تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 36

نام تاپيک: توربو پاسكال 7 و error 200

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض توربو پاسكال 7 و error 200

با سلام به اساتيد محترم
    بنده در راستاي يادگيري كتاب برنامه نويسي جامع پاسكال نوشته اقاي مهرداد اسماعيلي به مشكلي خواص برخوردم
    كه اصلا دوست ندارم با وجود چنين مشكلي برنامه سطح مياني و پايين را رها كنم بنده به قسمت تابع ها و
    پروسيجرهاي گرافيكي كتاب رسيدم اما نميدانم اين تابع ها چرا هنگام اجرا error 200 را میدهد به این مضمون
    division by zero حتی پروسیجر sound هم همین error200 را میدهد البته من به مشکلات شناساندن کارت
    گرافیک در این زبان اگاهم اما با اینحال لطفا راهنماییم کنید همینطور در مورد پروسیجر sound
    با تشکر از شما
    احمد یاراد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Wonderboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

احمد ياراد عزيز خسته نباشي.

مشکل تقسيم بر صفر مشکليه که روي سيستمهاي Pentium Pro 200MHz يا بالاتر (روي همه سيستمهاي امروزي) موقع برنامه نوشتن با توربو پاسکال يا برلند پاسکال و زبانهاي پاسکال مشابه پيش مياد. بخصوص اگه از يونيتهاي CRT يا گرافيک استفاده کني.

البته من سال 81 يه برنامه اي نوشتم که اين مشکل رو، هم براي برنامه هايي که نوشتي و فايل اجراييش فقط موجوده و امکان کامپايل مجدد نداره حل ميکنه و هم برنامه پاسکال نصب شده روي سيستمت رو طوري تغيير ميده که از اون به بعد برنامه نوشته شده توي اون محيط پاسکال، ديگه دچار مشکل نميشه.

برنامه هايي که مشکلشون با اين روش حل شده رو خودم تست کردم و روي سيستمهاي Pentium 4 امروزي براحتي اجرا شده.

اين برنامه رو تحت دو نسخه براي سيستمهاي داس و ويندوز نوشتم، که حجم نسخه تحت داس اون فقط 66 کيلوبايته، حالا اگه تمايل داري من اين برنامه رو برات بفرستم.

موفق باشي.

3. این کاربر از Wonderboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

با سلام و با تشكر از زحمات شما كه نميدانم چگونه ميتوانم جبران كنم واقعا خيلي كمكم كرديد
    بله بله بنده خيلي خيلي مشتاق هستم كه اين برنامه رو برايم بفرستيد تا بهتر بتوانم بعد از گذر از پاسكال وارد دنياي برنامه نويسي با دلفي بشم البته اگر براي شما زحمتي ندارد دوست دارم يك توضيح در مورد استفاده برنامه بهم بدهيد تا دچار مشكل
    نشم البته يك توضيح هم در مورد اينكه چرا كمپايلر پاسكال در Pentium Pro 200MHz و بالاتر از ان كار نميكنه اين نكته برايم خيلي
    كور مانده .
    يك صحبت داخل پرانتزي ( راستي من ميتوانم با شما خودموني تر و خصوصي تر صحبت كنم يا اينكه زياد بنويسم)
    با تشكر از شما
    به اميد ديدار

5. این کاربر از احمد یاراد بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vibaampr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران - قم

پيش فرض

سلام
    اين بحث Uses CRT و clrscr در کلاس ما خیلی داغ هست و استادمون این رو گفته که برای مامپیوتر های امروزی مشکل میگیره

راه حل: از پاسکال دیباگ شده استفاده کنیم
    حالا این پاسکال دیباگ شده چه کوفتی هست و از کدوم جهنم دره ای میشه گیرش اورد رو من هم نمیدونم

فعلا بای

اگه نباشه جاش خالی می مونه Wonderboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

احمد یاراد عزيز از اينکه به من اينقدر لطف داري متشکرم، منو با جملاتت حسابي شرمنده کردي.
    نيازي به جبران نيست، من وقتي اشتياقت رو براي ياد گرفتن مسائل برنامه نويسي ميبينم واقعا خوشحال ميشم.

اين برنامه رو روي سايت خودم ميذارم تا اگه دوستان ديگه هم خواستن، بتونن دانلود و استفاده کنن.

اينم لينک سايت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عنوان اين مطلب هم توي سايت اينه: نرم افزار TPWizard برای حل مشکل تقسیم بر صفر (Division By Zero) در پاسکال.

و اما مشکل division by zero از کجا ناشي ميشه؟

اين مشکل وقتي بروز ميکنه که در برنامه هاي نوشته شده به زبان توربو پاسکال و برلند پاسکال از يونيت Crt استفاده ميشه. هنگام ارزشدهي به اين يونيت عددي براي Procedure به نام Delay محاسبه ميشه. از اين محاسبه تعداد دفعات اجراي يک حلقه در فاصله دو بار فراخواني وقفه تايمر به دست مياد. در مورد يونيت Crt اين عدد براي سيستمهاي سريع مثل سيستمهاي امروزي بسيار کوچکه و باعث سرريزي در ثبات ميشه. در کتابخانه زبان توربو پاسکال و برلند پاسکال اين خطا با پيغام division by zero اعلام ميشه.

