تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: راهنمایی در مورد تغییر اندازه فونت ویندور اکس پی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض راهنمایی در مورد تغییر اندازه فونت ویندور اکس پی؟

سلام ایا راهی هست که بشه فونت اورجینال ویندوز اکس پی که به عنوان مثال مربوط به ستاپ هاست تغییر سایز داد.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام ایا راهی هست که بشه فونت اورجینال ویندوز اکس پی که به عنوان مثال مربوط به ستاپ هاست تغییر سایز داد.
    شما منظورتون دقیقا چیه! این تصویر که دقیقا برای خود ویندوزه.اونو می تونید از سربرگ appearance کنترل کنید.
    منظورتون اینه که فونت متنهای ستاپ ویندوز که در حین نصب نشون میده رو تغییر دهید یا فونت و سایز برنامه هایی رو که ویندوز نصب می کنه؟ کدوم؟
    البته هر دوش هم شدنیه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما منظورتون دقیقا چیه! این تصویر که دقیقا برای خود ویندوزه.اونو می تونید از سربرگ appearance کنترل کنید.
    منظورتون اینه که فونت متنهای ستاپ ویندوز که در حین نصب نشون میده رو تغییر دهید یا فونت و سایز برنامه هایی رو که ویندوز نصب می کنه؟ کدوم؟
    البته هر دوش هم شدنیه.
    سلام منظورم دقیقا جفتشون هم فونت های ست اپی که ویندوز در حالت دی فالت نشون می ده هم سایر برنامه ها مثلا یا هو باز می کنی اون نوشته هایی که در حالت default داره می خوام بزرگتر بشه یا مثلا نرو که می خوام نصب کنم اون نوشته های ست اپش بزرگتر کنم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام منظورم دقیقا جفتشون هم فونت های ست اپی که ویندوز در حالت دی فالت نشون می ده هم سایر برنامه ها مثلا یا هو باز می کنی اون نوشته هایی که در حالت default داره می خوام بزرگتر بشه یا مثلا نرو که می خوام نصب کنم اون نوشته های ست اپش بزرگتر کنم
    سلام.هر دوش شدنی.اولی یکی از فایلهای موجود در پوشه i386 است.فکر کنم winnt باشه.الان دقیقا یادم نیست ولی قبلا متونش رو هم برای یه شرکت عوض کردم.
    دومی هم توسط تغییر فایلهای inf موجود در همون پوشه فوق که مستقیما رجیستری رو ایجاد می کنن شدنیه.
    مواردی که میخوای دقیقا تعیین کن تا جاهاش رو پیدا کنم و برات بزارم.البته اگه وقت کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.هر دوش شدنی.اولی یکی از فایلهای موجود در پوشه i386 است.فکر کنم winnt باشه.الان دقیقا یادم نیست ولی قبلا متونش رو هم برای یه شرکت عوض کردم.
    دومی هم توسط تغییر فایلهای inf موجود در همون پوشه فوق که مستقیما رجیستری رو ایجاد می کنن شدنیه.
    مواردی که میخوای دقیقا تعیین کن تا جاهاش رو پیدا کنم و برات بزارم.البته اگه وقت کنم.
    سلام امیدجان پس یه مقدار دردسر داره. نرم افزاری نسیت که به بتونه به تمام این تغییرات احاطه داشته باشه؟ من نمی خوام فونتش عوض کنم می خوام سایزش بزرگتر کنم مثلا تو یاهو: حالا نمی دونم امکانش هست یا نه ولی اصلا راضی نیستم باعث زحمت شما و بقبه بچه ها بشم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام امیدجان پس یه مقدار دردسر داره. نرم افزاری نسیت که به بتونه به تمام این تغییرات احاطه داشته باشه؟ من نمی خوام فونتش عوض کنم می خوام سایزش بزرگتر کنم مثلا تو یاهو: حالا نمی دونم امکانش هست یا نه ولی اصلا راضی نیستم باعث زحمت شما و بقبه بچه ها بشم
    سلام.می تونی از نرم افزارهای هکسورس برنامه ها استفاده کنی.مثله
    Resource Hacker
    Exe Scope
    Restrator
    ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام اخه من هنوز نمی دونم چه چیزی باید تغییر بدم که بتونم سورسش دستکاری کنم به هر حال برایهر فونتی یک تعریفی در سیستم عامل باید وجود داشته باشه. که بشه فونت هایی مثل یاهو و ام اس ان از حالت دی فالت خارج کرد و کمی بزرگترشون کرد یه مقدار تو سایت ها رو گشتم اما چیزی پیدا نکردم شاید اینکار یه مقدار غیرمحتمل بنظر بیاد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما باید به شیوه سعی و خطا عمل کنید.
    البته اگه قصد تغییر قفسمت خاصی (هر برنامه ای رو) دارید بگید تا راهنماییتون کنیم.
    ضمنا فکر می کنم با تغییر سایز فونتها تمام پنجره ها سایزشون تغییر کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام اولویت برای یاهو مسنجر. مهم نیست پنجره بزرگتر بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •