آوردی یک N95 بگیر!
اگه کلاس بالا با صدای عالی در هندزفری و سیستم عامل سریع و راحت و باکیفیت ترین صفحه نمایش رو میخوای باید قید دوربین رو بزنی. و دنبال ایفون بگردی.
البته اگه وایسی چند هفته ی دیگه مدل 3 جیش میاد. که خیلی از معمولیش بهتره.و قیمتش فقط 199 دلار هست. البته در خارج.
ممنونم دوست گرامی
فقط خواستم بدونم کجا میتونم گیر بیارم. و قیمتش تو ایران چقدر میشه؟
خواهش میکنم سریع
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)