سلام سئوال من در مورد mp3player creative هست و مدلي كه مي خواستم firmware اونو دانلود كنم muvo vidz كه هر جا گشتم اين مدل رو نداشت كسي اگه پيدا كرده برام پست بده
سلام سئوال من در مورد mp3player creative هست و مدلي كه مي خواستم firmware اونو دانلود كنم muvo vidz كه هر جا گشتم اين مدل رو نداشت كسي اگه پيدا كرده برام پست بده
سلام
در مورد مدل معرفی شده شما باید بگم که هیچ گونه فایرم وری منتشر نشده !
صفحه پشتیبانی این مدل :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل شما باید با دانلود این فایل حل بشه :
(اگه می بینی پسوند نداره ، خودت آخرش یه .zip اضافه کن)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این firmware مال کمپانی sorell هستش که در واقع vidz رو واسه creative ساخت ... یعنی vidz مال خود creative نیست ، بلکه یه "محصول مهمان" محسوب میشه ... ساپورت ضعیف از طرف creative هم به همین دلیله ...
بهرحال شما این فایل رو دانلود کن ... دو تا فایلی که توش هست رو بریزی توی mp3 player ات ... بعد از چند لحظه دستگاه رو از Pc قطع کن ... باید شروع کنه به آپدیت ...
نهایتا توصیه میشه که اگه مشکلی با دستگاهت نداری ، firmware اش رو عوض نکنی ... بهرحال ریسک داره ... (مثلا در نظر بگیر که شاید این فایلی که گفتم ، زبان دستگاه رو کره ای کنه - بنابراین شما از الان مسیر تغییر زبان دستگاهت رو یه جا یادداشت کن که اگه همینطور شد ، بتونی برش گردونی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)