با سلام
مادربورد Abit LG_95 با چیپست 945GC آیا با کارت 9600GT هماهنگی دارد یا نه ؟
با سلام
مادربورد Abit LG_95 با چیپست 945GC آیا با کارت 9600GT هماهنگی دارد یا نه ؟
سلام
بله داره
اگه نصب کردی و مشکل داشت, بایوس رو آپدیت کن
ازجوابت ممنونم
از لحاظ کارایی مشکلی به وجود نمیاد-چون Pci-e 2 9600gt هست واین مادربورد Pci-e 1؟
کاراییش به خاطر pci 1,2 شاید پایین نیاد.
ولی به نظر من چون 945 یه چیپست مرده و قدیمی به حساب میاد نمیتونه این گرافیک رو تغذیه کنه.
سلام
درسته
945 چیپ مرده ای به حساب میاد ولی با توجه به دستکاری های مکرر تولید کننده ها برای پشتیبانی کردن از پردازنده های جدید همچنان داره فروش میره و خداییش خوبم فروش میره.
به نظر من 945 به راحتی با این کارت کار میکنه
Last edited by alidadash; 25-06-2008 at 21:48.
من رو سیستم قبلی خودم با چیپ 945 . پردازنده pentium d از کارت گرافیکی خودم که 8800gt هستش تقریبا نصف کارایی کارت را استفاده می کردم هم به خاطر ضعف پردازنده و هم فکر میکنم مادربرد
نه بخاطر ضعف پردازنده است وگرنه اختلاف پرفورمنس چيپ 945 با چيپهي جديدتر مثل p35 ناچيزه و ربطي هم به گرافيك نداره. شما هم دوست عزيز خيالت از اين بابت راحت باشه فقط شما حداقل به يك پردازنده با معماري كور و حداقل فركانس 2600 نياز داريد( ميتوني پايينتر بخري اوركلاك كني)
از کمک همتون ممنونم
در مورد فرکانس Cpu که باید حداقل 2600 باشه یک سوال دارم یک Cpu مثل 2180 با فرکانس 2000 حتما باید اورکلاک بشه ؟
اگه بخواي از حداكثر ظرفيت كارت گرافيك استفاده كني بله اين رو راحت ميشه تا 2600 رسوند حتمني در كار نيست واسه نتيجه بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)