دوست عزيز البته که ميتوني خصوصي تر و خودموني تر صحبت کني. راستش من هم خيلي دوست دارم با تو بيشتر آشنا بشم.

به اميد ديدار.
    موفق باشي.
    Last edited by Wonderboy; 08-12-2005 at 08:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    با تشكر فراوان از اينكه برنامه را برايم فرستاديد راستي ميخواستم كمي صحبت شخصي با شما بكنم اما نميدانم چرا ارسال پيغام
    خصوصي به شما برايم فعال نبود راستي ببخشيد كه اين سوال را از شما ميكنم يكي از كاربران سايت برايم در اين مورد پيغام فرستاده ميخوام پيغامش رو از روي اين صفحه پاك كنم ممكنه راهنماييم كنيد راستي محل سوكونت شما را اينجا زده لنگرود
    من كه باورم نميشه واقعا محل سكونت شما لنگرود هست اگر اينطور هست نا اميد شدم چرا كه اميد ان را داشتم كه روزي
    شايد ميتوانستم با شما ملاقات داشته باشم حالا باز هم با شرمنگي فراوان اينو مي پرسم واقعا چنين است .
    راستش ميخواستم كمي هم در مورد برنامه اي كه نوشته ايد صحبت كنم اما ديدم قبل از بررسي برنامه تان حرفي بزنم شايد كمي بي ادبي كرده باشم.
    حال يك سوال ؟ بنظر شما من اگر پاسكال را تحت سيستم عامل داس كار كنم بهتره يا نه اگر در ويندوز هم كار كنم فرقي نميكنه
    وقتي از اول كه من وارد برنامه نويسي با اين زبان شدم با ويندوز كار ميكردم اما همينكه به همين error 200 برخوردم گفتم شايد مشكل از ويندوز هست و به همين خاطر يك هارد 250 مگ خريدم و داس نصب كردم گفتم شايد اينطوري مشكل حل بشه
    اما باز هم مشكل نشد كه در اوج نا اميدي شما مثل فرشته نجات به دادم رسيديد البته من كه خودم وقتي تحت داس توربو رو كار
    ميكنم بيشتر به دلم مي چسبه با اينحال ميخواستم ببينم نظر شما در اين مورد چييه ؟ ببخشيد كه كمي سبك صحبت كردم
    با تشكر از شما
    خداحافظ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

[QUOTE=vibaampr]سلام
    اين بحث Uses CRT و clrscr در کلاس ما خیلی داغ هست و استادمون این رو گفته که برای مامپیوتر های امروزی مشکل میگیره

راه حل: از پاسکال دیباگ شده استفاده کنیم
    حالا این پاسکال دیباگ شده چه کوفتی هست و از کدوم جهنم دره ای میشه گیرش اورد رو من هم نمیدونم

فعلا بای[/QUOT
    سلام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

[QUOTE=vibaampr]سلام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    با تشكر فراوان از اينكه برنامه را برايم فرستاديد راستي ميخواستم كمي صحبت شخصي با شما بكنم اما نميدانم چرا ارسال پيغام
    خصوصي به شما برايم فعال نبود راستي ببخشيد كه اين سوال را از شما ميكنم يكي از كاربران سايت برايم در اين مورد پيغام فرستاده ميخوام پيغامش رو از روي اين صفحه پاك كنم ممكنه راهنماييم كنيد راستي محل سوكونت شما را اينجا زده لنگرود
    من كه باورم نميشه واقعا محل سكونت شما لنگرود هست اگر اينطور هست نا اميد شدم چرا كه اميد ان را داشتم كه روزي
    شايد ميتوانستم با شما ملاقات داشته باشم حالا باز هم با شرمنگي فراوان اينو مي پرسم واقعا چنين است .
    راستش ميخواستم كمي هم در مورد برنامه اي كه نوشته ايد صحبت كنم اما ديدم قبل از بررسي برنامه تان حرفي بزنم شايد كمي بي ادبي كرده باشم.
    حال يك سوال ؟ بنظر شما من اگر پاسكال را تحت سيستم عامل داس كار كنم بهتره يا نه اگر در ويندوز هم كار كنم فرقي نميكنه
    وقتي از اول كه من وارد برنامه نويسي با اين زبان شدم با ويندوز كار ميكردم اما همينكه به همين error 200 برخوردم گفتم شايد مشكل از ويندوز هست و به همين خاطر يك هارد 250 مگ خريدم و داس نصب كردم گفتم شايد اينطوري مشكل حل بشه
    اما باز هم مشكل نشد كه در اوج نا اميدي شما مثل فرشته نجات به دادم رسيديد البته من كه خودم وقتي تحت داس توربو رو كار
    ميكنم بيشتر به دلم مي چسبه با اينحال ميخواستم ببينم نظر شما در اين مورد چييه ؟ ببخشيد كه كمي سبك صحبت كردم
    با تشكر از شما
    خداحافظ

داره خودمونی میشه vibaampr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران - قم

پيش فرض

سلام
    هم به آقا احمد عزیز هم به آقا مهدی
    میگم مهدی جان سایتت خیلی قشنگه. واثعا خوشم اومد. موفق باشی
    راستی از این هم که اون برنامه رو گذاشتی ممنونم)البته هنوز امتحانش نکردم(

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •