تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: اين‌بار با W850 و لطف دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض اين‌بار با W850 و لطف دوستان

سلام به تمامي دوستان مخصوصا اساتيد محترم:
    راستش من مثل هميشه مزاحم دوستان شدم تا اينبار منو در مورد خريد گوشي W850 راهنمايي کنند.
    لطفا شاکي نشيد که چرا به تاپيک مربوطه نرفتم!راستش من تقريبا در اين 2سالي که در خدمت دوستان بودم تا حد قابل قبولي در اين زمينه مهارت کسب کردم و البته تاپيک مربوطه را مورد بررسي قرار دادم اما باز هم مايلم تا از تجارب اساتيد محترم انجمن نهايت استفاده رو ببرم.
    به همين جهت ممنون ميشم اگر منو در موراد زير راهنمايي کنيد:
    1- ظاهرا بهترين نوع اين گوشي مال کشور چين هست.آيا اساتيد اينو تاييد مي‌کنند؟
    2- نام آخرين فريمور ارائه شده براي اين گوشي رو لطف کنيد.
    3- من ساکن تهران هستم اگر دوستان در جمهوري يا علاءالدين آشنايي دارند که مي‌تونم اين گوشي رو با شرايط فوق ازش تهيه کنم ممنون ميشم اگر آدرس رو لطف کنيد.
    4- لطفا هر نوع پيشنهاد و يا موضوعي رو که فکر مي‌کنيد مي‌تونه منو در زمينه خريد اين گوشي کمک کنه رو ذکر کنيد.
    با تشکر از تکتک دوستان و اساتيد ارزشمند اين مجموعه...

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزيز شما اگه تو انجمن مشاور خريد گوشي برين زودتر به جوابتون ميرسين
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشيد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با تشکر فراوان از شما دوست عزيز.
    اميدوارم اينبار هم دوستان و اساتيد محترم سايت منو مورد لطف و محبت خودشون قرار بدن و در اين زمينه منو راهنمايي کنند
    از همکاري تمامي دوستان متشکرم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز w850 قسمت کشویی درش خیلی زود لق میشه و حال ادمو میگیره اینو به شخصه تو گوشی دوستم دیدم
    در مورد امکاناتش هم چیز فوق العاده ای نداره و از همه مهمتر دوربینش auto focus نداره و این خودش یک امتیاز منفی بزرگ برای این گوشیه
    صداش در حد w300 هست که کیفیت و بلندی خوبی داره
    از نظر پچهای vkp باید بگم که چون ironmaster همون پچ ساز معروف روسی در حال حاضر این گوشیو داره درنتیجه هر پچی براش وجود داره و امکانات جدید میشه بهش اضافه کرد مثل w810 چون ironmaster قبلا w810 داشت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز w850 قسمت کشویی درش خیلی زود لق میشه و حال ادمو میگیره اینو به شخصه تو گوشی دوستم دیدم
    در مورد امکاناتش هم چیز فوق العاده ای نداره و از همه مهمتر دوربینش auto focus نداره و این خودش یک امتیاز منفی بزرگ برای این گوشیه
    صداش در حد w300 هست که کیفیت و بلندی خوبی داره
    از نظر پچهای vkp باید بگم که چون ironmaster همون پچ ساز معروف روسی در حال حاضر این گوشیو داره درنتیجه هر پچی براش وجود داره و امکانات جدید میشه بهش اضافه کرد مثل w810 چون ironmaster قبلا w810 داشت
    خيلي ممنون از شما دوست عزيز.
    راستش در مورد لقي در بايد بگم من از دوستان پرسيدم گفتن اگر کمي احتياط کني مشکلي يش نمياد.دوربينشو خودم امتحان کردم درسته از امکان auto focus بهره نمي‌بره اما انصافا کيفيت بسيار بالايي داره!
    خيلي ممنون ميشم اگر لطف کنيد و آخرين ورژن فريمور گوشي رو در اختيارم بذاريد.
    بسيار ممنون و سپاسگذارم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز والا بنظر من لقی درش انقدر زیاد بود که اگه خیلی هم مواظب باشی باز هم لق میشه
    اما firmware:
    W850i - R1ED001 => R1EG001 => R1EJ001 (Hutch only) => R1EL002 (Hutch only) => R1GA029 => R1GB001 => R1JC002 => R1JE001 => R1JG001 => R1KC001 => R1KG001

به نقل از :
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض تشکر و آخرين سوال

دوست عزیز والا بنظر من لقی درش انقدر زیاد بود که اگه خیلی هم مواظب باشی باز هم لق میشه
    اما firmware:
    W850i - R1ED001 => R1EG001 => R1EJ001 (Hutch only) => R1EL002 (Hutch only) => R1GA029 => R1GB001 => R1JC002 => R1JE001 => R1JG001 => R1KC001 => R1KG001

به نقل از :
    کد:
    دوست عزيز از لطف و همکاريتون بسيار سپاسگزارم. انشاالله که بتونم جبران کنم.
    معذرت مي‌خوام به عنوان آخرين سوال، نظر شما اينکه ميگن شارژرهاي اصلي آرم سوني اريکسون روشون هک نشده چيه؟
    تا چه حد اين مساله واقعيت داره و قابل اطمينان است؟و آيا واقعا تو ايران ميشه اين مدل رو به راحتي پيدا کرد؟

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

معذرت مي‌خوام به عنوان آخرين سوال، نظر شما اينکه ميگن شارژرهاي اصلي آرم سوني اريکسون روشون هک نشده چيه؟
    تا چه حد اين مساله واقعيت داره و قابل اطمينان است؟و آيا واقعا تو ايران ميشه اين مدل رو به راحتي پيدا کرد؟
    دوست عزيز اصل و غيره اصل نداره مال من الان نگاه كردم ارم سوني اريكسون روش نبود يعني اصله !
    مگه يه شارژر چيه كه اصل يا غيره اصلش تو ايران باشه يا نباشه
    موفق باشيد!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خواهش میکنم
    والا الان یه چند وقتیه گوشیمو فروختم و یادم نیست که روش ارم داشت یا نه ولی پیدا شدنش اگه بگردین هست ولی کمتر جایی دارن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض پاسخ

دوست عزيز اصل و غيره اصل نداره مال من الان نگاه كردم ارم سوني اريكسون روش نبود يعني اصله !
    مگه يه شارژر چيه كه اصل يا غيره اصلش تو ايران باشه يا نباشه
    موفق باشيد!
    راستش دوست عزيز من خودمم توش موندم براي همين مطرح کردم!!
    من خودم 2تا گوشي خريدم و در حال حاضرم دارم ازشون استفاده مي‌کنم.يکي W810 و اون يکي p990 و جالبه بدونيد که هر دوتاشون پشت شارژر مارک سوني هک شده و جالبتر اينکه من خيلي از کارايي شون راضيم( ناگفته نماند که خيلي هم با گوشي ور ميرم!!!). کاش ميشد دوستاني که اين بحث رو مطرح کردن ميومدن جواب ميدادن تا تکليفمون معلوم شه.
    از شما دوست عزيز بخاطر لفتون بسيار ممنونم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •