کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه آموزشی چیزی هس لینک بدین لطفاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده که تاپیک زدم![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه آموزشی چیزی هس لینک بدین لطفاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده که تاپیک زدم![]()
ساختن این عکس توی محیط های سه بعدی خیلی راحته
ولی امکان ایجاد کردنش توی فتوشاپ هم وجود داره ببینم شاید آموزششو پیدا کردم
توی بخش تمرینات و آموزش ها هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aram_nfs; 23-06-2008 at 17:51. دليل: تغییر در لینکها
توی کورل یه ابزاری هست که میتونی همچین افکتی بهش بدی ولی باید بیاریش تو فوتوشاپ سایه و رنگش رو درست کنی ...
البته با خود فتوشاپ هم میشه همچین طرحی زد فقط زحمتش زیاده باید لایه های زیادی ایجاد کنی و زیر لایه اصلی بکشی و یه خورده جابه جاش کنی
اگه چیز خاصی مد نظرت هست بگو تا برات انجام بدیم
زحمتی نداره، با ترکیب کلیدهای میانبر ctrl+ alt+ shift+ T کار به راحتی انجام میشهفقط زحمتش زیاده باید لایه های زیادی ایجاد کنی و زیر لایه اصلی بکشی و یه خورده جابه جاش کنی
====================
دوست عزیز همونطور که دوستان گفتند در محیطهای 3 بعدی بهتر انجام میشه، من یه نمونه با فتوشاپ درست کردم واست میذارم، اما با 3 بعدی بهتر و تمیزتر در میاد
![]()
منظور من از زحمت کپی گرفتن از لایه ها نبود جا به جا کردنشون زحمت داره![]()
شما از لایه ای که می خواهی مکرر کپی بگیری، اول بیا انتخابش کن بعد کلیدهای ctrl+t را بزن، در همین حال یکی از کلیدهای جهت نما (بالا یا پایین یا چپ یا راست) رو بزن، بعد تایید کن تا قاب برود
حالا کلیدهای ترکیبی ctrl+alt+shift+T را مکررا همزمان بزنید
خیلی جالب میشه
امتحانش ضرر نداره
من یه کسی رو میشناختم یه راهی بهم گفتم واسه کپی کردن ... :
توی ابزار move روی لایه ی مورد نظرت باش بعد کلید alt رو نگه دار و همون لایه رو جابه جا کن با کیبورد ... جالب میشه ...
این کار در واقع باعث میشه از لایه ی فعال سریعا کپی بگیریتوی ابزار move روی لایه ی مورد نظرت باش بعد کلید alt رو نگه دار و همون لایه رو جابه جا کن با کیبورد ... جالب میشه ...
منم منظورم همین بود بعد روشون سایه رو ایجاد می کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)