چرا سرعت تبادل اطلاعاتم با اینترنت 50 کیلوبایت در ثانیه است ولی سرعت دانلود و سایت باز کردن افتضاعه؟(4-5 kb/s)
چرا سرعت تبادل اطلاعاتم با اینترنت 50 کیلوبایت در ثانیه است ولی سرعت دانلود و سایت باز کردن افتضاعه؟(4-5 kb/s)
خب این طبیعیه شما وقتی دانلود انجام میدید از حداکثر سرعت و هنای باندتون استفاده میکنید ولی وقتی سایتی رو باز میکنید بستگی به سروری که اون سایت روش قرار گرفته صفحه شما رو با سرعتی مشخص باز میکنه و این تنها برای شما نیست بلکه برای خود من و دیگران هم همینطوره
نه ببینید سوال من اینه
چرا 50 کیلوبایت در ثانیه کامپیوترم با اینترنت تبادل اطلاعات میکنه ولی موقع دانلود به زور به 4 الی 5 کیلوبایت در ثانیه میرسه؟
چیکار کنم تا از حداکثر سرعت استفاده کنم
با دانلود منیجر هم که چیزی دانلود میکنی سرعتت پایینه؟
اصلا یه speedtest بگیر بزار اینجا ببینیم.
خوب من هم همین رو میگم دیگه عزیز بستگی به اون سروری داره که ازش دانلود میکنی یا صفحه وب رو باز میکنی مثلا اگه از Sharedzilla فیلم بگیری میبینی که سرعت دانلود اول خوبه 50 تا 60 کیلوبایت سرعت میده ولی بعد از مدت کمی میبینی شد 2 ,3,4 کیلوبایت در ثانیه شما یه سر برو تو سایت Speed.Net ببین سرعت اینترنتت چقدره در ضمن از سایتی مثل P 3 0 D O W N L O A D . C O M دانلود انجام بده ببین سرعت دانلودت چطوریه.
موفق باشی
دوست عزیز شما هر پهنای باندی که داشته باشید باید اونو بر عدد 8 تقسیم کنید تا سرعت دانلودتون بدست بیاد ...
50÷8=6.25
خوب شد شما اینو گفتی وگرنه هر کسی یه تفسیر ی داشت می کیرد .اسه خودش "دی"
سرعت کانکشنی که به اینترنت وصل میشد بر حسب کیلوبیت هست ولی سرعت دانلود بر حسب کیلوبایت
که همونطور که huti_421 عزیز گفتند هر بایت برابر 8 بیت است .
در ضمن اون سرعتی هم که به بیت موقع وصل شدن می نویسه چندنا معتبر نیست و سرعت اصلیتون رو که موقع دانلود و یا تست با سایتهایی بدست می آورید از اون مقدار کمتر هست (معمولا) .
خواهش می کنم ...
سرعت 128 کیلوبایت = 105 کیلوبایت واقعی ( تجربی اثبات شده بهم )
حالا خودتون 50 رو حساب کنید ...
دوستان عزیز چرا یک بار عنوان تاپیک رو نمیخونین؟
ایشون نوشته 50 کیلوبایت نه 50 کیلوبیت.
پس احتمالا یه کانکشن 512 باید داشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)