سلام ...
به نظر شما یکی که به مکانیک یا عمران علاقه داره بخواد انتخاب رشته کنه ...کودومش بهتره؟
فنی یا ریاضی؟
لطفا دلایلتون رو هم بگید
ممنون ...
سلام ...
به نظر شما یکی که به مکانیک یا عمران علاقه داره بخواد انتخاب رشته کنه ...کودومش بهتره؟
فنی یا ریاضی؟
لطفا دلایلتون رو هم بگید
ممنون ...
خوب وا ضحه که ریاضی بهتره ! توی فنی دوسال خودکشی کنی آخرسر فوق دیپلم میگیری ولی توی ریاضی دوسال بیشتر خود کشی کن حداقلش اینه که لقب مهندسم میگیری برای کارم لیسانس عمران از ریاضیو بیشتر از لیسانس فنی قبول دارن
از همه بهتر اینه که نمیخواد دو دفه کنکور بدی![]()
من هم رشته ریاضی رو پیشنهاد میکنم چون حتی اگه توی رشته مورد علاقت قبول هم نشی انتخاب های بیشتری داری که با بازار کار امروز هم متناسب هستش و همینطور دلایل دوست قبلی...
کلا ریاضی بهتره!
ممنون از نظراتتون ...
عوضش فنی ها یه چیزای هم یاد می گیرن ...
البته اینو برا خودم نمیخوام ...برا ما کار از کار گذشته
اتفاقا اون کنکور وسط به نظر من اینقدرام بد نیست ...می تونی اگه تو این دوسال از اون گرایشی که خوندی خوشت نیومد تغییرش بدی ...
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ
همچنان منتظر نظرات سبزتان هستیم
من فني رو بيشتر پيشنهاد ميكنم.
چون آموزش هاش بهتره و با تخصص بيشتري ميتوني ادامه بدي.
در ضمن يك سال عمرت توي پيش دانشگاهي طلف نميشه.
کسی نیست یه راهنمایی بکنه ؟
بستگی به روحیه ی خودت داره
اگه به ریاضیات و فرمولهای ریاضی علاقه داری و میتونی تحمل کنی، برو ریاضی چون می تونی مهندس بشی
اما اگه کارهای عملی بیشتر خوشت میاد برو فنی، فوق دیپلم بگیر
ببین دوست من اگر درست خوبه برو ریاضی بعدا اگ دلت خواست میتونی رشته های فنی رو برداری.
ولی فنی اگر بری بعدا پشیمون بشی دیگه سودی ندارد.
اگر درست خوب نیست یعنی معدلت زیر 12 - 13 میشه برو فنی خلقی رو از نگرانی برهان!!![]()
منم کاملا موافقم...
دقیقا به معدل و علاقه شخص به درس خوندن ربط داره و همچنین استعداد شخص...
وقتی میگم استعداد منظورم این نیست که کسی که میره فنی آدم بی استعدادیه...
مثلا ممکنه یکی در کارهای فنی و عملی استعداد بیشتری داشته باشه تا معادلات و دروس محاسباتی و همینطور برعکس...
در واقع نمیشه یک قانون واسه انتخاب بین این دو رشته برای همه افراد گفت چون آدما با هم دیگه فرق دارن از همه نظر...
و به نظر من هم مهمترین فاکتور ها برای انتخاب رشته همون علاقه و استعداد هست که با وجود این دو خود به خود معدل هم بالاتر میره...
تو این تاپیک ببخشید ها ولی خیلی حرف های الکی زده میشه
یکی میاد میگه که لیسانس عمران از ریاضی رو بیشتر از لیسانس فنی قبول دارن - این حرف کلا اشتباهه چون اولا هیچ فرقی با هم ندارن ثانیا اون فردی که رفته و از طریق فنی لیسانسشو گرفته خیلی بیشتر از اونی که از طریق ریاضی لیسانس گرفته سرش میشه به دلیل کار عملی که از سال دوم انجام داده
اشتباه بعدی بعضیا ( که باور کنین فکر نمی کردم شماها هم مثل بعضی ... فکر کنین ) اونم اینه که هر کی معدلش پایین بود باید بره فنی این کلا اشتباهه درسای فنی در بعضی موارد ( بعضی موارد ) از ریاضی هم سخت تر میشه پس طبیعتا کسی که با معدل پایین میره فنی تو این درسا میمونه
البته من این حرف دوستانو قبول دارم که میگن گرفتن لیسانس فنی بسیار سخته - تو ریاضی انتخاب ها بسیار وسیع تره و ...
ولی از حق هم نمیشه گذشت
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)