سلام
من میخواستم فیلم های Dvd رو طوری رایت کنم که قابل کپی شدن ، ایمیج گرفتن و رایت شدن رو نداشته باشه ولی متاسفانه نمیدونم چطوری باید اینکارو انجام بدم . ممنون میشم اگه راهی برای انجام این کار را به من نشان دهید .
سلام
من میخواستم فیلم های Dvd رو طوری رایت کنم که قابل کپی شدن ، ایمیج گرفتن و رایت شدن رو نداشته باشه ولی متاسفانه نمیدونم چطوری باید اینکارو انجام بدم . ممنون میشم اگه راهی برای انجام این کار را به من نشان دهید .
نگهبان یه نرم افزاری داره واسه این کار
ولی قیمتش بالاست
می تونی بری به سایتش
حتی نمیشه از بدسکتور استفاده کرد ؟ اگه میشه با چه نرم افزاری باید این کار رو کرد ؟
میشه یه کارهایی رو بر روی دی وی دی انجام داد که البته بیشتر برای نرم افزار کاربرد داره تا فیلم ...
یه ایمیج از دی وی دی بگیرید و با الترا ایزو اون رو باز کنید و یه سری از بدسکتور های برنامه کپی کایلر رو بریزید توش بعد هم رایت کنید همین ...
یعنی نمیشه بد سکتور را به انتهای فیلم اضافه کرد تا لااقل نشه کپی شون کرد ؟
چیزی به اسم نشه نداریم ... هر کاری بکنی اگه طرف حرفه ای باشه راحت تر از اونی که فکر کنی یه کپی ناز از dvd میگیره !!
همین
شما مطمعنين اين طوره؟؟؟؟ تست كردين تا خالا؟ چون من تست كردم يه بار ولي اين طور نبود!!!!!!!!!1یه سری از بدسکتور های برنامه کپی کایلر رو بریزید توش بعد هم رایت کنید همین ...
همه که حرفه ای نیستند . من می خوام یه قفلی باشه که حداقل کاربرهای عادی نتونن کپیشون کنن . اگه از نوع کدگذاری باشه ( که البته خیلی از برنامه ها هم به راحتی کپی شون می کنند ) هم من راضیم .
یکی کمک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)