سلام
آیا کسی از دوستان هست که این بسته رو گرفته باشه؟ ترتیب درسها رو دارین بی زحمت اینجا بذارین؟ آخه من حسابی گیج شدم نمی فهمم چی به چیه اونجا
مرسی دوستانم![]()
سلام
آیا کسی از دوستان هست که این بسته رو گرفته باشه؟ ترتیب درسها رو دارین بی زحمت اینجا بذارین؟ آخه من حسابی گیج شدم نمی فهمم چی به چیه اونجا
مرسی دوستانم![]()
من این آموزشها رو پارسال از بازار خریدم ...
آموزشهای خوبی هستن ، بهتره اول از مادلینگ شروع کنی ، بعد رندر ، بعدش ریگ و انیمیت ...
اگه اول کاری فعلا رویه مادلینگ کار کنی بهتره ...
مرسی امین جان
من کاملا مبتدی هستم یعنی با نوار ابزارها هم هنوز آشنایی کاملی ندارم. میشه بگین ایجاد یک پروژه جدید و منوها کدوم مبحثش میشه دقیقا؟!
آها در این حد نه دیگه ... شما اول باید برید یکی از این آموزشهای مبتدی فارسی رو بخرید و بعد که به طور کامل با محیط نرم افزار آشنا شدین اقدام به خرید این مجموعه کنید ... و البته مجموعه های مشابه.
سلام منم تازه دارم شروع میکنم من یه کتاب گرفتم که کتاب بدی نیست عکسشو میزارم اگه خواستی میتونی از بازار تهیه کنی
فکر کنم بهتر باشه با کتاب شروع کنی چون توی کتاب تمام ابجکت ها و منوها رو کامل توضیح میده و برا اشنایی با برنامه بهتر باشه(این فقط نظر منه بازم هر طوری که راحت تر این برنامرو درک میکنی اون کارو کن)
امیدوارم که تو یاد گرفت این برنامه موفق باشی منم تا جایی که بتونم کمکت میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
خوب شما همونطوری که امین جان گفت حتما اول باید از این سی دی های آموزشی شروع کنید
و من کتابو زیاد قبول ندارم
گمونم سی دی بیشتر کمک میکنه
شما وقتی با مکس و ابزاراش آشنا شدید میتونید برید سراغ این مجموعه ی آموزشی
اخه دوست عزیز این دوستمون وقتی تازه شروع کرده چطوری میتونه با این بسته اموزشی که به زبون اصلیم هست با منوها ومحیط مایا به خوبی اشنا بشه مگه اینکه زبانش خوب باشه
سلام به دوستان
این بسته ی آموزشی مایا( p30world ) انگلیسی هستش؟
به نظرتون بخرمش؟
بله انگلیسی هستش.این آموزش خیلی حرفه ای هست.شما اول یه آموزش فارسی بخر بعد این رو بگیرش.
سلام سعید ...
من به شما که تو کار بازی هستی و احتمالا به بازی سازی هم علاقه مند هستید نرم افزار مکس رو پیشنهاد میکنم ، بهتره آموزش مکس رو تهیه کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)