سلام
لینک آخرین ورژن directx و بگید رو vista جواب می ده یا xp اگه هر دوتا باشه بهتره.
سلام
لینک آخرین ورژن directx و بگید رو vista جواب می ده یا xp اگه هر دوتا باشه بهتره.
Last edited by magical; 23-06-2008 at 10:03.
1) Save this text file as File.cmd
2) Then run the batch file with elevated administrator privileges.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3) Install and reboot the computer after installing each update: KB935509, KB937287 and KB93837.
4) After the final reboot, you will get the option to download Windows Vista SP1 in Windows Update.
5) Verify that you have DirectX 10.1 by running dxdiag from the command prompt.
Here are some pictures sample to difference’s from DirectX 9 and DirectX 10 on images quality.
DX 9 scenery from Flight Simulator X
And a rendering of the same scenery with DirectX 10
اینی که دیدی واسه ویندوز ویستا بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی این رو خود سایت مایکروسافت ارائه کرده گویا اینم ورژن 10 هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1) Save this text file as File.cmd
2) Then run the batch file with elevated administrator privileges.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3) Install and reboot the computer after installing each update: KB935509, KB937287 and KB93837.
4) After the final reboot, you will get the option to download Windows Vista SP1 in Windows Update.
5) Verify that you have DirectX 10.1 by running dxdiag from the command prompt.
Here are some pictures sample to difference’s from DirectX 9 and DirectX 10 on images quality.
DX 9 scenery from Flight Simulator X
And a rendering of the same scenery with DirectX 10
اینی که دیدی واسه ویندوز ویستا بود
ولی این رو خود سایت مایکروسافت ارائه کرده گویا اینم ورژن 10 هست :
سلام
الان من لینک آخری رو دان کنم حله یعنی مطمئنی آخرین نسخه هستش؟؟!(25 مگ هستش صحبت مرگ و زندگیه!)
دوست عزیز این تصاویر fake هستند اگه دقت کنید این دو تصویر از نظر موتور گرافیکی هم با هم متفاوت هستند نه فقط شتاب دهنده ی گرافیکی
من از صحت این عکس خودمم راستش مطمئن نیست ولی یه عکس دیگه هم پیدا کردم از یه بازی معروف یادم نیست چی بود ... ولی شتاب دهنده خیلی دخالت داره قبول داری که ؟![]()
از این لینک اطمینان دارم نگاه کنید لینک رو :
در ضمن فقط اکس پی :
سلام این سایت که مارو تحریم کرده!!
راپید باز هم که بیشتر از 20مگ اجازه نمیده!!
رپیدشیر بازه ... باید غیر مستقیم دانلود کنید دیگه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)